03 Ιουλίου 2009

«Την δήλωση του Καναμανλή δεν την άκουσε ο Παύλος... Τη δήλωση του Πάγκαλου μήπως την άκουσε;»

Προσέξτε κείμενο ο μαλάκ... (το μαλακ... με την έννοια του πολιτικού όρου κατά τον Πάγκαλο) ο λοιμοκοντόρος... από το 2008 προσπαθεί να απενοχοποιήσει τα ταξιδάκια και τα λοιπά δωράκια της Siemens μιας και έχει λερωμένη τη φωλιά του... τα χαρακτηρίζει πυροτεχνήματα και εφήμερα αστεράκια γιατί έτσι τον βολεύει...

Είναι όμως τέτοιο το θράσος του, η εμπάθειά του και το μίσος του εναντίον της ΝΔ που δεν μπορεί να κρυφτεί... ξέρετε «θέλει η πουτ... να κρυφτεί....»... τον ενδιαφέρει η ουσία της υπόθεσης, λέει...

και ξέρετε ποια είναι η ουσία της υπόθεσης σύμφωνα με τον κατά Πάγκαλο μαλακ...

να του κάνει υπεύθυνη δήλωση o Καραμανλής ότι δεν έχει πάρει χρήματα η ΝΔ από τη Siemens!

Ακούστε θράσος ο teddyboy :)...
λίγη τσίπα ρε καραγκίοζη:


ΤΑ ΝΕΑ 3.07.2008

Υπεύθυνη δήλωση
Του Παύλου Τσίμα

Ένα δώρο εδώ, ένα ταξιδάκι εκεί, ένας υπουργός στη Λειψία, ένας υπουργός στη Ζυρίχη, ένα κομπιούτερ, μια τοστιέρα (ΣΣ πάντως δεν μπορείτε να πείτε... ήξερε καλά όλα το ρεπερτόριο λαδώματος της Siemens), ένας συγγενής, μια φήμη, μια τυχαία συνάντηση και κάπως έτσι ο ουρανός γεμίζει πυροτεχνήματα, το βλέμμα προσηλώνεται εκεί ψηλά, στα φανταχτερά, μικρά εφήμερα αστεράκια, και δίπλα μας γλιστρά απαρατήρητη, προς τη λήθη, η ουσία της υπόθεσης Ζίμενς.

Και η ουσία της υπόθεσης, όπως έως τώρα μας την έχουν αφηγηθεί (ΣΣ. Μάλλον λάθος κάνει η ποντικομαμή... δεν του την αφηγήθηκαν την υπόθεση... μάλλον αυτός μας την αφηγήθηκε όπως ήθελε...), είναι ότι η εταιρεία αυτή φέρεται να είναι ένας (όχι ο μόνος, ούτε ο βασικός) χορηγός της ελληνικής πολιτικής ζωής.

Έχουμε, πρώτον, δηλώσεις εκ Γερμανίας να βεβαιώνουν ότι, τόσο στις εκλογές του 2000 όσο και στις εκλογές του 2004, η εταιρεία προσέφερε σημαντικά ποσά στα ταμεία των δύο μεγάλων κομμάτων (ΣΣ. Ύπουλη ποντικομαμή μιλάς για δηλώσεις για να μπλέξεις και τη ΝΔ... γιατί αν μιλούσε για αποδείξεις θα έπρεπε να ανφέρεις και το ΠΑΣΟΚ και ο Γιωργάκης θα σου έβαζε πιπέρι στη γλώσσα...). Και δεύτερον, έναν σημαίνοντα, έστω και εν αποστρατεία, κομματικό παράγοντα να δηλώνει- αντιρρήσεως μη ακουσθείσης - ότι η πρακτική της «μαύρης» χρηματοδότησης των κομμάτων από επιχειρήσεις ήταν, παρά τις αυστηρές απαγορεύσεις του νόμου, κοινός τόπος (ΣΣ. Προσέξτε νέφος: Κάποιος... κόμματα... απλά «δήλωσε κάτι για μια πρακτική»... για το 1 μύριο κουβέντα και όλα τα κόμματα στο ίδιο τσουβάλι...).

Γιατί να χανόμαστε σε ασήμαντες λεπτομέρειες, λοιπόν (ΣΣ. Έλα ντε; Το ταξίδι του Λιάπη ήταν άραγε ασήμαντη λεπτομέρεια για την φυλλάδα και το κανάλι που σε ταΐζει;); Θα αρκούσε μια ρητή και καθαρή δήλωση από τον ίδιο τον κ. Καραμανλή, ως επικεφαλής του εκλογικού αγώνα τού ενός από τα δύο μεγάλα κόμματα (το άλλο, στην κατάσταση που βρίσκεται τι να το ρωτήσει κανείς) (ΣΣ. Καλό ε; Μη τον ζορίσουμε το Γιωργάκη τώρα που πάει να πάρει τα πάνω του... ) ότι στο εκλογικό ταμείο του κόμματός του, ούτε το 2000 ούτε το 2004 εισέρρευσε οποιοδήποτε ποσό ως χορηγία από τη Ζίμενς ή άλλη μεγάλη επιχείρηση που έχει συναλλαγές με το Ελληνικό Δημόσιο. Η δήλωση θα μας επέτρεπε να ανασάνουμε με ανακούφιση. Αλλά δεν την ακούμε... (ΣΣ. Άρα η ΝΔ τα πήρε... απεφάνθη ο λοιμοκοντόρος...)»

Την δήλωση του Καναμανλή δεν την άκουσε ο Παύλος...
Τη δήλωση του Πάγκαλου μήπως την άκουσε;
Ούτε αυτή; Ε να του τη θυμήσουμε...

«δε γαμιέσ... πρωί πρωί»