14 Ιουλίου 2009

«Μας τελείωσε ο Έλληνας Πούτιν... σύμφωνα με το Κουνιστό ΠΟΡΔΟκάλι...»

Εξαναγκάστηκε σε παραίτηση ο αρχηγός της ΕΥΠ Κοραντής... απ΄ότι λέγεται μετά από προσωπική παρέμβαση του Καραμανλή. Λογικό αφού οι απομαγνητοφονημένες συνομιλίες που προσπαθούσαν να ακυρώσουν την επιτυχία της Αστυνομίας και να στρέψουν το φως προς τη ΝΔ ξαφνικά πλυμύρισαν το διαδύκτιο.

Αυτό που χρεώνεται στον Κοραντή, σύμφωνα με το apomesa.info («Κοραντής τέλος και μήνυμα») είναι ότι δεν μπόρεσε να ελέγξει κύκλους μέσα στην ΕΥΠ οι οποίοι δεν εκφράζουν τόσο τα συμφέροντα του ΠΑΣΟΚ όσο των Αμερικάνων. Ο ίδιος ο Κοραντής που καμαρώνει ότι έχει υπηρετήσει στο ΝΑΤΟ και στην Ουάσινγκτον δεν μπόρεσε να ελέγξει τους μηχανισμούς της ΕΥΠ, τόσο τώρα όσο και στα επεισόδια του περασμένου Δεκέμβρη.

Ο ρόλος του ύποπτος πέρα για πέρα όπως αποκαλύπτει και το olympia.gr («Σπάει το απόστημα στην ΕΥΠ. Αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις σε θέματα τρομοκρατίας.»).

Νέος διοικητής της ΕΥΠ τοποθετήθηκε ο εισαγγελέας Παπαγγελόπουλος που παλαιότερα είχε ασκήσει την ποινική δίωξη κατά του Κόκκαλη. Από τον Απρίλιο του 2007 ήταν επικεφαλής της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας και παράλληλα επικεφαλής εισαγγελέας της Υπηρεσίας Δίωξης Οργανωμένου Εγκλήματος με έδρα τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Τον Φεβρουάριο του 2009 άγνωστοι είχαν τοποθετήσει εμπρηστικό μηχανισμό στο ισόγειο της πολυκατοικίας όπου διαμένει στην Ηλιούπολη.

Στο παρελθόν έχει χειριστεί σημαντικές υποθέσεις όπως τους εκβιασμούς εις βάρος επιχειρηματιών με κατηγορούμενο τον εκδότη Γρηγόρη Μιχαλόπουλο και τη διαμάχη μεταξύ του πρώην υπουργού κ. Κώστα Λαλιώτη και του πρώην πρωθυπουργού κ. Κωνσταντίνου Μητσοτάκη με αφορμή τις καταγγελίες του πρώτου σχετικά με τη λιβεριανή εταιρεία Mayo, υπόθεση για την οποία είχε προτείνει να αρχειοθετηθεί. Μεταξύ άλλων ήταν επιφορτισμένος και με τη διενέργεια έρευνας για τη νομιμότητα των συμβάσεων εξοπλιστικών προγραμμάτων του υπουργείου Εθνικής Αμυνας που είχαν υπογραφεί επί ΠαΣοΚ και τις έρευνες για το δήθεν σκάνδαλο των «υποκλοπών»...

Τον Σεπτέμβριο του 2003 είχε εκλεγεί από τους συναδέλφους του στη θέση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, με ποσοστό που υπερέβαινε το 65%. Ο πατέρας του ήταν Αστυνομικός και έχει και σκύλο ;)

Οι ύμνοι των πρακτόρων της ΕΥΠ στο διαδίκτυο για τον απερχόμενο Έλληνα Πούτιν (!!!!!!), όπως λέει χαρακτηριστικά το κουνιστό ΠΟΡΔΟκάλι σε μια προσπάθεια να ξεπληρώσει γραμμάτια, είναι ενδεικτικοί του πανικού που κυρίευσε τους συγκεκριμένους κύκλους με την αλλαγή...