05 Ιουνίου 2014

ΦΩΤΟ-Nigel Baroufakis: θέλει έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ και υποτίμηση 75% για να έρθει διακοπές

Αυτός είναι ο θεός των πατριωτών του κ@λου... υποτίμηση 75% για όσους δεν καταλαβαίνουν = το σκ@τό σας παξιμάδι και κομμένα τα freddo...

Την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ, προέβλεψε με βεβαιότητα ο ευρωσκεπτικιστής ηγέτης του βρετανικού κόμματος της Ανεξαρτησίας Nigel Farage, στο ετήσιο τουριστικό συνέδριο ITT στη Μάλτα.

Με τον τρόπο αυτό, υποστήριξε, η Ελλάδα θα μπορέσει να υποτιμήσει το εθνικό της νόμισμα και να γίνει «καυτός» τουριστικός προορισμός.

Επιπλέον εκτίμησε ότι το εθνικό νόμισμα θα υποτιμηθεί ραγδαία κατά 75% ενώ δεσμεύτηκε ότι θα αγοράσει πακέτο διακοπών για την Ελλάδα μόλις η χώρα βγει από το ευρώ.

Παράλληλα ο Nigel Farage υποστήριξε ότι η ελληνική οικονομία έχει συρρικνωθεί κατά 28% από το 2008, ποσοστό που ξεπερνά το ρυθμό συρρίκνωσης 16% που βίωσε η βρετανική οικονομία μετά το β' παγκόσμιο πόλεμο.

ΥΓ. Φώτο από το ατύχημα που είχε ο καραγκιόζης τη μέρα των βουλευτικών εκλογών στη Βρατανία το 2010 όταν το ερασιτεχνικό αεροπλάνο που επέβαινε κατάπεσε... ο πιλότος αργότερα απειλούσε να τον σκοτώσει γιατί μετά το ατύχημα με τον γκαντέμη καταστράφηκε έλεγε και τελικά βρέθηκε νεκρός το 2013...