05 Ιανουαρίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΛΕΙΣ' ΤΙΣ ΤΙΣ Γ@ΜΗΜΕΝΕΣ ΡΕ ΑΛΕΞΗ ΚΑΙ ΑΣΕ ΜΟΝΟ ΑΥΓΗ-ΤΟΚΟΥΜΕΝΟ! Τσίπρας σε συμβασιούχους: Καλά κάνετε και δεν διαβάζετε εφημερίδες

«...έχετε την υγειά σας», είπε ο πρωθυπουργός και έστρεψε τη συζήτηση με τους εργαζόμενους στον Δήμο Καλαμαριάς από την καθυστέρηση των πληρωμών, στον Τύπο που του ασκεί κριτική

Την αποστροφή του προς τον Τύπο που ασκεί κριτική στην κυβέρνηση και στις ενέργειές της, εξέφρασε για μία ακόμη φορά ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, σε συνομιλία που είχε με συμβασιούχους εργαζόμενους του δήμου Καλαμαριάς, οι οποίοι διαμαρτύρονταν για τις καθυστερήσεις στη μισθοδοσία τους.

Ο Αλέξης Τσίπρας αντί να δώσει λύση στο πρόβλημα των εργαζομένων, οι οποίοι παραμένουν απλήρωτοι καθώς το Ελεγκτικό Συνέδριο δεν ενέκρινε τις πληρωμές τους, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζουν πρόβλημα διαβίωσης και να τους κόβει η ΔΕΗ το ρεύμα, βρήκε την ευκαιρία να στρέψει τη συζήτηση εναντίον του Τύπου.

Όταν οι εργαζόμενοι τού απάντησαν ότι «εμείς δεν διαβάζουμε εφημερίδες», ο πρωθυπουργός ανταπάντησε λέγοντας: «καλά κάνετε, έχετε την υγειά σας». Όσο για το πρόβλημα των εργαζομένων; «Ψάχνουμε λύσεις...», ήταν η απάντηση του πρωθυπουργού, ενώ στο θέμα της ΔΕΗ, εκείνος επέμενε ότι με τις προβλεπόμενες δόσεις, μπορούν να βρουν λύση, την ίδια στιγμή που ο κόσμος τον ρωτούσε «γιατί δεν κάνεις κάτι; Θα μας τα πάρουν όλα...».

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο από το τετ α τετ του Αλέξη Τσίπρα με τους εργαζόμενους...