14 Σεπτεμβρίου 2017

Νέα στοιχεία-σοκ για τον Αφγανό που βγήκε με το ν. Παρασκευόπουλου και σκότωσε τη Γερμανίδα-Είχε βιάσει και ένα 12χρονο κοριτσάκι [εικόνες]

Απίστευτες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για τον Αφγανό- τέρας που βίασε και σκότωσε την κόρη ανώτερου αξιωματούχου της ΕΕ.

Αφού ο ίδιος ομολόγησε πριν λίγες μέρες στην κατάθεσή του, πως ήθελε να κάνει σεξ με την αδικοχαμένη κοπέλα, επειδή -όπως είπε- ήταν πολύ όμορφη, τώρα στο φως έρχονται και άλλα φριχτά πράγματα που είχε κάνει πριν την σύλληψη του.

Συγκεκριμένα, αστυνομικός ανέφερε σε κατάθεσή του πως ο Χουσείν Χαβάρι είχε προσπαθήσει να «πουλήσει» τον εαυτό του για σεξ με άνδρες σε μπαρ.

Ο αστυνομικός ανέφερε πως ο Αφγανός μετανάστης προσπάθησε να προσεγγίσει άνδρα έξω από την τουαλέτα του μπαρ για να του ζητήσει να κάνουν σεξ επί πληρωμή. Μάλιστα, ο ίδιος δεν δίστασε να χαμηλώσει την τιμή όταν η απάντηση του άνδρα ήταν αρνητική. Εν τέλει, όμως, ο ίδιος δεν κατάφερε να πετύχει τον στόχο του.


Ένας μπάρμαν, από την πλευρά του, περιέγραψε τον Χαβάρι ως «όχι έναν τυπικό πελάτη» του μπαρ.

Ωστόσο αυτό δεν είναι το μοναδικό σκοτεινό σημείο στο παρελθόν του Αφγανού, καθώς ειπώθηκε στο δικαστήριο του Φράιμπουργκ, πως ο Χουσέιν είχε βιάσει σε ηλικία 14 χρονών ένα 12χρονο κοριτσάκι. Μάλιστα τότε ο ίδιος δεν οδηγήθηκε στις αρχές καθώς οι γονείς του είχα κάνει ένα είδος κανονισμού με τους γονείς του κοριτσιού, ώστε να μην πάρει περαιτέρω διάσταση.


Να σημειωθεί πως πριν το αποτρόπαιο έγκλημα, ο Αφγανός μετανάστης ήταν φυλακισμένος στην Ελλάδα, καθώς είχε αποπειραθεί να επιτεθεί σε μία κοπέλα στην Κέρκυρα, αλλά λόγω αγνώστου λόγου είχε αφεθεί ελεύθερος πριν εκτίσει την ποινή του.

Μάλιστα το θέμα της χωρίς λόγο αποφυλάκισης του εγκληματία στην Ελλάδα έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις στα γερμανικά ΜΜΕ.


Σύμφωνα με την Daily Mail, o Χαβάρι δεν υπέβαλε αναφορά στους αστυνομικούς μετά την αποφυλάκισή του από τις ελληνικές φυλακές, όπως και έπρεπε να κάνει με αποτέλεσμα οι αρχές να εκδώσουν ένταλμα σύλληψης για τον αφγανικό μετανάστη, αλλά μόνο στη χώρα τους.

Τώρα, οι γερμανικές αρχές επικρίνουν τους Έλληνες για «αμέλεια», ισχυριζόμενοι ότι αν γνώριζαν για το παρελθόν του, τα πράγματα θα είχαν πάρει διαφορετική τροπή όταν εκείνος είχε υποβάλει αίτηση για άσυλο και δεν θα του επέτρεπαν την είσοδο του στην χώρα, η οποία με τη σειρά τους θα μπορούσε να είχε εμποδίσει τον αποτρόπαιο βιασμό και τη δολοφονία της 19 χρονης κοπέλας.