22 Δεκεμβρίου 2008

Οι δήθεν ευαισθησίες των "αριστερών" για την προστασία των θρησκειών. Των άλλων φυσικά, όχι της δικιάς μας!

Στις μέρες μας το να είσαι "αριστερός" και να μην είσαι υποκριτής, είναι σχεδόν απίθανο. Έτσι λοιπόν με εξαιρετικό θαυμασμό βλέπω όλους αυτούς που όταν κάποιος βλάκας γράφει με σπρέι αντισημιτικά συνθήματα ή κάποιος άλλος βλάκας κατουράει το μνημείο των Εβραίων ή εν πάση περιπτώσει κάποιος ηλίθιος προβαίνει σε ενέργεια που προσβάλει κάποιο εβραϊκό μνημείο, να εξεγείρονται τα διάφορα "Παρατηρητήρια" και όλα τα παρακλάδια του Σόρος στην Ελλάδα.

Αλλά ενώ από τον Νοέμβριο και μετά, ίσως και πιο πριν, κατ' εξακολούθηση βεβηλώνονται εκκλησίες, ειδικά στην Θεσσαλονίκη, όταν βεβηλώνεται το Χριστουγεννιάτικο δέντρο ή κάποιο "άνδρες" δείχνουν την μαγκιά τους στην "κούκλα-βρέφος" της Φάτνης, όχι μόνο δεν ενδιαφέρονται, αλλά πιθανόν να βρίσκουν και δικαιολογίες.

Αν κάποιοι αντιδρούσαν για την προστασία όλων των Θρησκειών και την Ανεξιθρησκία, θα ήμουν μαζί τους κι εγώ. Αλλά είναι προφανές ότι τους ενδιαφέρει μόνο η προστασία της εβραϊκής θρησκείας, κι όχι των άλλων.

Ακόμη και στο θέμα ανέγερσης του τζαμιού, δεν έχουν κάνει ποτέ "θέμα" όπως κάνουν σε άλλες περιπτώσεις με τα διάφορα εβραϊκά μνημεία. Και φυσικά, τους αφήνουν αδιάφορους οι καταστροφές εικόνων και εκκλησιών που έγιναν αυτές τις μέρες.

Και για να το επικυρώσουν, χθες επιχείρησαν να καταλάβουν τον Ι.Ν. των Ταξιαρχών στη Θεσσαλονίκη,βγάζοντας έξω τον κόσμο που παρακολουθούσε τον εσπερινό, για να κάνουν...συνέλευση!!! Ύστερα από 3 ώρες διαπραγματεύσεων με τον Ιερέα ευτυχώς αποχώρησαν χωρίς να προκαλέσουν ζημιές.

Μην περιμένετε ανακοίνωση από τον ΣΥΡΙΖΑ ούτε από το Παρατηρητήριο.