08 Απριλίου 2009

Τα ΠΑΣΟΚοκάναλα-και η ΕΡΤ -προβάλουν τον Τσίπρα που είναι πρόεδρος εξωκοινοβουλευτικού κόμματος, αλλά αγνοούν τα υπόλοιπα εξωκοινοβουλευτικά κόμματα..

Στα δικαστήρια κατά της ΕΡΤ η Δημοκρατική Αναγέννηση
Ασφαλιστικά μέτρα κατά της ΕΡΤ καταθέτει την Πέμπτη 9 Απριλίου η Δημοκρατική Αναγέννηση, για την άρνησή των κρατικών καναλιών να καλύψουν το 2ο Συνέδριο του Κόμματος, που έγινε στις 4 και 5 του μηνός στο Θέατρο Πολιτών Περιστερίου.

Και πολύ καλά κάνει η Δημοκρατική Αναγέννηση. Έχω ξαναπεί και ξαναγράψει: τα ΠΑΣΟΚοκάναλα, που σε αυτά κατατάσσω και την ΕΡΤ, προβάλλουν με κάθε τρόπο τις δραστηριότητες του Αλ. Τσίπρα, προέδρου ενός εξωκοινοβουλευτικού κόμματος, του "Συνασπισμού", ενώ αγνοούν τα άλλα εξωκοινοβουλευτικά κόμματα. Να υπενθυμίσω σε όσους κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν, ότι στην Βουλή εκπροσωπείται ο "Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς", με επικεφαλής της κοινοβουλευτικής του ομάδας τον Αλ. Αλαβάνο. Ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελείται από καμιά 10ρια συνιστώσες, ανάμεσα στις οποίες είναι και ο Συνασπισμός. Αν κάποιος ήθελε να είναι πραγματικός δημοσιογράφος, κι όχι εντολοδόχος, θα έπρεπε να καλύπτει τις δραστηριότητες και των άλλων συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ. Αλλά τι να λέμε τώρα...Μέχρι και στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, στην ιστοσελίδα του, βλέπουμε να αναρτώνται Δελτία Τύπου με τις δραστηριότητες του "Συνασπισμού", και μάλιστα σε θέση πιο πάνω και από αυτά του ΛΑ.Ο.Σ. Κατά τα άλλα, σωστά. Έχουμε μια δεξιά κυβέρνηση που ελέγχει τα πάντα.