21 Ιουλίου 2010

Μπουμπούκι Νο5: Γ. Προβόπουλος - Ο κύριος T+10

Ο γνωστός μας τους τελευταίους μήνες κ. Προβόπουλος τοποθετήθηκε από τα ζώα Διοικητής της ΤτΕ το καλοκαίρι ρου 2008 προερχόμενος από που αλλού; Από την Τράπεζα Πειραιώς φυσικά.

Είναι ο βασικός υπαίτιος της σημερινής κατάστασης μιας και λίγες μέρες μετά την άνοδο του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία έκανε το Τ+3, Τ+10 και οι κερδοσκόποι πήραν φωτιά... δεν το λέμε εμείς... η Β. Παπανδρέου και όσοι υπογράφουν τις ερωτήσεις γι αυτό το θέμα το λένε.

Ταυτόχρονα φρόντισε όλο αυτό το διάστημα να καλλιεργήσει στους ξένους επενδυτές τον τρόμο. Μνημειώδεις οι δηλώσεις του για «ισορροπία τρόμου των ελληνικών ομολόγων» ή «ότι τον Μάρτιο του 2010 δεν θα μας δανείζει ούτε η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα», ενώ ερωτώμενος στην Επιτροπή της Βουλής, από βουλευτές, αν συμμερίζεται τις απόψεις του Πρωθυπουργού περί πτώχευσης απάντησε «εγώ δεν χρησιμοποίησα αυτή τη λέξη»! Για τέτοια στήριξη της ελληνικής οικονομίας μιλάμε!

Όλα αυτά προκειμένου να φτάσει στο στόχο του και να αναφωνίσει: «Το μνημόνιο είναι ότι καλύτερο μπορούσε να συμβεί στην Ελλάδα»!!! Λογικό κυρ Γιώργο να γουστάρεις το μνημόνιο όταν παίρνεις 362.500 δολάρια ετησίως και ο Τρισέ της ΕΚΤ παίρνει 345.252 ευρώ....

Επειδή φανταζόμαστε ότι ούτε αυτός ήταν ενήμερος για την πρόταση Σάλλα και συναντήθηκε, γεμάτος περιέργεια, την επομένη με τον Παπακωνσταντίνου για να τη μάθει... θα πούμε εμείς σε λίγο πως σχετίζεται και αυτός με το deal που προσπάθησε να κάνει ο Σάλλας...

Διαβάστε κι αυτά:

Μπουμπούκι Νο 1: Ιάκωβος Γεωργάνας ή γνωστός στην πιάτσα σαν "Jack the knife"!!!!
Μπουμπούκι Νο 2: Ι.Β. Βαρδινογιάννης - Ο συμμαθητής και φίλος
Μπουμπούκι Νο3: Λυσιμάχου Τριαντάφυλλος - Ο άνθρωπος του Σημίτη
Μπουμπούκι Νο 4: Θ. Πανταλάκης - Ο Δούρειος Ίππος μέσα στην ΑΤΕ