24 Δεκεμβρίου 2010

ΑΓΡΙΟ ΓΙΟΥΧΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ αλλά πηγαίνουν για ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ στην Γερμανία,έκραξαν ΑΓΡΙΑ το ζεύγος ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ καθώς και το ζεύγος ΒΑΛΛΗΝΑΚΗ κατά την άφιξη τους στο αεροδρόμιο του ΜΟΝΑΧΟΥ.ΟΙ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΑΥΤΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΔΕΥΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ και καθώς περίμεναν τις βαλίτσες τον ΑΝΕΓΝΩΡΙΣΑΝ.
Σύμφωνα με άλλες ΜΗ διασταυρωμένες όμως πληροφορίες,οι ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ήταν στις ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ για ΕΛΛΑΔΑ και ΩΣ ΕΚ ΘΑΥΜΑΤΟΣ αντελήφθησαν τον ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ στις ΑΦΙΞΕΙΣ( όσοι ξέρουν το αεροδρόμιο του ΜΟΝΑΧΟΥ οι αφίξεις από τις αναχωρήσεις απέχουν κάποια χιλιόμετρα) και λόγω των ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ τους ήρθε <ΦΛΑΣΙΑ> και τον έκραξαν.
Τώρα αν όλα αυτά σας φαίνονται ΠΑΛΑΒΑ,δεν φταίω εγώ,οι ΠΗΓΕΣ ΜΟΥ μου το είπαν,όπως και οι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ πηγές του FIMOTRO που το δημοσιεύει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ.
Με αυτά και αυτά αύριο ξημερώνουν ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ και ελπίζω η έλευσή του ΜΙΚΡΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ να βάλλει μυαλό σε όλους τους ΚΑΦΡΟΥΣ,τα ΛΑΜΟΓΙΑ και όλα τα ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ της ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.