21 Φεβρουαρίου 2011

Αν δεν είναι συνωνυμία, είναι δυνατόν να είναι υπεύθυνος επικοινωνίας της ΕΡΤ ο...Νίκος Μπίστης;;;

Διαβάζουμε στο διαδίκτυο την είδηση για την συγκέντρωση διαμαρτυρίας των φιλάθλων του Παναθηναϊκού έξω από το ραδιομέγαρο της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή και κόντεψε να μας πέσει το laptop από τα χέρια. Ο λόγος; Διαβάζουμε ότι αντιπροσωπία των φιλάθλων του Παναθηναϊκού συναντήθηκε με τον υπεύθυνο επικοινωνίας της ΕΡΤ...Νίκο Μπίστη!
Αν δεν πρόκειται για συνωνυμία, τότε πραγματικά απορούμε με ποιες διαδικασίες ένα αποτυχημένο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, που κάποτε το έπαιξε και Αριστερός, με γνωστές και εκπεφρασμένες θέσεις κατά της πατρίδας, της θρησκείας και πιο πρόσφατα, και αρνητής της ποντιακής γενοκτονίας, έγινε...διευθυντής επικοινωνίας στην ΕΡΤ, και χωρίς μάλιστα να έχει καμιά σχέση με δημοσιογραφία και δημόσιες σχέσεις. Εκτός πια κι αν το ότι είναι άψογος προπαγανδιστής των ανθελληνικών θέσεων, είναι προσόν για τη θέση αυτή.
Ζητάμε συγνώμη εκ των προτέρων, στην περίπτωση συνωνυμίας, από τον πιθανό συνονόματο του. Αλλά επειδή η ΕΡΤ δεν μας κατατοπίζει στην ιστοσελίδα της για το ποιος είναι υπεύθυνος Επικοινωνίας, όπως δεν έχει πουθενά ούτε το Δ. Σ. της εταιρίας, είναι κάπως δύσκολο να ανακαλύψουμε ποιος είναι αυτός ο...Νίκος Μπίστης...