10 Μαρτίου 2011

"Κρεμάει" τον σύντροφο Καντάφι ο ΓΑΠ στα πλαίσια του "Ότι πει η μαμά Αμερική": Υπέρ της διεθνούς "παρέμβασης" στη Λιβύη ο Βενιζέλος!!

http://www.espressonews.gr/files/ArticlePhotos/20070921/rellos3.jpgΟ Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Ευάγγελος Βενιζέλος (στη φώτο του επιτίθεται ο Ρέλλος μετά από προτροπή του Ε. Γιαννόπουλου στο όνειρό του), ο οποίος μετέχει στην Άτυπη Σύνοδο Υπουργών Άμυνας στις Βρυξέλλες, εκφράζοντας την θέση της χώρας, συμφώνησε σήμερα με την ανάγκη να σταλεί ένα καθαρό μήνυμα της διεθνούς κοινότητας προκειμένου να βρεθεί μια οριστική και σταθερή λύση στη Λιβύη, σύμφωνη με τις αρχές της Δημοκρατίας και του κράτους δικαίου.

Ο κ. Βενιζέλος επέμεινε στην ανάγκη η λύση στη Λιβύη να δοθεί φυσικά μέσα από τη βούληση του ίδιου του λιβυκού λαού. Αυτό όμως προς το παρόν, λόγω ακριβώς της ρευστότητας της κατάστασης και των εκτεταμένων στρατιωτικών επιχειρήσεων που βρίσκονται σε εξέλιξη με μεγάλο αριθμό θυμάτων μεταξύ των αμάχων, δεν μπορεί να γίνει χωρίς διεθνή παρέμβαση, η οποία όμως πρέπει να έχει πάντα μία ασφαλή νομική βάση και αυτή είναι οι σαφείς και ρητές αποφάσεις του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ.