22 Μαρτίου 2011

Ο ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΣ ΟΥΔΕΤΕΡΟΣ

Άκουσα σήμερα τον ΓΑΠ,να λέει στη βουλή ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να το παίζει επιτήδειος ουδέτερος,στο πόλεμο της Λιβύης.
Από κοντά και ο μέγας ΔΙΠΛΩΜΑΤΗΣ ο Αβραμόπουλος.Μην χάσει η Ν.Δ σε πλειοδοσία. Τα συναισθήματα όλων των ΝΔΙΤΩΝ για τον ΚΑΝΤΑΦΙ πιστεύω ότι είναι τα ίδια.
Αδιαφορία και αηδία. Δεν μπορούμε να ξεχάσουμε τις αγκαλιές και τα φιλιά του Αντρέα με τον ΚΑΝΤΆΦΙ. Δεν μπορούμε να ξεχάσουμε τα εμετικό δημοσιεύματα των ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ για το ΘΑΥΜΑ της Λιβύης,για την οργάνωση της Λιβύης κ.λ.π.,κ.λ.π.
Πρόσφατα είδαμε και τον ΗΛΙΘΙΟ να πηγαίνει να αγκαλιάζεται με τον Καντάφι,να ΧΥΝΕΙ ΑΠΌ ΗΔΟΝΗ, που ΄ήταν δίπλα στον ΠΑΜΜΕΓΙΣΤΟ ΗΓΕΤΗ ΤΩΝ ΑΡΑΒΩΝ,(έτσι τον αποκαλούσε),και μάλιστα του είχε εξομολογηθεί τα οικονομικά προβλήματα της ΕΛΛΑΔΟΣ.
Είχε πει ότι κάποιοι είχαν κλέψει στην Ελλάδα χρήματα,για να πάρει την απάντηση του Μουαμάρ "ακόμα δεν τους έχετε κρεμάσει στην κεντρική πλατεία "?
Ω!!!! ναι το είπε ο ΚΑΝΤΑΦΙ και έγινε πανικός στις ΝΤΑΒΑΤΖΟΦΥΛΛΑΔΕΣ και στα ΝΤΑΒΑΤΖΟΚΑΝΑΛΑ.Τι ωραία που τα λέει ο ΚΑΝΤΑΦΙ?Αυτό κάνει και ο ΚΑΝΤΑΦΙ γιαυτό δεν υπάρχει κλοπή στη Λιβύη. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΜΟΥΑΜΆΡ, και άλλα τέτοια φαιδρά.(τώρα αν μπήκαν ορισμένες κακές ιδέες στον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΣΧΕΤΙΚΆ ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΤΖΗΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΟΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ, αυτό είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο.
Τώρα ξαφνικά τι έπιασε τον ΙΣΟΥΙΤΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΘΈΛΕΙ ΣΏΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΆ ΝΑ ΜΑΣ ΕΜΠΛΕΞΕΙ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΛΙΒΥΗ?
Οι ΤΟΥΡΚΟΙ είναι τελείως χαζοί που το παίζουν τραλαλι-τραλαλο?Μήπως έχουν δει κανένα τυράκι στη παγίδα που δεν το έχουμε δει εμείς οι πονηροί?
Επειδή οι Άραβες έχουν ένα ΕΛΑΤΩΜΑ,να θυμούνται πάρα πολύ,πρόσεξε ΓΙΩΡΓΑΚΗ μη τυχόν και έχουμε καμιά μεγάλη τρομοκρατική ενέργειά στην ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΘΡΗΝΉΣΟΥΜΕ θύματα.
Γιατί τα ΝΕΡΑΤΖΙΑ που έφαγες στη ΣΥΡΟ θα μετατραπούν σε πέτρες και σε μεγάλη οργή.
ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΟΡΓΗ.