17 Μαρτίου 2011

Έβαλε τον Μπιτσαξή στον πάγκο του η Σούπερ Λιγκα

Στο κενό έπεσε η επικοινωνιακή φωτοβολίδα του κ.Μπιτσαξή περί διάλυσης της Σούπερ Λίγκας."Η ΕΠΟ είναι υπεύθυνη για τη διαιτησία" υπογράμμισε η Λίγκα ενώ ως προς τις απειλές Μπιτσαξή για περικοπή της επιχορήγησης της ΟΠΑΠ ΑΕ,οι ομάδες κατέληξαν πως "πρόκειται για ανταποδοτικο όφελος,όχι για χορηγία".

Eνωτικός ο Μαρινάκης

Ο πρόεδρος της Λίγκας τόνισε πως "κανένας σοβαρός παράγοντας δεν έχει όφελος από την διάλυση της Λίγκας",ενώ σύσσωμη η Λίγκα δήλωσε πως "αν έχει ανακαλύψει κάτι ο κ.Μπιτσαξής να το δηλώσει".

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης υπογράμμισε πως "είμαστε κάθε Κυριακή αντίπαλοι στα γήπεδα,αλλά η επιβίωση των ομάδων μας και η εξεύρεση λύσεων απαιτούν ομοψυχία."

Επίσης η Λίγκα κατέληξε στο συμπέρασμα πως " η ανάδειξη της ΕΠΟ σε μοναδικό συνομιλητή για τα ποδοσφαιρικά δρώμενα δημιουργεί ερωτηματικά" ενώ τονίστηκε πως "η Λίγκα δεν είναι υπεύθυνη για τη διαιτησία και δεν έχει ευθύνη για την διαχείριση κεντρικών εσόδων".

ΥΓ :Όπως γίνεται σαφές ο κ.Μπιτσαξής,το μόνο που ορίζει είναι την παραφιλολογία και το νοσηρό κλίμα σκανδαλολογίας,καθώς δεν κατονομάζει τίποτα και κανέναν...

www.politicsnews.gr
EA2JRCEX8A4H