26 Μαρτίου 2011

ΦΟΥΜΟ ΣΤΗΝ ΔΟΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΑ ΤΗΣ!

Σχόλιο jefrey

Περνούν οι ημέρες και όλο και περισσότερο καταλαβαίνουμε τον ξεπεσμό που ζούμε σαν κράτος, σαν έθνος. Σήμερα που οι μνήμες είναι έντονες από την ιστορική επέτειο της παλιγγενεσίας του έθνους, βλέπουμε την ταπείνωση, την δουλικότητα, τον ραγιαδισμό που επικρατεί στους νεοέλληνες!

Τότε που μια χούφτα παθιασμένων φτωχών ελλήνων αποφάσισε να τα βάλει με μια αυτοκρατορία για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!

Σήμερα που η τουρκική κυβέρνηση δίνει …….άδεια σε ιταλική εταιρία για έρευνες στο Καστελόριζο, και κανείς υπουργός, στρατιωτικός δεν αυτοκτονεί υπό το βάρος...
της ανεπάρκειας του. Σήμερα που ο πρωθυπουργός του Μνημονίου, πηγαίνει σαν επαίτης στην σύνοδο της ευρωπαϊκής ένωσης, να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των δανειστών του, αυτών που τον έφεραν στην εξουσία, αλλά και τον διατηρούν. Και ο απλός κόσμος θεατής! Παρακολουθεί την κατάργηση του κοινωνικού κράτους, την απόλυτη οπισθοδρόμηση στην παιδεία του μεσοπολέμου, μετά λουκέτα στα σχολεία, την ανεργία στο 22%, με μαζική αποχώρηση των εταιριών για την γείτονα χώρα της Βουλγαρίας, αφού το απαγορευτικό 44% της φορολογίας στην χώρα μας, γίνεται 12% εκεί. Ένας γελοίος αντιπρόεδρος της κυβέρνησης να ομιλεί για παρακράτος του Σύριζα, που επιθυμεί τον προσωπικό του αφανισμό, κατηγορώντας τους πάντες, χωρίς αιδώ, και χωρίς σκέψη, όταν έχει δηλώσει πως τα Σκόπια μπορούν να χρησιμοποιούν όποιο όνομα θέλουν.

Τα μεγάλα έργα πάγωσαν. Το κράτος χρωστά χρήματα στις εταιρίες, με αποτέλεσμα να φεύγουν!

Οι ηλικιωμένοι συμπατριώτες μας, στην δύση της ζωής τους δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση στο αγαθό της υγείας.

Είτε με την άρνηση των φαρμακείων στην χορήγηση φαρμάκων λόγω υπέρογκων χρεών του κράτους, είτε με το ψαλίδισμα των πενιχρών αποδοχών τους λόγω κατάργησης τους εκας.

Αυτή είναι η πραγματικότητα σήμερα, και έχουμε το σοφιστή της οικονομίας, τον εκπρόσωπο του Μνημονίου παπακωνσταντίνου, να ομιλεί για ……φως στο τούνελ.

Η απόλυτη βλακεία, ηλιθιότητα. Αυτό το μπουλούκι που θέλει να λέει πως κυβερνά, επί ενάμιση χρόνο, γεννώντας την μεγαλύτερη οικονομική κρίση πανευρωπαϊκά, μετατρέποντας την αρχική κρίση χρέους σε κρίση δανεισμού, συμπαρασύροντας και τις υπόλοιπες οικονομίες του ευρωπαϊκού νότου σε κρίση, και γίνεται το «χαλί» της οικονομικής κατοχής του τέταρτου ράιχ στον ευρωπαϊκό νότο, σήμερα μετατρέπει και πάλι την κρίση δανεισμού σε κρίση χρέους!
Μόνο που τώρα θα υπάρχει πάντα μια «τρόικα» ένας εκπρόσωπος του ……σοσιαλιστικού ΔΝΤ σε κάθε ευρωπαϊκή χώρα για να …….ασκεί κυβερνητική πολιτική.

Η ακόρεστη του επιθυμία για την εξουσία, ήταν αυτό που εκμεταλλεύτηκαν όλοι αυτοί που τον πατρονάρουν για να καταστρέψουν την Ευρωπαϊκή ένωση.

Θα γίνει σύντομα μισητός σε όλες τις χώρες της Ευρώπης που δοκιμάζονται από τον ……..παράδεισο του Μνημονίου!

Θα καταφέρει με την ηλιθιότητα του και την ακατάσχετη βλακεία του να γίνει ο πιο μισητός πολιτικός ……πανευρωπαϊκά!

Η σταθερή εξάπλωση του προβλήματος πανευρωπαϊκά θα σημάνει και το τέλος του ευρώ, που θα πλήξει κυρίως τους ίδιους τους ευρωπαίους!

Ο giorgos βέβαια είναι από το Minnesota, οπότε το …..καθήκον έκανε!

Με δεδομένα τα αντανακλαστικά των ευρωπαίων θα αργήσουν να καταλάβουν τον ρόλο του yiorgos.

Ο άβερελ πρέπει να ξεκουμπιστεί μαζί με το γελοίο συφερτό που έχει μαζί του. Οι επιλογές που έχουμε για ανάταση του Έθνους είναι λίγες.

Το χρονικό περιθώριο λιγοστεύει.

Μόνον η νοοτροπία του εξεγερμένου ραγιά του 1821 μπορεί να μας σώσει.

«Νυν υπερπάντων ο αγών».

Φωτιά και λεπίδι στους συνεργαζόμενους με τον δυνάστη κατακτητή του Μνημονίου.

Οι μέρες πλησιάζουν. Το βάρος για νέα μέτρα δεν θα το αντέξουν.

Μέχρι τον Ιούνιο θα πάμε για εκλογές. Το παράδειγμα το είδαμε και στην Ιρλανδία και στην Πορτογαλία.

Δεν σκύβουμε το κεφάλι, δεν είμαστε ραγιάδες στην αυλή του στρος σκαν!

Για αυτό :

ΦΟΥΜΟ ΣΤΗΝ ΔΟΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΑ ΤΗΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jefrey