05 Απριλίου 2011

Μιχελάκης: Δεν θα συμπράξουμε στη σατανική μεθόδευση του ΠΑΣΟΚ για την υπόθεση Siemens

http://www.tsantiri.gr/wp-content/media/2011/03/%CE%BC%CE%B9%CF%87%CE%B5%CE%BB%CE%AC%CE%BA%CE%B7%CF%82-300x225.jpgΟ Εκπρόσωπος της Ν.Δ. κ. Γιάννης Μιχελάκης, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου «γιατί δεν βρίσκονται 60 βουλευτές της Ν.Δ. για να ζητήσουν συζήτηση του πορίσματος για τη SIEMENS», έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Θα ήταν πολιτικά παράλογο να αναλάβει η Ν.Δ. πρωτοβουλία για τη συζήτηση ενός πορίσματος του ΠΑΣΟΚ με το οποίο διαφωνεί.

Και αυτό γιατί, ενώ πρόκειται για ένα κατεξοχήν “πράσινο” σκάνδαλο, η κυβερνητική πλειοψηφία συμπεριέλαβε στο πόρισμά της, χωρίς κανένα απολύτως στοιχείο, τρεις πρώην υπουργούς της Ν.Δ.

Η κυβερνητική πλειοψηφία βάζει στο ίδιο τσουβάλι δικούς της πρώην υπουργούς για τους οποίους -σύμφωνα με το πόρισμα του Δικαστικού Συμβουλίου για το Βατοπαίδι- έχει επέλθει παραγραφή, αλλά και πρώην υπουργούς της Ν.Δ., που καταγγέλλει αυθαίρετα και αβάσιμα, για τους οποίους δεν έχει επέλθει παραγραφή.

Όπως, μάλιστα, έχει δηλώσει ο Πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς στη Βουλή “θέλω να δω ποιοι θα είναι αυτοί οι βουλευτές από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ που θα βάλουν την υπογραφή τους σε μια προδιαγεγραμμένη και νομολογημένη πλέον αποτυχία”.

Στη σατανική και άθλια αυτή μεθόδευση του ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται να συμπράξουμε»