09 Μαΐου 2011

ΤΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΒΑΖΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΓΚΕΜΠΕΛΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ «ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ»

Σχετικά με τα αναληθή τα οποία γράφονται σήμερα στην Εφημερίδα «ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ» και αναμεταδίδονται από τα ραδιόφωνα, ο Β.Παπαγεωργόπουλος δήλωσε:

«Είναι τελείως ανακριβή τα σημερινά δημοσιεύματα περί δήθεν καταλογισμού από το Ελεγκτικό Συνέδριο σε στελέχη της προηγούμενης Διοίκησης του Δ.Θ. των υπεξαιρεθέντων από Ασφαλιστικά Ταμεία κατά τα έτη 1993 έως και 2007, υπόθεση που ανεκάλυψε και απεκάλυψε ακριβώς η «Διοίκηση Παπαγεωργόπουλου».

Το εντελώς αντίθετο έχει πράξει το Ελεγκτικό Συνέδριο.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τον έλεγχο του Ελεγκτικού Συνεδρίου των ετών 1999, 2000 που μας κοινοποιήθηκε από το Ελεγκτικό Συνέδριο τα υπεξαιρεθέντα από τα Ασφαλιστικά Ταμεία τα καταλόγισαν αποκλειστικά και μόνο στον τ.Υπάλληλο του Δήμου Θεσσαλονίκης Π.Σαξώνη!

Για του λόγου του αληθές δίνω σήμερα στην δημοσιότητα το σχετικό «Φύλλο μεταβολών και ελλείψεων» του Ελεγκτικού Συνεδρίου που καταλήγει ότι «Για το έλλειμμα ευθύνεται ο υπόλογος διαχειριστής πληρωμών κρατήσεων κ.Παναγιώτης Σαξώνης»!

Μία διαπίστωση του Ελεγκτικού Συνεδρίου που δίνει τέλος στην γκεμπελική προπαγάνδα των τελευταίων ετών εναντίον της «Διοίκησης Παπαγεωργόπουλου».

Όσον αφορά τις λογιστικές τακτοποιήσεις που πρέπει να γίνουν από την Ταμειακή Υπηρεσία του Δ.Θ., όπως έχει επισημάνει το Ελεγκτικό Συνέδριο – άσχετες με την υπόθεση της υπεξαίρεσης – έχει δώσει λύση η σχετική Νομοθεσία.

Επιτέλους ας σταματήσει η άθλια εκμετάλλευση ενός γεγονότος για το οποίο μόνο συγχαρητήρια έπρεπε να λαμβάνει η «Διοίκηση Παπαγεωργόπουλου».

Τέλος θέλω να τονίσω άλλη μία φορά ότι όσα και να κάνουν ορισμένοι κύκλοι δεν μπορούν να διαγράψουν το τεράστιο έργο της προηγούμενης Διοίκησης και οι συγκρίσεις γίνονται καθημερινά!»