25 Μαΐου 2011

ΓΑΠ: "Θα υλοποιήσουμε τις αποφάσεις με την ευρύτερη δυνατή συναίνεση"

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiiIliPM829WEsWhv-YXu2Gdg3GjMsgYXafKZ7tfaKe6yK3UJ5vRqTNgRBLhvr2zg3c8MMVtTZFdAFtkbTgwjHCTQu8a4CXZSccO2Wc892PKpWm1YY3MMCgHiSJCbQEzPhNfn5yPbesy_F3/s1600/papandreou.jpgΑνοιχτός σε κάθε καλή ιδέα και πρόταση, ρεαλιστική, αποτελεσματική, αναπτυξιακή, δίκαιη και καινοτόμα από τα πολιτικά κόμματα και κάθε φορέα υπεύθυνο της χώρας, αρκεί, όπως είπε, να έχουν ως αποτέλεσμα την επίτευξη των στόχων που έχει θέσει η χώρα, δήλωσε ο Γιώργος Παπανδρέου, μετά από την 90λεπτη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια. Γιατί άραγε οι δικές του καινοτόμες ιδέες, αύξησης της φορολογίας, του τελείωσαν;

Ο κ. Παπανδρέου δήλωσε ότι, παρά τις προφητείες, οι θυσίες έχουν πιάσει τόπο και έχουν επιτευχθεί δύσκολοι στόχοι σε μια δύσκολη συγκυρία, η κυβέρνηση θα συνεχίσει με αποφασιστικότητα και δήλωσε ότι σε αυτές τις δύσκολες στιγμές προτεραιότητά του είναι η εθνική συνεννόηση.

Ο πρωθυπουργός πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη και αυτό αποτελεί εγγύηση για την ασφάλεια και σιγουριά του κόσμου, να παραμείνει η Ελλάδα συμμέτοχη στο σκληρό πυρήνα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο κ. Παπανδρέου τόνισε ότι οι αποφάσεις θα επιδιώξει να υλοποιηθούν με την ευρύτερη δυνατή συναίνεση από το λαό και τα κόμματα.

Ερωτηθείς αν θα γίνουν εκλογές ή θα προκηρυχθεί δημοψήφισμα, ο πρωθυπουργός δεν απάντησε.