20 Ιουνίου 2011

Ρεπορτάζ-ανακοίνωση τηλε-Πράβντας (ΕΤ3) για το νομοσχέδιο περί φιτ κώλων και αξιόπουστα

Τις έντονες διαμαρτυρίες της κακεντρεχούς και οπισθοδρομικής αντιπολίτευσης και των κ.κ. Βενιζέλου και Πάγκαλου ξεσήκωσε η τοποθέτηση του πρωθυπουργού στη Βούλη, στη συζήτηση για το νομοσχέδιο περί υποχρεωτικών φιτ κώλων και καλλίγραμμων κορμιών.

Ο πρωθυπουργός έκανε αναφορά σε "θείες του λαού που πιάνουν τόπο" και συνέχισε λέγοντας πως με κάποιον αξιόπουστα θα "υπάρξει πρωτογενές έλλειμμα", "αυτός είναι ο μοναδικός μας στόχος που θα τονώσει την ψυχική διάθεση και την υγεία του Έλληνα και θα αυξήσει τον τουρισμό, γι'αυτό είναι αναγκαία σκληρά μέτρα πείνας, κανό και ποδήλατο χωρίς αλυσίδα".

Από την πλευρά της η ανεύθυνη Νέα Δημοκρατία έκανε λόγο για προσπάθεια υποβάθμισης των κέντρων αδυνατίσματος που θα μειώσει ακόμα περισσότερο την ανάπτυξη στην χώρα, ενώ συζητιέται και το ενδεχόμενο κατάθεσης πρότασης μομφής εναντίον του πασοκικού αξιόπουστα.Η Αλέκα Παπαρήγα σημείωσε πως δεν έχει πρόβλημα με το αδυνάτισμα αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα δεχτεί οι θείες του λαού,που ανέφερε ο πρωθυπουργός, να υποβάλλονται σε αντιδραστική αποτρίχωση και ιμπεριαλιστικό χαλάουα από τον κάθε ρεβιζιονιστή και οπορτουνιστή αξιόπουστα του Τζέφρυ,κάλεσε δε σε διαδήλωση τα εργατικά στρώματα.

Ο τσαμπουκάς και κουκουλοφόρος Αλέξης Τσίπρας δήλωσε έκπληκτος για τις ρατσιστικές αναφορές και προθέσεις του Τζέφρυ,πράγμα που δεν περίμενε ποτέ από αυτόν,παρά το γεγονός ότι σ'όλα τ'άλλα είναι άχρηστος και τουφεκαλαύρης,ενώ σε ένδειξη διαμαρτυρίας δήλωσε πρόθυμος να αλειφθεί με μέλι και να κυλιστεί γυμνός στο Σύνταγμα με τον κ.Πάγκαλο και Βενιζέλο,σημείωσε πάντως ως θετικό πως εφαρμοστής του προγράμματος θα είναι κάποιος αξιόπουστας.

Τέλος ο λατρευτός μας Γιώργος Καρατζαφέρης,η σοβαρή και πάντα σταθερή αυτή φωνή του κοινοβουλίου,συμφώνησε με τον ένδοξο Τζέφρυ παρά τις αμφιβολίες που έχει για ελλειπή στοιχεία για το πρόσωπο του αξιόπουστα,για το καλό της έθνους όπως τόνισε,ενώ η πανέμορφη κ.Μπακογιάννη και ο τιτάνας κ.Κουβέλης δήλωσαν αλληλέγγυοι με το πρόγραμμα της σκληράς μαχόμενης κυβέρνησης.

Για την Τηλε-Πράβντα Β.Ελλάδας (ΕΤ3)
Θεοδώρα Αυγέρη,
υπεύθυνη λογοκρισίας-τομεάρχης προπαγάνδας και ιδεολογικής κάλυψης


Διαβάστε κι αυτό: http://taxalia.blogspot.com/2011/06/3_20.html