16 Αυγούστου 2011

Φοβερό σχέδιο εξόντωσης του Χίτλερ απ' τους Άγγλους! Θα τον έκαναν γυναίκα...

Μέχρι την τελική επικράτηση των Συμμάχων και τη λήξη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου η αλήθεια είναι ότι από τα συρτάρια των μυστικών υπηρεσιών πέρασαν ουκ ολίγα σχέδια εξόντωσης του Χίτλερ. Κάποια εξ αυτών είναι τόσο ακραία που μοιάζουν απίστευτα!

Τέτοια ήταν οι «καμουφλαρισμένες» βόμβες σε κουτάκια κομπόστας, κουτιά γεμάτα από δηλητηριώδη φίδια σε εχθρικά στρατεύματα ακόμη και να ρίξουν ισχυρή κόλλα για να κολλήσουν τα ναζιστικά στρατεύματα στο έδαφος!

Όπως τονίζει ο καθηγητής του Πανεπιστημίου του Κάρντιφ Μπράιαν Φορντ στο βιβλίο του «Secret Weapons: Technology, Science And The Race To Win World War II», οι Βρετανοί κατάσκοποι σχεδίαζαν να φέρουν στην επιφάνεια τη… θηλυκή πλευρά του ηγέτη των Ναζί δίνοντας του κρυφά γυναικείες ορμόνες!

«Υπήρχε ένα συμμαχικό σχέδιο για να ρίξουν οιστρογόνα στο φαγητό του Χίτλερ και να “αλλάξουν” το φύλο του κάνοντας τον λιγότερο επιθετικό και περισσότερο θηλυκό» τονίζει ο ίδιος σημειώνοντας ότι τα οιστρογόνα ήταν μία καλή επιλογή γιατί «είναι άοσμα και η δράση τους δε μπορεί να ανιχνευθεί άμεσα».