08 Αυγούστου 2011

Βρωμερή προβοκάτσια Mega – Γιώργου Παπανδρέου – ακροδεξιών για να πλήξουν τον Νίκο Χατζηνικολάου…

Αποκάλυψη από την Τρολυμπία

Είναι σαφές ότι κυβέρνηση και Mega προβληματίζονται από την ραγδαία αύξηση στην τηλεθέαση του Alter σε συνδυασμό με την ελεύθερη πτώση των ποσοστών του πάλαι ποτέ “Μεγάλου Καναλιού”

Την ίδια ανησυχία όμως μοιράζεται και ο αρχηγός της Ελληνικής ακροδεξιάς, Γιώργος Καρατζαφέρης, που βλέπει σταδιακά να αυξάνονται οι μέρες που δεν εμφανίζεται στο δελτίο του Άλτερ. Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι την προπερασμένη εβδομάδα, μόλις 4 εργάσιμες εμφανίστηκε ζωντανά. Την πέμπτη ημέρα έπαιξαν μόνο οι δηλώσεις του με φωτογραφία…

Η αντίδραση των πυλώνων της εξουσίας λοιπον ήταν ασύμμετρη, αφού φρόντισαν να του στήσουν μία σατανική παγίδα με σκοπό να πλήξουν την αξιοπιστία του…

Ποιά ήταν αυτή;

Γνωρίζουμε όλοι τις φιλικές σχέσεις των ζευγων Παπανδρέου – Χατζηνικολάου. Τα προεκλογικά δείπνα, την στήριξη κλπ. Ο πρωθυπουργός λοιπόν, εκμεταλλευόμενος την εμπιστοσύνη που είχε κερδίσει δόλια με αυτές τις τρυφερές οικογενειακές εξόδους, έδωσε ένα αποκλειστικό – βόμβα στον Χατζηνικολάου. Μία απίστευτη είδηση που κανένας δεν θα την πίστευε, ακόμα και αν την έπαιζε συγχρόνως το CNN και το Russia Today!

ΟΤΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!!!!

Μιλάμε για απίστευτη είδηση… επιστημονικής φαντασίας. Σα να σου έλεγαν ότι ο ιπτάμενος δίσκος στο Roswell έγραφε στην άτρακτο “Κατερίνα” και ήταν καταχωρημένος σε εξωγήινη εταιρεία ιδιοκτησίας Γιώργου Βουλγαράκη (Κλασσικό αποκλειστικό “Πρώτου Θέματος” δηλαδή!)

Και όμως ο Χατζηνικολάου το πίστεψε και το μετέδωσε…

Από την προηγούμενη μέρα ο πρωθυπουργός είχε ήδη αναχωρήσει για Σέριφο όπου άπλωνε το δασύτριχο στήθος και την γυαλιστερή κώμη του στον ήλιο του Αιγαίου, φιλοξενούμενος του Γιώργου – please god min ma8ei i trollympia gia ton pe8ero moy- Παπακωνσταντίνου!

Η συνέχεια ήταν αναμενόμενη, αφού η βιομηχανία λάσπης ξεκίνησε από τη ναυαρχίδα της ακροδεξιάς… Δείτε ενδεικτικά:

Μεγάλη αποκλειστικότητα του Νίκου Χατζηνικολάου!!! Η είδηση της χρονιάς!!!

Η απορία είναι εύλογη και το μυστικό της επιτυχίας του μπορεί να μας το αποκαλύψει μόνο ο Νίκος Χατζηνικολάου

Real.g-Χατζηνικολάου: Προπαγάνδα με ψέμματα ότι ο ΓΑΠ δεν θα πάει διακοπές… κι ο ΓΑΠ είναι στη Σέριφο!!!

Για να μην σας δουλεύει ο Χατζηνικολάου που λέει ότι ο ΓΑΠ δεν πήγε διακοπές: Με βαράκια στη Σέριφο ο ΓΑΠ-Βατραχοπέδιλα η Άντα!

Η προβοκάτσια όμως δεν θα περάσει. Ο Νίκος Χατζηνικολάου θα αντέξει και αυτή την ενορχηστρωμένη προβοκάτσια, γιατί έχει πραγματικούς φίλους, σαν και εμάς που θα σταθούμε στο πλευρό του μέχρι τέλους.

ΑΜΗΝ


http://olympia.gr/