02 Αυγούστου 2011

Τέλος στο πράσινο σκάνδαλο Siemens και παρότι Μαντέλης-Τσουκάτος και Γείτονας πιάστηκαν με τα λεφτά στο χέρι ο μαλάκας θα θυμάται ότι "όλοι έφαγαν"

http://images.inews.gr/93/kai-tritos-katigoroumenos-gia-tin-ypothesi-Siemens-diefyge-sto-exoteriko.jpgΜέσω επιστολής αναίρεσης, η οποία αναμένεται να κατατεθεί εντός της εβδομάδας στον πρόεδρο της Βουλής, Φ. Πετσάλνικο, θα πέσει η αυλαία στην περαιτέρω κοινοβουλευτική διερεύνηση της υπόθεσης της Siemens. H προπαγάνδα όμως θα συνεχίσει να λέει, όπως και με το Βατοπαίδι (αλήθεια τι γίνεται μ΄αυτή την υπόθεση;) ότι όλοι μαζί τα φάγανε, παρότι πιάστηκαν μόνο οι Μαντέλης, Τσουκάτος και Γείτονας... η προπαγάνδα θα λέει ότι υπήρχαν και πολλοί της ΝΔ που "έφαγαν" αλλά το μεγαλόψυχο ΠΑΣΟΚ δεν ήθελε να διχάσει την κοινωνία και δεν τους κυνήγησε... κάτι ιδιαίτερο αποτελεσματικό στους μακάκες τους Έλληνες.

Η ειλημμένη απόφαση της κυβέρνησης να κλείσει την υπόθεση για τη Βουλή – μετά την απόρριψη του αιτήματος και από βουλευτές της συμπολίτευσης για την παραπομπή των Γ. Αλογοσκούφη και Χρ. Μαρκογιαννάκη στο Τριμελές Γνωμοδοτικό Συμβούλιο – αποτελεί μια κίνηση που δείχνει την τακτική που αναμένεται να ακολουθήσει η κυβέρνηση στο μέλλον για τη βιομηχανία Εξεταστικών και Προανακριτικών Επιτροπών, οι οποίες δεν βγάζουν πουθενά... επειδή πάντα από πίσω αποκαλύπτονται ΠΑΣΟΚοι και όχι ΝΔίτες... γιατί αν αποκαλύπτονταν ΝΔίτες θα έβγαζαν και θα παραέβγαζαν κάπου οι εξεταστικές...