05 Δεκεμβρίου 2011

Δημοψήφισμα για την ονομασία της ΠΓΔΜ προτείνει ο κολοτούμπας... κι εγώ προτείνω δημοψήφισμα για το πόσα κιλά παπάρας είναι

Τη διενέργεια δημοψηφίσματος για την ονομασία της ΠΓΔΜ προτείνει ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γ.Καρατζαφέρης, τονίζοντας ότι πρέπει να βρεθεί μία λύση που δεν θα προσβάλλει την ιστορία μας. Τάχθηκε κατά μίας σύνθετης ονομασίας και επανέλαβε ότι αν υπάρχει όνομα «Μακεδονία» για τα Σκόπια, το κόμμα του θα αποχωρήσει από την κυβέρνηση [Καλά ρε καραγκιόζη, εσύ δεν δήλωνες στο MEGA πέρσι ότι εδώ που φτάσαμε πρέπει να αποδεχθούμε τη διπλή ονομασία και ήσουν διατεθειμένος να στείλεις την Τζαβέλα στις ΗΠΑ να διαμεσολαβήσει με τους αμερικάνους; Θα μας τρελάνεις; Δείτε εδώ].
Αναφερόμενος στην απόφαση του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης είπε: «Δεν είναι μία ευχάριστη κατάσταση γιατί μας βρίσκει σε μία οδυνηρή θέση». Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM επέρριψε ευθύνες στα δύο μεγάλα κόμματα, λέγοντας: «Είμαστε σε μία ήττα που οφείλεται σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ».

Αναφερόμενος στο γεγονός ότι δεν περιελήφθη στο πρόγραμμα των συναντήσεων του Αμερικανού αντιπροέδρου, Τζο Μπάιντεν, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ είπε: «Φρόντισα να βγάλω εαυτόν έξω από το πελατολόγιο. Εγώ δεν πηγαίνω και δεν ήθελα να πάω [... μιας και παίρνω εντολές καθημερινά απ' την πρεσβεία-Δείτε εδώ πως σύμφωνα με έγγραφο του Αμερικάνου Πρέσβη παρακαλούσε για συνάντηση μαζί του!!!]».

Ο κ.Καρατζαφέρης προέβλεψε ότι «το παρόν κυβερνητικό σχήμα θα κυβερνήσει για πάρα πολύ καιρό» ακόμη και μετά τις εκλογές, καθώς όπως επεσήμανε «δεν θα υπάρχει ούτε αυτοδυναμία, ούτε αυτονομία».