25 Ιανουαρίου 2012

Πολιτική Επιλέξτε εδώ για να εγκαταστήσετε την γραμμή εργαλείων του SKAI.gr News_EmailΕκτύπωσηΑγαπημένα Μοιραστείτε το άρθρο Επικοινωνία με συντάκτηΜέγεθος Κειμένου Γ. Μιχελάκης: Τώρα ανακάλυψαν στο ΠΑΣΟΚ ότι το μνημόνιο είναι λάθος

Στην ονομαστική ψηφοφορία για το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών που επέφερε ρήγμα στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ και στο μνημόνιο αναφέρθηκε την Τετάρτη ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης στην εκπομπή ΣΚΑΪ Πρώτη Γραμμή.


«Συνέβη χθες να βλέπουμε τα εσωκομματικά προβλήματα του ΠΑΣΟΚ να μεταφέρονται στη Βουλή. Δεν μπορούν μεταφέρουν τα εσωκομματικά προβλήματα στη χώρα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μιχελάκης.

Με αφορμή τις επικριτικές δηλώσεις του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, του υπουργού Ανάπτυξης Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στον ΣΚΑΪ και της Λούκας Κατσέλη για το μνημόνιο, δήλωσε ότι «ξαφνικά όλοι ανακαλύψανε ότι το μνημόνιο είναι λάθος ενώ παλιά ο Σαμαράς ήταν λαϊκιστής».

Για τις απουσίες στελεχών της ΝΔ από τη Βουλή κατά την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου υποστήριξε ότι η στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη Βουλή ήταν υπεύθυνη.

«Νομοθετικές ρυθμίσεις δεν δίνουν λύσεις» ανέφερε εξάλλου ο εκπρόσωπος της ΝΔ, τασσόμενος κατά το ενδεχόμενο νομοθετικής ρύθμισης από την κυβέρνηση για το μισθολογικό κόστος.

«Στην κλίμακα του ΟΟΣΑ το μισθολογικό κόστος είναι 17ο, η ΝΔ ζητά τη μείωση του μη μισθολογικού κόστους. Δεν πρέπει να δυναμιτίζουμε το διάλογο των κοινωνικών εταίρων» ανέφερε όσον αφορά τις συνομιλίες για το ζήτημα.