12 Ιουνίου 2012

Προσχώρηση στη Νέα Δημοκρατία από τους Ανεξάρτητους Έλληνες

Συνεχίζει ο Αντώνης Σαμαράς την απορρόφηση στελεχών από τη «Δεξιά πολυκατοικία». Σε ένα ακόμη χτύπημα στο κόμμα Καμμένου προχώρησε χθες και ανακοίνωσε την προσχώρηση του πρώην αντιδημάρχου Θεσσαλονίκης Χάρη Αηδονόπουλου, μια προσχώρηση που άναψε φωτιές και καταγγελίες από την πλευρά των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Ταυτόχρονα ο κ. Σαμαράς περιοδεύει σήμερα στην Εύβοια, με στόχο να συρρικνώσει τα ποσοστά του κ. Καμμένου που ήταν ιδιαίτερα υψηλά στις εκλογές του Μαiου.

Ο κ. Αηδονόπουλος, ο οποίος πολιτεύτηκε στις τελευταίες εκλογές με το σύνθημα «Τιμή μου να είναι Ανεξάρτητος Ελληνας», προσχώρησε χθες στη ΝΔ, μετά από πολυήμερες παρασκηνιακές διεργασίες. Αμεση ήταν η αντίδραση του κόμματος του κ. Καμμένου ο οποίος κατήγγειλε «τη σχολή σκέψης στον πολιτικό τυχοδιωκτισμό και τις πολιτικές κυβιστήσεις που δημιούργησαν ο Αντώνης Σαμαράς και η Ντόρα Μπακογιάννη».

«Ο κ. Χάρης Αηδονόπουλος θυμήθηκε 4 μέρες πριν από τις Εθνικές Εκλογές ότι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είναι ένας ευκαιριακός πολιτικός σχηματισμός. Φαίνεται ότι η αμετροέπεια και η αχαλίνωτη φιλοδοξία του, τον οδήγησαν να προδώσει με τον πιο ανέντιμο και ποταπό τρόπο ένα κίνημα που ο ίδιος επί δύο μήνες παρουσίαζε στον Θεσσαλονικιώτικο λαό ως τη μόνη λύση Εθνικής Αξιοπρέπειας και Ευθύνης» αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι Ανεξάρτητοι Ελληνες.