Τρίτη, 5 Ιουνίου 2012

ΝΔ: «Είναι φανερό ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν επιθυμεί τη διεξαγωγή Debate»... ενώ εσείς....[Γκράντε μαλακ@@ της ΝΔ. Ότι και να λέει ή να κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ τη μη διεξαγωγή θα την χρεωθεί η ΝΔ που δεν έχει κανέναν στα ΜΜΕ να υποστηρίξει την άποψή της. Ότι και να έλεγε ο Τσίπρας έπρεπε να το δεχτούν και ας το λέγανε: "Διαφωνούμε αλλά θα το δεχτούμε για να δούμε μέχρι που θα φτάσουν"... τι ανοησίες είναι αυτές ότι είχε συμφωνηθεί ο "αντικειμενικός" Χατζηνικολάου και ξαφνικά ο ΣΥΡΙΖΑ έβαλε στο παιχνίδι άλλον δημοσιογράφο; Όποιον και να έβαζε πιο αντικειμενικός από τον Χατζηνικολάου θα ήταν (λένε ότι ενώ είχε συμφωνήσει αντιπρότεινε ξαφνικά...
Έ. Στάη). Έχουν μπει στη σελίδα του να δούνε ότι από τις 10 αναρτήσεις του οι 5 αβαντάρουν τον Καμμένο; Στις προηγούμενες εκλογές δεν ήταν αντικειμενικός ο Χατζηνικολάου και τώρα είναι; Άλλαξε κάτι στη σελίδα του και δεν το είδαμε; Λίγη σοβαρότητα και προπάντων λίγη συνέπεια... αλλιώς θα ψάχνουν πάλι την ψήφο τους στις εκλογές...]

Όπως όλα δείχνουν η διεξαγωγή debate μεταξύ του Αντώνη Σαμαρά και του Αλέξη Τσίπρα οδηγείται σε ναυάγιο. Αυτό διαφαίνεται απο ανακοίνωση της ΝΔ στην οποία επισημαίνεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ με δυο ανακοινώσεις του χθες και σήμερα αγνόησε όλα όσα είχαν προηγουμένως συμφωνηθεί με τη ΝΔ.
Μάλιστα στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι η δημόσια συμπεριφορά του ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύει ξεκάθαρα την ανευθυνότητα και την ελαφρότητα με την οποία αντιμετωπίζει τα ζητήματα του τόπου.

Συγκεκριμένα ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Μιχελάκης, στην ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Είναι πλέον φανερό ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν επιθυμεί τη διεξαγωγή κανενός Debate.

Λεκτικά, μπορεί να αποδέχτηκε την πρόταση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας για διεξαγωγή τηλεμαχίας μεταξύ των αρχηγών Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ, στην ουσία, όμως έκανε ό,τι μπορούσε για να τη δυναμιτίσει.

Συγκεκριμένα, την ώρα που είχαν απολύτως συμφωνηθεί οι βασικοί άξονες και το πλαίσιο της τηλεμαχίας και ενώ οι δύο πλευρές δεσμεύτηκαν για την έκδοση κοινής ανακοίνωσης εντός της ημέρας, ο ΣΥΡΙΖΑ τόσο χθες το απόγευμα, όσο και σήμερα το μεσημέρι, εξέδωσε εσπευσμένα, δύο ανακοινώσεις, αγνοώντας ακόμα και τον ίδιο του τον λόγο και κατεδαφίζοντας όλα όσα είχαν προηγουμένως συμφωνηθεί.

Δεύτερον, ενώ είχε από κοινού αποφασιστεί ότι ο κ. Νίκος Χατζηνικολάου θα ήταν ο δημοσιογράφος που με την αντικειμενικότητα, το κύρος και την εμπειρία του, ως κοινώς αποδεκτό πρόσωπο, θα συντόνιζε την τηλεμαχία, ο ΣΥΡΙΖΑ, ξαφνικά έβαλε στο τραπέζι και νέο όνομα δημοσιογράφου, που όμως (πάλι από κοινού) δεν είχε προκριθεί.

Μόλις οι εκπρόσωποί Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ έδωσαν τα χέρια για την τηλεμαχία των δύο αρχηγών, αμέσως μετά ο ΣΥΡΙΖΑ έσπευσε να τα ανακατέψει όλα: ονόματα δημοσιογράφων, διαδικασίες, ακόμα και εμπαιγμό των άλλων κομμάτων, με στόχο να τα τινάξει όλα στον αέρα…

Κατανοούμε την αγωνία του κ. Τσίπρα να εξηγήσει τις θέσεις του για την στήριξή του από το λόμπι της δραχμής, την υπόθαλψη της τρομοκρατίας, την ελληνοποίηση εκατομμυρίων λαθρομεταναστών, την έξοδό μας από το ΝΑΤΟ, τις πορείες της Νεολαίας του στα Σκόπια με στόχο να τους δοθεί το όνομα «Μακεδονία», και της μόνιμης συνηγορίας του υπέρ του παρεμπορίου και των κουκουλοφόρων που καταστρέφουν τα κέντρα των Ελληνικών πόλεων.

Κατανοούμε την αγωνία του κ. Τσίπρα, να εξηγήσει μπροστά στον κ. Σαμαρά, το ακοστολόγητο υποτιθέμενο πρόγραμμά του που μας οδηγεί στη δραχμή και την απομόνωση.
Κατανοούμε την αγωνία του να δικαιολογήσει τις 7 από τις 12 συνιστώσες του, που μανιωδώς επιζητούν την έξοδο από την Ευρώπη.
Κατανοούμε την αγωνιά του να δικαιολογήσει τους βουλευτές του που ανοιχτά μιλούν για επιστροφή στη δραχμή, και πιο αιματηρή φορολόγηση των εισοδημάτων και των καταθέσεων των Ελλήνων πολιτών.

Η δημόσια συμπεριφορά του ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύει ξεκάθαρα την ανευθυνότητα και την ελαφρότητα με την οποία αντιμετωπίζει τα ζητήματα του τόπου.

Όπως και να χει, τα αποκαλυπτήρια της επικίνδυνης πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ σε βάρος του ΕΥΡΩ, των θέσεων εργασίας, της ασφάλειας και της αξιοπρέπειας του Έλληνα, θα τα αποκαλύψει, με κάθε άλλο τρόπο, στον Ελληνικό λαό, η Νέα Δημοκρατία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου