17 Ιουλίου 2012

Φωτοβολίδα Μεϊμαράκη το κλείσιμο του Γυμναστηρίου!! Απλά θα το "εξορθολογίσει" λέει... δηλ. θα το κάνει μπουγάδα

Το γυμναστήριο και ο τηλεοπτικός σταθμός της Βουλής δεν θα κλείσουν, είπε ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης

Οι πιστώσεις για τη λειτουργία της Βουλής θα ελεγχθούν από μηδενική βάση ώστε να υπάρξει ορθολογικότερη διαχείριση, δήλωσε ο πρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης έπειτα από συνάντηση που είχε με τον πρώην πρόεδρο του σώματος Απόστολο Κακλαμάνη.


Σε συνομιλία που είχε με κοινοβουλευτικούς συντάκτες, ο κ. Μεϊμαράκης διευκρίνισε ότι δεν τίθεται θέμα να κλείσει ο τηλεοπτικός σταθμός της Βουλής, ενώ για το γυμναστήριο ανέφερε ότι επιδίωξη του είναι να μειωθεί το κόστος λειτουργίας. «Καταβάλλεται προσπάθεια ώστε να λειτουργούν και τα δύο σύμφωνα με τη τρέχουσα οικονομική πραγματικότητα και τα δεδομένα που υπάρχουν» είπε.

Απαντώντας σε ερώτηση για τη λειτουργία της Βουλής το επόμενο διάστημα, ο κ. Μεϊμαράκης διευκρίνισε ότι η Ολομέλεια θα λειτουργήσει κανονικά. «Εγώ δεν είπα ποτέ ότι θα πάμε σε θερινά τμήματα» είπε.

Έκανε επίσης γνωστό ότι πιθανότατα την Πέμπτη θα εκλεγούν τα προεδρεία των κοινοβουλευτικών Επιτροπών.

Τέλος, ο κ. Μεϊμαράκης ανέφερε ότι η Διάσκεψη των Προέδρων θα αξιολογεί τις ερωτήσεις που κατατίθενται και θα κρίνει αν θα πρέπει να συζητηθούν στην Ολομέλεια ή σε αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή, όπως σε περιπτώσεις που το περιεχόμενό τους αφορά θέματα τοπικού ενδιαφέροντος, με σκοπό να έχουν τη δυνατότητα συμμετοχής στη συζήτηση περισσότεροι βουλευτές και όχι μόνο ο ερωτών, όπως προβλέπεται σήμερα.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ