26 Αυγούστου 2012

Βρούτση βγάλτα όλα στη φόρα για τους ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ!

Ο υπουργός Εργασίας πρέπει να χτύπησε λαβράκι με τους παιδικούς σταθμούς και το πάρτι που έστησαν πολλοί δήμαρχοι τα τελευταία δέκα με δεκαπέντε χρόνια, χρεώνοντας υπέρογκα ποσά από άλλες δραστηριότητες στο ταμείο των παιδικών σταθμών, τέλειωσε άδοξα!
Διαβάστε τι έγινε στους παιδικούς σταθμούς μικρού σχετικά δήμου και αναλογιστείτε τι μπορεί να έχει γίνει σε μεγαλύτερους:


''Στο 1 εκατομμύριο το έλλειμμα στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Κιλκίς!


Σύμφωνα με την πράξη καταλογισμού του οικονομικού ελεγκτή, το έλλειμμα των παιδικών-βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου Κιλκίς για την περίοδο 2006-2010 αγγίζει το ένα εκατομμύριο ευρώ. Από αυτό ποσό της τάξης 982.000 καταλογίζεται στην πρώην Διευθύντρια του Νομικού Προσώπου και το ποσό των 64.000 στον πρώην αιρετό Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου. Το δεύτερο ποσό όμως δεν είναι έλλειμμα αλλά επιχορήγηση του Νομικού Προσώπου προς την ΔΕΤΠΑΚ, τα έγγραφα της οποίας βεβαιώνουν την είσπραξη του συγκεκριμένου ποσού. Αξίζει να σημειωθεί ότι το θέμα είχε ανοίξει επί δημαρχίας Δημήτρη Τερζίδη, ο οποίος διέταξε ένορκη διοικητική εξέταση ενώ κατέθεσε και στον εισαγγελέα και η έρευνα συνεχίστηκε επί δημαρχίας του κ. Μπαλάσκα για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.
Την σχετική ενημέρωση πραγματοποίησε στο σώμα του Δ.Σ.  η πρόεδρους του Οργανισμού των Παιδικών Σταθμών κ. Κατερίνα Ζιούτα – Γιαννακούλα.''