Πέμπτη, 30 Αυγούστου 2012

Εντολή για άμεσο διαχειριστικό έλεγχο στο ΑΠΘ του ΣΥΡΙΖΑίου ΜυλόπουλουΤον πλήρη διαχειριστικό έλεγχο των δαπανών της εταιρείας διαχείρισης του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Διαχείρισης και Αξιοποίησης του ΑΠΘ) από οικονομικούς επιθεωρητές παρήγγειλε ο εισαγγελέας, Λάμπρος Τσόγκας, που ανέλαβε την προκαταρκτική εξέταση της υπόθεσης, μετά την αποκάλυψη για «πάρτι» σπατάλης δημοσίου χρήματος στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο από τον ΣΥΡΙΖΑίο Μυλόπουλο που μετά τα δώρα στη Ναταλία Δραγούμη, το πάντρεμα της Γραμματέας του στο Φανάρι, αποδείχθηκε ότι έπρεπε να κάνει την ανάγκη του σε χρυσή τουαλέτα....


Από την πλευρά του ο υπουργός Παιδείας, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, που συναντήθηκε με τον πρύτανη του Πανεπιστημίου, Γιάννη Μυλόπουλο, προανήγγειλε τον άμεσο και ενδελεχή έλεγχο στη διαχείριση και του τελευταίου ευρώ στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο και σε κάθε ίδρυμα.

Ο κ. Μυλόπουλος είπε μετά τη συνάντηση ότι παρουσίασε στον υπουργό όλα τα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι το δημοσίευμα ήταν συκοφαντικό και αναληθές.

Αύριο Παρασκευή ο πρύτανης του πανεπιστημίου θα δώσει συνέντευξη τύπου στο Αριστοτέλειο.

1 σχόλιο:

 1. ΑΣ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΥΡΙΟ ΤΟΝ ΜΥΛΟΠΟΥΛΟ
  1) ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΠΟΥ ΞΟΔΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΧΩΡΟΥΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΡΕΥΜΑ
  2) ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΟΙ ΖΗΜΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

  ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΤΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΔΕΗ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΠΑΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥΑΛΕΤΩΝ ΣΤΗΝ...ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΤΟΥ ΠΡΥΤΑΝΗ?

  ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΕΡΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΚΟΥΡΑΚΗ,ΜΥΛΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ

  ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ:

  http://www.youtube.com/watch?v=x6UKT8wmKjM

  ΑπάντησηΔιαγραφή