09 Σεπτεμβρίου 2012

Ήταν ανάγκη να γίνουν οι ταρζανιές της ΧΑ για να ανακαλύψει το ΣΔΟΕ "Πόλλες παραβάσεις από αλλοδαπούς μικροπωλητές στο πανηγύρι της Αγίας Ελεούσας";

[Στραβωμάρα έχουν να ξεχυθούν στους δρόμους και να τους κυνηγάνε όπου τους πετυχαίνουν ... και να τους κατάσχουν τα εμπορεύματα εννοείται! Θέλει πολύ μυαλό αντί να γίνονται ουρά της Χρυσής Αυγής να λύνουν τα καθημερινά προβλήματα ώστε αυτή να μην έχει πεδίο δράσης; Αντί να φωνάζουν για "παρακράτος" ας κοιτάξουν να οργανώσουν το κράτος που καθιστά το παρακράτος άκυρο...]

Tα μεικτά κλιμάκια ελέγχου για το παρεμπόριο, του υπουργείου Ανάπτυξης και της Αστυνομίας ("Αστυνομίας" ηλίθιε σχολιαστή που χθες έλεγες "τι δουλειά έχει η Αστυνομία βρε άσχετε" με αποτέλεσμα να σου διαγράψω το σχόλιο όπως διαγράφω τις μαλακί@@ στις οποίες βαριέμαι να απαντώ), βρέθηκαν αντιμέτωπα με πλήθος παραβάσεις στην εμποροπανήγυρη της Αγίας Ελεούσας, στην Καλλιθέα για 2η φορά μέσα σε μία εβδομάδα.
Ο γενικός γραμματέας Εμπορίου,Στ. Κομνηνός δήλωσε,«Είμαστε εδώ, για να εξασφαλίσουμε ότι θα πληρώνονται οι φόροι, ώστε να μην χρειάζεται να προβαίνουμε σε άλλου είδους μειώσεις».
Ο διευθυντής της υπηρεσίας Εποπτείας Αγοράς, Δ. Μπιτζούνης, ανέφερε ότι από τον έλεγχο προέκυψε πως αρκετοί αλλοδαποί μικροπωλητές δεν είχαν τιμολόγια και ταμειακές μηχανές, ενώ κάποιοι δεν είχαν ούτε άδειες και εγκατέλειψαν τους πάγκους τους.

http://www.eglimatikotita.gr/2012/09/blog-post_7710.html