09 Σεπτεμβρίου 2012

Παραιτήθηκε ο αδερφός Κασιδιάρης από την επιτροπή... ΣΩΣΤΟΣ! Όχι σαν τους Τραγάκηδες και τους Πολύδωρες (έγγραφο)

Παραιτήθηκε από την επιτροπή του ΥΠΟΙΚ ο αδερφός του Κασιδιάρη, μετά το θόρυβο που ξέσπασε. Αυτά να τα βλέπουν κάτι γαιδούρια στη ΝΔ που διόρισαν όλο τους το σόι και δεν είχαν την ευθιξία να παραιτηθούν οι καραγκιόζηδες!

Διαβάστε την ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής, η οποία βέβαια το παίζει και λίγο χαζή, λέγοντας ότι "νομίζαμε ότι η επιτροπή ήταν αμισθί":

"Ακόμη και ο πλέον ηλίθιος μπορεί να δει ότι η απόφαση Σταϊκούρα (31/7/2012) περί μηνιαίας αποζημίωσης με 150 ευρώ των μελών της Διακομματικής Επιτροπής Ελέγχου Καταλληλότητας Φορολογικών Μηχανισμών έπεται 9 ημέρες της αποστολής του σχετικού εγγράφου της Χρυσής Αυγής (23/7/2012).

Κατά την τηλεφωνική μας επικοινωνία με τον αρμόδιο υπάλληλο του ΥΠ.ΟΙΚ. πριν τις 23/7/12 ενημερωθήκαμε ότι τα μέλη της εν λόγω επιτροπής συμμετέχουν σε αυτήν ΑΜΙΣΘΙ. Ούτε παρατρεχάμενοι του Σταϊκούρα είμαστε για να γνωρίζουμε ότι θα αποφάσιζε να σπαταλήσει κι άλλο δημόσιο χρήμα άνευ λόγου, ούτε κοιμόμαστε και ξυπνάμε πάνω από τη «Διαύγεια», ούτε μας κοινοποίησαν – ως όφειλαν – οι αρμόδιοι του υπουργείου την εν λόγω απόφαση.

Ούτως ή άλλως ήταν αδύνατο να λάβει οποιαδήποτε αμοιβή ο Κωνσταντίνος Κασιδιάρης του Παναγιώτη, καθώς δεν είχε δηλώσει, ούτε του είχε ζητηθεί Α.Φ.Μ. ή αριθμός τραπεζικού λογαριασμού, κατά την σύντομη επικοινωνία που είχε με τον αρμόδιο υπάλληλο του υπουργείου, απ’ την οποία είχε προκύψει ότι θα συμμετείχε αμισθί στους σχετικούς ελέγχους.

Για λόγους ηθικής τάξεως πάντως, ο Κασιδιάρης Κωνσταντίνος του Παναγιώτη υπέβαλε σήμερα την παραίτησή του από την εν λόγω επιτροπή με έγγραφο που απεστάλη στο υπουργείο οικονομικών, το οποίο και δημοσιοποιούμε."