21 Οκτωβρίου 2012

Η ΝΔ απειλεί με διαγραφή τον βουλευτή που έγινε γνωστός επειδή δεν ψηφίζει τα μέτρα

Απειλείται με άμεση διαγραφή προς παραδειγματισμό ο βουλευτής Φθιώτιδας της ΝΔ Νίκος Σταυρογιάννης ο οποίος δήλωσε την πρόθεσή του να καταψηφίσει τα μέτρα και τα χαρακτήρισε άδικα και αναποτελεσματικά.

Στη συνέντευξή του στη Realnews ο κ. Σταυρογιάννης δήλωσε πως τα μέτρα εξαντλούν ακόμη περισσότερο τα πιο αδύναμα στρώματα της ελληνικής κοινωνίας.

«Δεν μου επιτρέπει η συνείδησή μου να ψηφίσω μέτρα που εξαθλιώνουν τους πλέον αδύναμους νοικοκυραίους της χώρας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο βουλευτής Φθιώτιδας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του iefimerida.gr το Μέγαρο Μαξίμου δέχεται εισηγήσεις να διαγράψει άμεσα τον βουλευτή Φθιώτιδας ώστε να αποτρέψει και άλλους βουλευτές να σηκώσουν αντάρτικο με προαναγγελία μη ψήφισης των μέτρων.

Στην απόφαση αυτή θα καταφύγει ο Πρωθυπουργός γιατί ο κ. Σταυρογιάννης δεν αφήνει κανένα παράθυρο για την πρόθεσή του να καταψηφίσει τα μέτρα και μάλιστα ασκεί πολύ σκληρή κριτική στην κυβέρνηση, «αδειάζοντας» ουσιαστικά και τον Αντώνη Σαμαρά.

«Ο δρόμος που ακολουθούμε δεν είναι ο ενδεδειγμένος. Αντί να πληρώνουν αυτοί που φταίνε, όσοι δηλαδή απέκτησαν με όχι νόμιμο τρόπο επί τόσα χρόνια κινητή και ακίνητη περιουσία, στη συνέχεια να συνεισφέρουν αυτοί που μπορούν και στο τέλος να ζητήσουμε κι άλλες αιματηρές θυσίες από τους φτωχούς, εμείς ακολουθούμε τον λάθος δρόμο που έδειξαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις» λέει στη σημερινή του συνέντευξη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα τα μέτρα θα καταψηφίσει και ο Δημήτρης Κυριαζίδης ενώ προβληματισμός υπάρχει στη Συγγρού για τη στάση που θα κρατήσουν οι βουλευτές Γιώργος Βλάχος, Γιώργος Κασαπίδης και Γιώργος Κοντογιάννης.

iefimerida.gr