24 Νοεμβρίου 2012

Η Ρία στο Βατικανό!

Οπως φαίνεται, η Ρία Αντωνίου όχι μόνο δεν έχει χάσει καθόλου από τη δημοτικότητά της στη γείτονα χώρα, αλλά συνεχίζει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον των Ιταλών και να είναι ακόμη περιζήτητη. Ετσι, πριν από λίγες μέρες βρέθηκε στο Βατικανό μετά από πρόσκληση των διοργανωτών των διεθνών βραβείων Giuseppe Sciacca Awards που γίνονται κάθε χρόνο.


Σύμφωνα με πληροφορίες, η ξανθιά καλλονή δέχτηκε -εκτός από την πρόσκληση- και την τιμή να γίνει μέλος αυτών των βραβείων. Αξίζει να σημειωθεί πως για να γίνει κάποιο μέλος πρέπει να είναι εξέχουσα προσωπικότητα και οι Ιταλοί φαίνεται πως συγκαταλέγουν τη Ρία Αντωνίου σε αυτή την κατηγορία!

Η Ρία αποδέχτηκε την πρόσκληση από τη φίλη της Βίκυ Μπαφαντάκη, η οποία είναι γενική γραμματέας των Giuseppe Sciacca Awards, και έδωσε το «παρών» κλέβοντας για ακόμη μία φορά τις εντυπώσεις.


Η εντυπωσιακή Ελληνίδα εμφανίστηκε, σύμφωνα με το dress code που επιβάλλεται σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις, φορώντας ένα μαύρο σεμνό φόρεμα του Ιταλού σχεδιαστή Μariotto. Ο συγκεκριμένος σχεδιαστής την έντυνε και στο «Ballando con la stele».

Αξίζει να σημειωθεί πως τα βραβεία αυτά είναι πάντα από τις πιο λαμπερές εκδηλώσεις που γίνονται στη Ρώμη κάθε χρόνο. Οπως φαίνεται, είναι πλέον αρκετές οι φορές που η πανέμορφη Ρία δέχεται προσκλήσεις για να συμμετέχει σε πολιτιστικές και φιλανθρωπικές εκδηλώσεις που γίνονται στη γειτονική χώρα.

Εκτός λοιπόν από τα συγκεκριμένα βραβεία, έδωσε το «παρών» και σε μία από τις εκδηλώσεις που έγιναν για το διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου παρέα με τον διάσημο Ιταλό ηθοποιό Αντρέα Ρονκάντο.

Πηγή: espresso