Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2012

Κεδίκογλου: Ο Τσίπρας βγήκε στο εξωτερικό για να υπονομεύσει τη χώραΕπίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε την Πέμπτη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, με αφορμή δηλώσεις του υπεύθυνου εξωτερικών υποθέσεων του ΣΥΡΙΖΑ, Κ. Ήσυχου από τη Βραζιλία.

«Ο κ. Τσίπρας βγήκε στο εξωτερικό για να υπονομεύσει τη χώρα και όχι για να τη διαφημίσει όπως θα όφειλε από τον θεσμικό του ρόλο», ανέφερε ο κ. Κεδίκογλου, κατηγορώντας τον πρόεδρο της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ ότι έκανε ένα «πολυδάπανο ταξίδι» στη Λατινική Αμερική για να πείσει τον βραζιλιάνο Πρόεδρο να σταματήσει τη χρηματοδότηση της χώρας μας μέσω του ΔΝΤ.

«Μέχρι προχθές κατηγορούσε την Κυβέρνηση ότι δεν πήρε την δόση. Σήμερα κάνει ό,τι είναι δυνατό για να την ματαιώσει. Σήμερα ο κ. Τσίπρας ξεσκεπάστηκε στα μάτια και του τελευταίου Έλληνα» πρόσθεσε.

Υπενθυμίζεται ότι σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις, ο κ. Ήσυχος, ο οποίος συνοδεύει τον πρόεδρο της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ στο ταξίδι του, υποστήριξε η Βραζιλία «δεν είναι διατεθειμένη να συνεχίζει να χρηματοδοτεί ένα πρόγραμμα που βυθίζει στη φτώχεια και στην εξαθλίωση τον ελληνικό λαό». Ανέφερε επίσης ότι η Βραζιλία «θα θέσει θέμα βιωσιμότητας του ελληνικού χρέους και γενναίας διαγραφής του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου