20 Δεκεμβρίου 2012

Τι τις θέλει τις συσκέψεις το Μαξίμου αφού στο τέλος θα περάσει του ΠΑΣΟΚ...

[Για άλλη μια φορά η ΝΔ θα πέσει πέσει επικοινωνιακά θύμα του ΠΑΣΟΚ. Ο άσχετος Σταμάτης, συγκαλεί συσκέψεις στο Μαξίμου για το θέμα των ΠΑΣΟΚων εφοριακών που προσπάθησε να διώξει ο ταλαίπωρος ο Μαυραγάνης (αυτού τι άλλο πρέπει να του κάνουν για να παραιτηθεί; δεν αισθάνεται αρκετά ξεφτιλισμένος από τον Καρχιμάκη;) και η κατάσταση δραματοποιείται... αποτέλεσμα η ήττα για τη ΝΔ να είναι ακόμα μεγαλύτερη αφού το θέμα παίρνει διαστάσεις και οι αδεξιότητες Σταμάτη θα γρατσουνίσουν και τον Πρωθυπουργό (θα μου πεις καλά να πάθει αφού τον έχει δίπλα του...)...

Αφού στο τέλος θα κάνετε αυτό που θέλει το ΠΑΣΟΚ, γιατί δεν το κάνετε στα μουλωχτά, για να περιορίσετε και την ξεφτίλα. Αφού δεν είστε σε θέση να επιβληθείτε στο ΠΑΣΟΚ και να πείτε "έχουμε 30% και έχουμε δικαίωμα να βάλουμε το προσωπικό που θεωρούμε κατάλληλο να φέρει εις πέρας την πολιτική μας", τι το παιδεύετε; Αφήστε στο ΣΔΟΕ τους ΠΑΣΟΚους να "ψάχνουν" ή να "ξεσκονίζουν" επ' άπειρο τους συντρόφους τους και φορτωθείτε εσείς την κατηγορία του ΣΥΡΙΖΑ, ότι "τα κουκουλώνετε γιατί είστε συνένοχοι"...]

Διαστάσεις θρίλερ τείνει να λάβει η ενδοκυβερνητική διαμάχη για την αντικατάσταση των 165 στελεχών των ελεγκτικών μηχανισμών του υπουργείου Οικονομικών που αποφάσισε να καρατομήσει ο υφυπουργός Γιώργος Μαυραγάνης.

Η μεσημεριανή σύσκεψη στο υπουργείο Οικονομικών που συγκάλεσε ο υπουργός Γιάννης Στουρνάρας μετά από αίτημα του ΠΑΣΟΚ που ζήτησε ανάκληση της απόφασης, παρέπεμψε το όλο θέμα στη νέα σύσκεψη των τριών πολιτικών αρχηγών την επόμενη εβδομάδα.

Ομως, αργά το απόγευμα ο υπουργός Επικρατείας Δημήτρης Σταμάτης ειδοποίησε στελέχη του ΠΑΣΟΚ να προσέλθουν στο Μέγαρο Μαξίμου για μια έκτακτη σύσκεψη με αποκλειστικό αντικείμενο την υπόθεση των 165 εφοριακών υπαλλήλων.

Παρόντες εκτός από τον ίδιο από την πλευρά της κυβέρνησης είναι ο εγκαλούμενος υφυπουργός Γιώργος Μαυραγάνης και από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ οι κύριοι Φίλιππος Σαχινίδης και Χρήστος Πρωτόπαπας.

Το ΠΑΣΟΚ επιμένει ότι το όλο ζήτημα δεν άπτεται προσώπων αλλά είναι θεσμικό. Τα στελέχη του ζητούν πραγματική αξιολόγηση των στελεχών και μετά αυτό αυτό είναι έτοιμοι να συμφωνήσουν σε οποιεσδήποτε αλλαγές αποφασιστούν.

Από την πλευρά της ΔΗΜΑΡ παρά το γεγονός ότι δεν μετέχει ενεργά στις... διαπραγματεύσεις εκφράζονται οι ίδιες ενστάσεις και μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες εκκρεμεί τηλεφωνική επικοινωνία του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τον Φώτη Κουβέλη που δεν αποκλείεται να γίνει ακόμη και σήμερα το βράδυ.

iefimerida.gr