20 Δεκεμβρίου 2012

Ακόμα ένα “ρατσιστικό’’ έγκλημα: Επίθεση Αλβανών σε Αφρικανό


[Καλά και σεις της ΧΑ δεν είστε παρθένες... υπάρχει παραπληροφόρηση αλλά δίνετε και σεις μια χαρά τροφή με κάφρους που έχετε...]

Μήπως θα το χρεώσουν και αυτό στην Χρυσή Αυγή;

Επεισόδιο με ρατσιστικές προεκτάσεις προκάλεσε μια πολυμελής ομάδα Αλβανών σε βάρος ενός Αφρικανού,  στον οποίο επιτέθηκαν όλοι μαζί με γροθιές, κλωτσιές και καρέκλες επειδή θεώρησαν ότι τους… πήρε τα μεροκάματα! 
Το επεισόδιο ξεκίνησε στο καφενείο του χωριού Πλατύ στην Καλαμάτα, όταν δυο Αλβανοί έβρισαν τον ιδιοκτήτη ενός χωραφιού στο οποίο δούλευαν πέρυσι, επειδή φέτος προτίμησε το μετανάστη από την Μπουρκίνα Φάσο με τον οποίο δουλεύει μαζί σε εργολαβίες! Στον καυγά πήραν μέρος και άλλοι οκτώ ομοεθνείς τους, που επιτέθηκαν όλοι μαζί Αφρικανό βρίζοντάς τον και για το… χρώμα του! Ένας Έλληνας κάτοικος του χωριού που προσπάθησε να τον προστατεύσει, δέχτηκε και αυτός χτυπήματα! Στο καφενείο έφτασαν άνδρες της Αστυνομίας που συνέλαβαν τρεις από τους Αλβανούς, ενώ οι υπόλοιποι διέφυγαν και αναζητούνται. Ο Αφρικανός εργάτης διακομίστηκε στο νοσοκομείο Καλαμάτας για τις πρώτες βοήθειες και, μαζί με τον ιδιοκτήτη του χωραφιού, έδωσαν κατάθεση στο αστυνομικό τμήμα Περιφέρειας Καλαμάτας.
Όπως βλέπουμε οι αλβανοί έχουν κάνει το δικό τους γκέτο στην περιοχή και αφού έχουν εξαλείψει τους Έλληνες εργάτες από τα χωράφια και τις αγροτικές εργασίες με βία και τρομοκρατία, προσπαθούν να διατηρήσουν τα προνόμια που έχουν εξασφαλίσει.  Βέβαια  η αθρόα αύξηση των λαθρομεταναστών ρίχνει ακόμα και τα μεροκάματα του γκέτου των αλβανών και συνέχεια δημιουργούνται επεισόδια για τις δουλειές και τα μεροκάματα μεταξύ παλαιών και νέων λαθρομεταναστών. Εν συνεχεία το υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ με την βοήθεια των αριστεριστών του Σύριζα βαφτίζει αυτά τα περιστατικά ''ρατσιστικά'' και τα κάνει σημαία εντός και εκτός Ελλάδος, με τον κάθε επίτροπο να μιλάει για κακούς Έλληνες ρατσιστές  ενώ η βία και οι ξυλοδαρμοί προέρχονται από λαθρομετανάστες σε λαθρομετανάστες. Δεν μπορούμε όμως να παραλείψουμε και το μερίδιο ευθύνης των Ελλήνων που δίνουν δουλειά στους λαθρομετανάστες, οι οποίοι για το εύκολο κέρδος έγιναν έρμαια των γκέτο των αλλοδαπών που λυμαίνονται τις δουλειές αφού πρώτα έχουν αποτελειώσει με την βοήθεια της εκάστοτε κυβέρνησης τον Έλληνα εργάτη και αγρότη!

xryshaygh.com