08 Απριλίου 2012

Στα χνάρια της Λαρίσα Ρικέλμε βαδίζει η Ολίμπια.

Η «καυτή» οπαδός της Φλουμινένσε έχει ξεσηκώσει το αντρικό κοινό στις κερκίδες του γηπέδου, αφού δείχνει με... ενθουσιασμό την αγάπη για την ομάδα της. Με τέτοιο θέαμα βέβαια λίγοι στις εξέδρες ασχολούνται με το ματς και οι περισσότεροι έχουν στραμμένο το βλέμμα τους και το κινητό τους στον... εσωτερικό κόσμο της Ολίμπια:

Αλλάζει ο τρόπος έκδοσης αποδείξεων

«Μπλόκο» στη διακίνηση αποδείξεων λιανικής πώλησης, αγαθών ή υπηρεσιών, μεταξύ των φορολογουμένων βάζει το υπουργείο Οικονομικών, στο πλαίσιο των ενεργειών που κάνει για να «θωρακίσει» την κάρτα αποδείξεων, να περιορίσει τη φοροδιαφυγή και να ενισχύσει ταυτόχρονα τα έσοδα του Δημοσίου.

Βρετανός Καρδινάλιος καλεί τους Χριστιανούς να φορούν σταυρό κάθε μέρα

Έκκληση στους Χριστιανούς να φορούν κάθε μέρα τον σταυρό τους, κάνει ο Καρδινάλιος Κιθ ο’ Μπράιεν.

Στο Πασχαλινό κήρυγμα του που θα κάνει αύριο Κυριακή (του Πάσχα για τους Καθολικούς) αναμένεται να πει στους πιστούς «να φορούν με περηφάνια το σύμβολο του σταυρού του Χριστού, κάθε μέρα».

Βίντεο: Ο Μήτρογλου έχει ορκιστεί εκδίκηση

Δείτε το:

Τηλεγραφήματα για τις σχέσεις Καμμένου με τις ΗΠΑ από την wikileaks


Τις σχέσεις του Πάνου Καμμένου με την Αμερικανική Πρεσβεία παρουσιάζει η εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ της Κυριακής μέσω των τηλεγραφημάτων wikileaks. Αναλυτικά:

Έλεος με τη Διαμαντοπούλου

Έλεος πια με αυτή τη Διαμαντοπούλου!!! Ήταν και Υπουργός Παιδείας το ζώον! Λέμε για τον Γιωργάκη άλλα κάθε φορά που την βλέπω στην τηλεόραση 1-2 συντακτικά λάθη τα έχει στο τσεπάκι! Είδα ειδήσεις χθες στη ΝΕΤ και την έδειχνε σε απόσπασμα από εκπομπή να λέει...

Πανταλάκης Θ, Διοικητής ΑΤΕbank, "..το θέμα να σας το λύσει η επόμενη Διοίκηση, εγώ δεν θα είμαι εδώ σε δυο μήνες.."

Κρυμμένες ειδησούλες: Θα πάμε -μάλλον- σε εκλογές πριν το θέρος και ο κ. Διοικητής "προεξοφλεί" ότι το ΠΑΣΟΚ θα παει γα "βρούβες".

Κακιούλες:

Αντώνη, κάνε την υπέρβαση σου στη Δωδεκάνησο!

Τρικυμία στο Αιγαίο-Ρόδο και στη Νέα Δημοκρατία θα προκαλέσουν δύο πρώην Βουλευτές του κόμματος, ο Αριστοτέλης Παυλίδης και η Μίκα Ιατρίδη.

*Η Μίκα Ιατρίδη Βουλευτής της Ν.Δ. η οποία λόγω των ΄΄αντιμνημονιακών΄΄ της πεποιθήσεων διεγράφη από το κόμμα και προσχώρησε στους ΄΄ Ανεξάρτητους Έλληνες΄΄ του Πάνου Καμμένου.

Ξαναλέω για να εμπεδώσουν οι πατριώτες του κώλου: Ως τώρα το 72% των ομολόγων σε ξένο δίκαιο δέχθηκαν εθελοντικό κούρεμα... any comment;;;

[ΜΟΥΓΓΑΑΑΑ!!! Το ξαναβάζω για να εμπεδωθεί μιας και δεν βλέπω να αναπαράχθηκε η είδηση, από τους πατριώτες του κώλου που μιλούσαν για κατάσχεση ελληνικής κινητής και ακίνητης περιουσίας μετά από καταδικαστικές αποφάσεις αγγλικών δικαστηρίων σε περίπτωση μη πληρωμής ομολόγων αγγλικού δικαίου. Προφανώς οι τζογαδόροι που καθημερινά παίζουν τα λεφτά που βγάζουν σε όλη τους τη ζωή οι πατριώτες του κώλου...

Ο Πατριωτισμός δεν ταυτίζεται με μνημονιακή ή αντιμνημονιακή στάση και με πλειοδοσία αντιμνημονιακών κραυγών


Ιδεολογική κυριαρχία και κοινοβουλευτική αυτοδυναμία ως προϋπόθεση για την δημοσιονομική εξυγίανση και την γεωπολιτική αναβάθμιση

Του Bodinus1576


Το κείμενο θα προσπαθήσει να καταδείξει ότι ο Πατριωτισμός δεν ταυτίζεται με μνημονιακή ή αντιμνημονιακή στάση και με πλειοδοσία αντιμνημονιακών κραυγών. Το κείμενο σαφέστατα τοποθετείται υπέρ του Α. Σαμαρά, γιατί πιστεύει ότι είναι ο μόνος, από τους σημερινούς πολιτικούς αρχηγούς, που ταυτίζει τον Πατριωτισμό και την εθνική υπερηφάνεια, μια λέξη που άλλοι πολιτικοί αρχηγοί αποκήρυσσαν και ανακάλυψαν πρόσφατα, με ιδανικά και όχι με την αγοραστική δύναμη, είτε σε ρευστό είτε τιτλοποιημένη.

Βίντεο: Ανίκητος ο Διαμαντίδης

Δείτε το:

Ανεκδοτάκι με Γιωργάκη;

Οταν ο Παπαδημος ανελαβε πρωθυπουργος και εγκατασταθηκε στο γραφειο του βρήκε ένα μικρό κουτί. (ολα τα υπολοιπα τα πηρε μαζι του ο Γιωργακης). Περίεργος το άνοιξε και βρήκε 3 αυγά και 10.000 ευρώ. Λίγο καχύποπτος και αρκετα περιεργος ρωτάει τον Γιωργο, για το κουτί.

-Α, αυτό, λέει το καμαρι της πατριδας μας. Κάθε φορά που εκανα μια μαλακια στην διακυβερνηση της χωρας έβαζα ένα αυγό στο κουτί.

Ο Παπαδημος συνοφρυωθηκε, γιατι σκέφτηκε ότι 3 μαλακιες μόνο, σε αυτα τα 2 χρόνια διακυβερνησης, σά λίγες ήτανε...

-Και τι είναι τα 10.000 ευρώ ; ρωτάει ξανά. 

Οι ανησυχίες του ΔΝΤ για το μετεκλογικό σκηνικό

Μιχάλης Ιγνατίου

Η υπόθεση των πρόωρων εκλογών προβληματίζει τους δανειστές της Ελλάδας, οι οποίοι -πιο ανοικτά και δημόσια οι Ευρωπαίοι και με διαρροές οι άνθρωποι του ΔΝΤ- εμφανίζονται ανήσυχοι για τις συνέπειες που θα μπορούσε να έχει επί του προγράμματος η εκλογική αναμέτρηση, η οποία τελικώς είναι επιβεβλημένη -και στο Ταμείο το αντιλαμβάνονται- διότι το ΠΑΣΟΚ και η Ν.Δ. δεν φαίνεται να αντιπροσωπεύουν την πλειονότητα του ελληνικού λαού.