18 Απριλίου 2012

Θα πει κανας πατριώτης του κώλου "μπράβο" στο Ίδρυμα Σ. Νιάρχος που αγόρασε το κύπελο του Σ. Λούη

Στο Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» έναντι 544.000 ευρώ δημοπρατήθηκε τελικά από τον οίκο «Christie’s» το ασημένιο κύπελλο που απονεμήθηκε στον Έλληνα μαραθωνοδρόμο Σπύρου Λούη, στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας του 1896. Το 15 εκατοστών ασημένιο κύπελλο δημοπρατήθηκε...

Πρωτοφανές για την Ελλάδα: Καταδίκη γιατρού για θάνατο βρέφους με... κοινωφελή εργασία

Πρόκειται για έναν 62χρονο παιδίατρο του νοσοκομείου Έδεσσας που κρίθηκε ένοχος για το θάνατο βρέφους 6 μηνών, από αμέλεια.

Ο γιατρός καλείται τώρα να προσφέρει κοινωφελή εργασία καθώς το δικαστήριο του επέβαλε πονή φυλάκισης τεσσάρων ετών...

Αυτό είναι το ισλάμ: Παντρεύτηκε τον ξάδερφό της και γέννησε παιδί με 6 πόδια! Συγκλονιστική ΦΩΤΟ

Το αγοράκι γεννήθηκε με έξι πόδια από μια γυναίκα που παντρεύτηκε τον εξάδελφό της και είναι το πρώτο παιδί του ζευγαριού. Οι γιατροί στο Πακιστάν σκέπτονται πώς θα εγχειρήσουν το μωρό που γεννήθηκε με αυτήν την πολύ σπάνια δυσμορφία, η οποία πιθανότατα προκλήθηκε από μια γενετική διαταραχή.

Ποιος πρώην της Ναταλίας Γερμανού την εγκατέλειψε για ένα άντρα;

Η Ναταλία Γερμανού πάντα έχει κάτι ενδιαφέρον να πει. Κάτι που αποδεικνύει και με την πρόσφατη συνέντευξή της στο Down Town Κύπρου, όπου μιλάει για την πρώτη της ερωτική εμπειρία, το πόσο ζηλεύει και -πάνω από όλα- για τον πρώην της που την άφησε επειδή ερωτεύτηκε ένα άλλο άντρα.

Δημοσκόπηση VPRC: Στο +7,5% η ΝΔ

Δείτε αναλυτικά τη δημοσκόπηση:

Time: Στις προσωπικότητες της χρονιάς οι «Anonymous»

Ο μπασκετμπολίστας Τζέρεμι Λιν, η τραγουδίστρια Αντέλ, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Μάριο Ντράγκι, αλλά και η ομάδα των «Anonymous» κυβερνοπειρατών περιλαμβάνονται στο φετινό κατάλογο του περιοδικού Time με τις 100 προσωπικότητες, που ασκούν τη μεγαλύτερη επιρροή σε ολόκληρο τον κόσμο.

Βίντεο: Αστ. Τρίπολης - Παναθηναϊκός (γκολ και φάσεις)

Δείτε το:

Βίντεο: ΠΑΣ Γιάννενα - Ολυμπιακός 0-4 (γκολ και φάσεις)

Δείτε το:

Βίντεο: ΠΑΟΚ - Δόξα Δράμας 2-0 (γκολ και φάσεις)

Δείτε το:

Σαμαράς: Ζητάμε να μας λυθούν τα χέρια για να κυβερνήσουμε

"Η χώρα πρέπει να κυβερνηθεί και να αλλάξει. Ζητάμε να μας λυθούν τα χέρια για να την κυβερνήσουμε και να την αλλάξουμε. Να την κυβερνήσουμε με την καθαρή εντολή του ελληνικού λαού. Και να την αλλάξουμε με την ισχυρή πλειοψηφία που θα μας δώσει", τόνισε ο Α. Σαμαράς, σε εκδήλωση στα γραφεία της ΟΝΝΕΔ.

Άπαιχτος ο Μπένυ ο μπαγάσας! Για όλα φταίνε οι άλλοι...

Για Σαμαρά: «Ο κ.Σαμαράς έχει εμμονή με την πρωθυπουργία»... ενώ εγώ σαν "μελλοντικός ηγέτης" από το 2007 ονειρευόμουν μόνο να γίνω Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

Για Παπανδρέου:

Βίντεο-Επιτέλους! Μια Καμμένη Plus λέει κάτι "συγκεκριμένο"... ευτυχώς που έχουμε και τους ΑΕ(ροψεκασμένους) και γελάμε λίγο

Απόλαυση η οικονομική πρόταση εξόδου από την κρίση της αναπληρώτριας υπεύθυνης προγράμματος ΑΕ(ροψεκασμένων):

Άκης: Ποτέ δεν πήρα δώρα... έπαιρνα μόνο μίζες - Διαβάστε όλη την απολογία του

Αρνήθηκε κάθε κατηγορία και δήλωσε, πως δεν γνωρίζει τίποτα για "παράνομες αμοιβές από εξοπλιστικά προγράμματα του υπουργείου Άμυνας", ο Άκης Τσοχατζόπουλος. "Δώρα ή ανταλλάγματα σε όλη την πολιτική μου ζωή δεν έλαβα από κανέναν", υποστήριξε ενώπιον του ανακριτή, Γαβρ. Μαλλή, απολογούμενος ο Άκης Τσοχατσόπουλος.

Είπαμε να ανεχτούμε διάφορα αλλά όχι και το κάθε ψώνιο

Ακατανόητη η πίκρα της κυρίας από την άποψη ότι της δίνεται η ευκαιρία να συνεχίσει με επιτυχία το επάγγελμά της...:

Προκαλεί και ξαναπροκαλεί μπας και κάνει κάποιος το ψυχικό... αλλά δεν τον γαμά@@ κανείς

Σάλος έχει προκληθεί στο διαδίκτυο μετά από την ανάρτηση στο Facebook του προέδρου της Φιλελεύθερης Συμμαχίας, Γρηγόρη Βαλλιανάτου, ο οποίος χαρακτήρισε ομοφοβικό τον Δημήτρη Μητροπάνο, μία ημέρα μετά τον θάνατό του.

Ηράκλειο: Της "κούρεψαν" το χρέος κατά 40%

Νέα απόφαση υπέρ δανειολήπτη, αυτή τη φορά από το Ειρηνοδικείο Ηρακλείου. Συγκεκριμένα στη δικαιοσύνη για την υπαγωγή της στο νόμο Κατσέλη προσέφυγε μια υπάλληλος του δημόσιου τομέα από το Ηράκλειο...

Αιφνίδιος θάνατος υποψηφίου του ΠΑΣΟΚ στη Σάμο

Πέθανε αιφνιδίως σήμερα ο υποψήφιος Βουλευτής Σάμου του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Θάνου σε ηλικία 36 ετών.

Δημοσκόπηση Pulse: 7% μπροστά η ΝΔ

Δείτε και τις προηγούμενες δημοσκοπήσεις της Pulse για συγκρίσεις:

Βίντεο: Εντυπωσιακή ηλιακή έκρηξη κατέγραψε η ΝΑΣΑ

Η έκρηξη καταγράφηκε το απόγευμα της 16ης Απριλίου από το παρατηρητήριο της NASA και πρόκειται για ένα από τα ωραιότερα θέαμα που έχει αντικρίσει ο άνθρωπος εδώ και χρόνια. Σύμφωνα με τους επιστήμονες ανήκει στη μεσαία κατηγορία Μ1, όσον αφορά στην κατάταξη των ηλιακών καταιγίδων και δεν πρόκειται να επηρεάσει τη Γη μιας και είχε διαφορετική κατεύθυνση.

Κώλ@@ στις Κυκλάδες με τις υποψηφιότητες των ΑΕ(ροψεκασμένων)... όποιος γουστάρει δημοσιεύει δικό του ψηφοδέλτιο

Μιλάμε για τσίρκο κανονικό! Ο κάθε υποψήφιος φτιάχνει και ανακοινώνει δικό του ψηφοδέλτιο... και ο Πάνος το δικό του...

Ο υποψήφιος Βουτσίνος λέει στη σελίδα του πως υποψήφιος μεταξύ άλλων θα είναι και κάποιος Παρασκευαϊδης ενώ δεν αναφέρει τον "υποψήφιο" Γούλια:

Απάντηση της «Ελληνικός Χρυσός» στις καταγγελίες περί ομηρίας έξι γυναικών

«Οι πύλες της εταιρείας μας είναι ανοιχτές σε όλους όσοι έρχονται καλοπροαίρετα εδώ. Αυτό μπορούσαν να το διαπιστώσουν όλοι όσοι μας έχουν επισκεφθεί τα τελευταία περίπου 8,5 χρόνια. Η σεκιούριτι υπάρχει μόνο για να προστατεύει στους χώρους μας και δεν έχει κάνει ποτέ, σε κανέναν, τίποτα» δήλωσε ο εκπρόσωπος της εταιρείας «Ελληνικός Χρυσός Α.Ε.» Κώστας Γεωργαντζής, κληθείς να σχολιάσει τις καταγγελίες περί «ομηρίας έξι γυναικών» από άνδρες σεκιούριτι της εταιρείας.

Τα ξυρισμένα κεφάλια και το αξέχαστο Κύπελλο (βίντεο)

Σαν σήμερα (18/4) πριν 28 χρόνια ο "Δικέφαλος" κέρδιζε με 74-70 τον Αρη στο γνωστό ως τελικό των ξυρισμένων κεφαλιών, με τους παίκτες των "ασπρόμαυρων" να εκπλήσσουν τους πάντες κόβοντας τα μαλλιά τους πριν το συγκεκριμένο ματς ως ένδειξη της αποφασιστικότητας που είχαν για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας. Συγκεκριμένα ήταν 18 Απριλίου του 1984 όταν στο κατάμεστο Αλεξάνδρειο ο ΠΑΟΚ "γονάτιζε" τους "κίτρινους" "αρπάζοντας" το βαρύτιμο τρόπαιο.

Μάνος: "Προσβολή η υποψηφιότητα Συμπιλίδη"... ενώ η δικιά σου με τον Άκη, το Σημίτη και το ΠΑΣΟΚ ήταν τιμητική...

[Της κοντής ψωλής της φταίνε οι τρίχες λέει ο λαός... όποιος δεν γουστάρει Συμπιλίδη έχει άλλες 4-5 υποψηφιότητες να επιλέξει. Αν είναι να φέρει σταυρούς στη ΝΔ καλά έκανε και τον έβαλε και μακάρι να δεχόντουσαν και όσοι είναι εκτός ΝΔ και κάνουν τους κομματάρχες, να συνδράμουν στην προσπάθεια που κάνει η ΝΔ να βγάλει το κάρο από τη λάσπη που το κόλλησε το ΠΑΣΟΚ]

«Δυσκολεύομαι να το πιστέψω» είπε ο πρόεδρος της Δράσης, Στέφανος Μάνος στον realfm 97,8 και το Νίκο Χατζηνικολάου για την υποψηφιότητα του Γιώργου Συμπιλίδη με τη Νέα Δημοκρατία.

Οι Ισπανοί ζητούν αποζημίωση 10 δισ. δολάρια από την Αργεντινή για τα πετρέλαια

Tις έντονες αντιδράσεις της Ισπανίας, της ίδιας της μητρικής εταιρείας Repsol, της Ευρωπαϊκή Ενωσης αλλά και του Μεξικού, ξεσήκωσε η απόφαση για την κρατικοποίηση της πετρελαϊκής εταιρείας ΥPF που πήρε η κυβέρνηση της Αργεντινής.

Οι Γερμανοί παπαγαλίζουν ότι πει ο Τάσος που στηρίζει τους ανθρώπους του: "Εξιλαστήριο θύμα ενός διεφθαρμένου συστήματος ο Άκης"... σιγά Τάσο θα μας πάρουν τα δάκρυα για τον Άκη

[Φυσικά αυτά τους είπε ο Τέλογλου να λένε, δηλ. πως όλοι είναι ίδιοι και όλοι είναι κλέφτες... τι ΠΑΣΟΚ τι ΝΔ λέει ο Τάσος, ίδιοι είναι... παρότι από τη ΝΔ δεν έχει πιαστεί κανένας έστω για 1 ευρώ...]

«Εξιλαστήριο θύμα ενός διεφθαρμένου συστήματος» είναι ο τίτλος με τον οποίο επιγράφει η Süddeutsche Zeitung στις οικονομικές της σελίδες το ρεπορτάζ των Κλάους Οτ και Τάσου Τέλλογλου.

Το άρθρο αναφέρεται στον Άκη Τσοχατζόπουλο και ξεκινώντας από το ότι ο πρώην Υπουργός και συνιδρυτής του ΠΑΣΟΚ προφυλακίστηκε διότι φέρεται να είναι αναμεμειγμένος σε υποθέσεις ξεπλύματος χρήματος.

Στη δημοσιότητα τα απόρρητα βρετανικά σχέδια για την εξορία του Μακαρίου

Η βρετανική κυβέρνηση σχεδίαζε την εξορία του αρχιεπισκόπου Μακαρίου στις Σεϋχέλλες ήδη λίγο μετά την έναρξη του απελευθερωτικού αγώνα της ΕΟΚΑ στην Κύπρο, τρεις μήνες πριν την κατάρρευση των ειρηνευτικών συνομιλιών.

Η βόρεια Ελλάδα γεμίζει Τούρκους μαθητές

Εκατοντάδες σχολεία από την Τουρκία προτιμούν την Ελλάδα ως προορισμό για τις σχολικές εκδρομές, μετά την απαλλαγή των παιδιών κάτω από 12 ετών από τη θεώρηση βίζας. Σύμφωνα με την ελληνόφωνη εφημερίδα «Απογευματινή» της Κωνσταντινούπολης, 800 περίπου σχολεία έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να έρθουν στην Ελλάδα για διακοπές.

Πρετεντέρης – Μπεζαντάκου μαζί στην ακολουθία του Επιταφίου στη Μύκονο


Δεν γνωρίζουμε ποιος από τους δύο μονοπώλησε τα βλέμματα των πιστών που παρακολούθησαν την ακολουθία του Επιταφίου στο ιστορικό μοναστήρι της Παναγίας της Τουρλιανής (ιδρύθηκε τον 15ο αιώνα) στη γραφική Άνω Μερά της Μυκόνου, διασταυρωμένες πληροφορίες όμως, διαψεύδουν κατηγορηματικά ότι αντάλλαξαν ευχές, η Στέλλα και ο Γιάννης!

Ρε δε γαμιέσ@@; Εξαίρεση από τη δημοσιοποίηση πόθεν έσχες ζητούν οι δικαστές

Την εξαίρεσή τους από την υποχρέωση ανάρτησης στο ίντερνετ των δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης για λόγους ασφαλείας και προστασίας των οικογενειών τους και των ιδίων από την έκθεση στο διαδίκτυο των στοιχείων ταυτότητας, διευθύνσεων κλπ., ζητούν ουσιαστικά οι δικαστικές ενώσεις με επιστολή τους στον Ευάγγελο Αργύρη, πρόεδρο της Επιτροπής Ελέγχου Περιουσιακής κατάστασης της Βουλής.

Ο Γκούντγιονσεν μπορεί να την αλλάξει...

Από το κακό στο χειρότερο πάει η ΑΕΚ και ο στόχος του Τσάμπιονς Λιγκ μοιάζει από ανέφικτος εώς απίθανος... Ίσως η προσθήκη του Γκούντι να της αλλάξει τα δεδομένα...


Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

Αυτόν τον υποψήφιο βουλευτή δεν πρόκειται να ψηφίσω...

Μια που τα κόμματα δίνουν τις μέρες αυτές στη δημοσιότητα, λίστες με τους υποψήφιους βουλευτές τους, αρχίζω κι εγώ σιγά σιγά να σκέφτομαι τα κριτήρια με τα οποία -όταν φτάσει η ώρα της κάλπης - θα επιλέξω εκείνους που θεωρώ καλύτερους για να με εκπροσωπήσουν στη Βουλή.
Είπα μάλιστα να το πάρω ανάποδα. Να αποφασίσω κατ αρχήν ποιους δεν θα ψηφίσω σε κάθε περίπτωση. Έχουμε και λέμε λοιπόν:

Επικοινωνιακό αντίβαρο στην προφυλάκιση Άκη ψάχνει το ΠΑΣΟΚ

Απεγνωσμένα ψάχνουν στο ΠΑΣΟΚ, επικοινωνιακό αντίβαρο στην προφυλάκιση του Άκη Τσοχατζόπουλου, για να εξισορροπηθούν οι εντυπώσεις. Παλιά μου τέχνη κόσκινο...
Ποιός θα πληρώσει τη νύφη; Ποιός θα είναι το θύμα από τη "δεξιά παράταξη";

Η συνέχεια στο taxalia.blogspot.com

Άλλη μια "επιτυχία" του Μπένυ: Υπεγράφη συμφωνία φορολόγησης "μαύρου χρήματος" μεταξύ Αυστρίας-Λιχτενστάιν

[Μια υπόθεση που έχει γίνει ελληνικό σήριαλ, φαίνεται ότι για σοβαρά κράτη είναι απλή διεκπεραίωση καθημερινότητας. Δεν χρειάζεται να ψάχνουμε να βρίσκουμε δηλώσεις Βενιζέλου μιας και λίγο πολύ όλοι τον έχουμε ακούσει επανειλημμένα να λέει ότι η υπογραφή συμφωνίας με την Ελβετία είναι θέμα ημερών...]

Μετά την υπογραφή, την περασμένη Παρασκευή στην ελβετική πρωτεύουσα Βέρνη, της διμερούς φορολογικής συμφωνίας ανάμεσα σε Αυστρία και Ελβετία για τη φορολόγηση τραπεζικών λογαριασμών «μαύρου χρήματος» που διατηρούν Αυστριακοί σε ελβετικές τράπεζες, πρόκειται να ακολουθήσει ανάλογη συμφωνία μεταξύ Αυστρίας και Λίχτενσταϊν και προς τούτο πρόκειται να διεξαχθεί στα τέλη Απριλίου ένας μεγάλος γύρος σχετικών διαπραγματεύσεων.

Δεν ήξερε για τον Άκη γιατί ήταν απασχολημένος να βάλει την Κύπρο στην ΕΕ... και τους Τούρκους στο Αιγαίο

«Δεν ήμουν ποτέ οπαδός ή συνεργάτης του Άκη Τσοχατζόπουλου» δήλωσε σε τηλεοπτικό κανάλι ο Θεόδωρος Πάγκαλος, αναφέροντας πάντως πως είχαν πράγματι μια κοινή πορεία και ότι και ο ίδιος έχει την ευθύνη που του αναλογεί.

Οι χιτλερίσκοι βρίσκονται εντός Ελλάδος και δεν είναι γερμανοί αλλά συνδικαλιστές

Του Γιώργου Κράλογλου

Είναι πολύ δύσκολο πλέον να αποφύγουμε κοινωνικές εκρήξεις, από το τέλος του 2012 και μετά, όταν οι 1.200.000 άνεργοι του ιδιωτικού τομέα που δεν πρόκειται να βρουν δουλειά ούτε μετά το 2020, συναντούν στους δρόμους ομάδες από τους 1.150.000 κρατικούς υπαλλήλους με αιτήματα για επιδόματα αρνιού, καφενείου... και μη κοπάνας... από την υπηρεσία.

Σήμερα στο Λονδίνο η δημοπρασία του κυπέλλου του Σπύρου Λούη

Σε δημοπρασία από τον Οίκο Κρίστις του Λονδίνου βγαίνει σήμερα το κύπελλο του Σπύρου Λούη που κατέκτησε στους πρώτους Ολυμπιακούς Αγώνες το 1896.

Στη θέση του ΠΑΣΟΚ ο ..Τέρενς Κουίκ!

Κύριε Κουίκ, έχω την εντύπωση, με αυτά που άκουσα πριν από λίγο από το στόμα σας στην αγαπημένη σας εκπομπή του ΣΚΑΙ, ότι πρέπει να κατεβείτε άμεσα από το καλάμι το οποίο καβαλήσατε και να πάρετε ένα άλλο, μικρότερο ίσως...

20 λόγοι για τους οποίους το ΠΑΣΟΚ δεν θα 'πρεπε να κατέβει στις εκλογές

Ή 20 λόγοι για τους οποίους το ΠΑΣΟΚ θα κατέβει στις εκλογές...
  1. Γιατί μιλούσαν ανοιχτά για ΔΝΤ από το 2008.
  2. Γιατί είχαν το θράσος να κοροϊδέψουν τον λαό πριν τις εκλογές του 2009 και τώρα θα κάνουν το ίδιο.

Το Discovery "πέταξε" για το μουσείο (βίντεο)

Το Β-747 απογειώθηκε νωρίς σήμερα από το Διαστημικό Κέντρο Κένεντι κοντά στο ακρωτήριο Κανάβεραλ στη Φλόριντα (νοτιοανατολικά).

Το αμερικανικό διαστημικό λεωφορείο Discovery πραγματοποίησε σήμερα την τελευταία του πτήση από τη Φλόριντα "στην πλάτη" ενός τροποποιημένου Boeing 747 με προορισμό το Εθνικό Μουσείο Αέρος και Διαστήματος κοντά στην Ουάσινγκτον όπου και θα είναι η τελική του κατοικία.

Γιάννης Μιχελάκης για Μπένυ: Περιμένουμε να επαναλάβει και το … “λεφτά υπάρχουν”!!!

«Δεύτερος Παπανδρέου, χειρότερος του πρώτου.

Δεν πέρασε ούτε μια εβδομάδα από την προκήρυξη των εκλογών και ο κ. Βενιζέλος πέφτει σε συνεχείς αντιφάσεις. Τη μια θεωρεί υπερβολικές τις δεσμεύσεις της Νέας Δημοκρατίαςκαι την άλλη μοιράζει υποσχέσεις για όλους και για όλα.

Σιδηροδρομικό τούνελ κάτω από τις Άλπεις;

Πρόκειται για ένα φιλόδοξο σχέδιο κολοσσιαίων διαστάσεων το οποίο μπλοκάρεται εδώ και 20 χρόνια εξαιτίας των βίαιων αντιδράσεων των κατοίκων της περιοχής.

Ο λόγος για τη σιδηροδρομική γραμμή ΤΑV μήκους 56 χιλιομέτρων -6 χιλιόμετρα μακρύτερο από το υποθαλάσσιο Τούνελ της Μάγχης- που θα περάσει κάτω από τους ορεινούς όγκους των Άλπεων για να συνδέσει το Τορίνο με τη Λυόν της Γαλλίας.

Τι αποδόσεις δίνουν οι "στοιχηματζήδες" για τις εκλογές;

100 φορές τα λεφτά σου αν βγεί πρώτο το ΚΚΕ, 5 αν βγεί το ΠΑΣΟΚ. Να ποντάρουμε όλοι από έν χιλιαρικάκι και να ψηφίσουμε όλοι ΚΚΕ;

Η Expekt είναι η πρώτη εταιρεία που δημοσίευσε αποδόσεις για τις επερχόμενες εκλογές, σε τρεις βδομάδες από σήμερα, στις 6/5/2012. Οι προβλέψεις για το νικητή των εκλογών, βάση και των...
συνεχόμενων δημοσκοπήσεων που δημοσιεύονται καθημερινά το τελευταίο διάστημα, συγκλίνουν...

Η συνέχεια στο taxalia.blogspot.com

Να πέσουν 15% οι μισθοί στην Ελλάδα ζητά η Κομισιόν

«Τη μείωση του ονομαστικού κόστους ανά μονάδα εργασίας στον ιδιωτικό τομέα κατά 15% το 2012-2014» θα ζητά από την Ελλάδα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, στην έκθεσή της για τη χώρα μας που αναμένεται να ανακοινωθεί αργότερα την Τετάρτη από τον ίδιο τον πρόεδρο της Κομισιόν Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο.

Τι έχουν καταθέσει η σύζυγος και η λογίστρια του Ακη Τσοχατζόπουλου

«Διαχειριστής της περιουσίας μας ήταν ο Ακης», υποστήριξε η Βίκυ Σταμάτη στην ανωμοτί κατάθεσή της ενώπιον των εισαγγελέων τον Ιούλιο του 2011 η οποία συμπεριλαμβάνεται στην πολυσέλιδη δικογραφία για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος στην υπόθεση των περιουσιακών στοιχείων του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου.

Έκτακτο δελτίο πρόγνωσης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Επιδείνωση παρουσιάζει από το βράδυ της Τρίτης ο καιρός στις περισσότερες περιοχές της ανατολικής και βόρειας χώρας με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες και τους θυελλώδεις άνεμους, όπως ανακοίνωσε η ΕΜΥ.

Πιο αναλυτικά, την Τρίτη το βράδυ ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στη Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, τις βορειότερες περιοχές της ανατολικής στέρεας και την Εύβοια.

Τα φαινόμενα αυτά κατά τη διάρκεια της νύχτας και την Τετάρτη θα επεκταθούν στη Θράκη, το ανατολικό αιγαίο και τα Δωδεκάνησα και μέχρι αργά το βράδυ θα εξασθενήσουν.

Παράλληλα θυελλώδεις νοτιοανατολικοί άνεμοι 7 με 9 μποφόρ θα πνέουν στο αιγαίο που σταδιακά την Τετάρτη θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση.

Οι θυελλώδεις άνεμοι δημιούργησαν προβλήματα σε ορισμένα ακτοπλοϊκά δρομολόγια. Δεν πραγματοποιήθηκε από τον Πειραιά το δρομολόγιο του ΒLUE STAR ΠΑΡΟΣ στις 17:30 για Σύρο Πάρο, Νάξο, Ηρακλειά, Σχοινούσα, Κουφονήσια, Κατάπολακαι του ΒLUE STAR 1 στις 19:00 για Θήρα, Κω, Ρόδο., αλλά και του Πρέβελη στις 18:00 για Θήρα, Ανάφη, Κάσο, Κάρπαθο, Διαφάνι, Χάλκη και Ρόδο.

Πάντως, τα βραδινά δρομολόγια των πλοίων για την Κρήτη γίνονται κανονικά.

Καλό είναι οι επιβάτες, πριν από την αναχώρησή τους, να επικοινωνούν με τα κατά τόπους τουριστικά πρακτορεία και λιμεναρχεία.

H Eλένη Μενεγάκη υποψήφια με το ΚΚΕ στη Β΄ Αθήνας!

Το είχαμε πει εμείς όταν κάλεσε στην εκπομπή της τη Λιάνα Κανέλλη ότι η Ελένη Μενεγάκη κάνει στροφή στα… αριστερά, αλλά δεν περιμέναμε να κατέβει και υποψήφια βουλευτής, και δη με το ΚΚΕ.

Σήμερα που λέτε, το ΚΚΕ ανακοίνωσε τις λίστες των υποψηφίων του. Κι εκεί που χαζεύαμε τα ονόματα, τσουπ πέφτει το μάτι μας πάνω σ’ αυτό της Ελένης Μενεγάκη που κατεβαίνει λέει υποψήφια στη Β΄ Αθήνας.

Άνδρας μηνύει γυναίκα για σεξουαλική παρενόχληση

Ένας ντισκ τζόκεϊ από το Μόναχο, που πρόσφατα η περιπέτειά του είχε απασχολήσει τον Τύπο, όταν κρατήθηκε επί πέντε ώρες ως σεξουαλικό υποχείριο μίας 47χρονης «διψασμένης» για έρωτα συμπατριώτισσάς του, δήλωσε πως σκοπεύει να την μηνύσει για σεξουαλικό καταναγκασμό και για στέρηση ελευθερίας.

Δημοσκόπηση MARC: Πρώτη και με διαφορά η ΝΔ

Δείτε και τις προηγούμενες δημοσκοπήσεις της ίδιας εταιρίας

23.03.2012

ALERT! Πατριώτες του κώλου προσοχή! Στήστε μια κρεμάλα για το Μένιο!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiYEtHFooOj-04Mr-Uhocz2YovZEy0lWO1UkfZ3zb_HPm3Via8jH0swLl9SvhR0yU5AhlYKgSMjj3BJqMww560NMARKjs2jIQ_IJYQ9sSedXk3rC92p1M73D-rNnZ3GMxNi39QiIKz2QvcS/s400/mega_LARGE_t_31761_10106.jpg
Το επόμενο μισάωρο μη βάλετε MEGA. Όπως φαίνεται όλοι τους εκεί τα έχουν πάρει από τη Μέρκελ για να μας πρήξουν με τους Γερμανούς! Από "Οι Γερμανοί ξανάρχονται" μέχρι "Στο τέλος κερδίζουν πάντα οι Γερμανοί" πάει η κουβέντα...