24 Απριλίου 2012

Περαστικά στους φίλους της Μπαρτσελόνα-Η Τσέλσι έβαλε την ταφόπλακα

Με μπόλικη τύχη αλλά και ψυχή η Τσέλσι πήρε 2-2 μέσα στην Μπαρτσελόνα, αν και έπαιζε με 10 παίκτες από το 35'. Στο Μόναχο όμως δεν μπορεί να ελπίζει σε τίποτα μιας και είναι χαμένη από χέρι όποιος κι αν περάσει αύριο...

Περαστικά παιδιά και ψάξτε για άλλη ομάδα όλοι εσείς που την ανακαλύψατε τα τελευταία χρόνια

Καμμένος σε Panic Mode: Νέα επίθεση στον Σαμαρά γιατί προφανώς έπεσαν κι άλλο τα ποσοστά

Επίθεση στον Αντώνη Σαμαρά εξαπέλυσε για μια ακόμη φορά ο Πρόεδρος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» κάνοντας λόγο για κωλοτούμπες του προέδρου της ΝΔ. Οι επιθέσεις δικαιολογούνται από το κλίμα των τελευταίων ημερών που δείχνει μια συσπείρωση της ΝΔ που επιβεβαιώνεται από τις συγκεντρώσεις όπου υπάρχει μαζικότητα και παλμός. Αντίθετα έντονα είναι τα φαινόμενα αποσυσπείρωσης της ομάδας Καμμένου...

Βίντεο-Αποκάλυψη Κουρή: Πόσα έπαιρνε ο Χατζηνικολάου από το ΑΛΤΕΡ!!!

Σε μια αποστροφή του λόγου του ο εξερχόμενος από τα δικαστήρια Κουρής είπε στους εργαζόμενους: "Παίρνατε από 2.000 ευρώ μέχρι 120.000 ευρώ το μήνα"... επειδή τα 120.000 χιλιάρικα δύσκολα να τα έπαιρνε ο σκηνοθέτης των εκπομπών Χαρδαβέλα, ο Χαρδαβέλας ή ο Παυλόπουλος, δεν νομίζω να είμαστε λάθος αν υποθέσουμε ότι...

Made in China: Το πεζοδρόμιο ανοίγει και σε καταπίνει (βίντεο)

Ενώ περπατούσε αμέριμνη στο πεζοδρόμιο ξαφνικά την κατάπιε η γη. Περαστικοί προσπάθησαν να την βγάλουν από την τρύπα. Το περιστατικό έγινε στην Κίνα. Μία μαθήτρια μιλούσε στο κινητό και περπατούσε αμέριμνη στο πεζοδρόμιο. Κι εκεί που περπατούσε...

Πρεμιέρα για την υπηρεσία αποθήκευσης στο σύννεφο Google Drive

Μετά από φημολογία ετών, η Google ανακοίνωσε την Τρίτη το Google Drive την υπηρεσία αποθήκευσης αρχείων σε εικονικό και απομακρυσμένο δίσκο.

Η υπηρεσία βρίσκεται στο drive.google.com και χρειάζεται ειδικό πρόγραμμα που δίνεται δωρεάν. Σταδιακά θα γίνει διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες.

Αλλάζει το βιβλίο ιστορίας της ΣΤ' Δημοτικού

Έπειτα από σχετική απόφαση του υπουργείου Παιδείας και εισήγηση του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου κυκλοφορεί νέο βιβλίο που καταργεί το "λίβελο" Ρεπούση, που δεν έφτασε ποτέ στα σχολεία.

Νέο βιβλίο ιστορίας θα διδάσκεται πλέον στους μαθητές της ΣΤ’ Δημοτικού, στη θέση του γνωστού βιβλίου της Μ. Ρεπούση, που είχε προκαλέσει πολλές αντιδράσεις όταν ήταν υπουργός Παιδείας η Μ. Γιαννάκου και που τελικά είχε αποσυρθεί.

Ισόβια κάθειρξη σε 36χρονο τοξικομανή για το θάνατο οδηγού αστικού λεωφορείου στη Σίνδο

Σε ισόβια κάθειρξη και επιπλέον κάθειρξη 21 ετών καταδίκασε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Θεσσαλονίκης τον 36χρονο τοξικομανή που είχε αποδράσει από περιπολικό της Αστυνομίας και στη συνέχεια, κατά την κινηματογραφική καταδίωξή του, σκότωσε 59χρονο οδηγό αστικού λεωφορείου στην περιοχή της Σίνδου.

Περιοδεία Καραμανλή στην Θεσσαλονίκη

Στην ιδιαίτερη του πατρίδα βρίσκεται από το απόγευμα ο Κώστας Καραμανλής. Στόχος του πρώην Πρωθυπουργού είναι να βοηθήσει και στην πράξη τον Αντώνη Σαμαρά την προεκλογική περίοδο. Άλλωστε και η εκλογική περιφέρεια του είναι η Α΄ Θεσσαλονίκης.

Ο γιος του Γρηγόρη Λαμπράκη στην 8η θέση του Επικρατείας της ΝΔ

Ο Θεόδωρος Λαμπράκης είναι μεταξύ των προσώπων που συμπεριλαμβάνονται στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας. Το όνομά του ίσως θυμίζει κάτι σε πολλούς. Είναι ο γιος του αγωνιστή της Αριστεράς, Γρηγόρη Λαμπράκη.

Καραμανλής: Ο μόνος δρόμος η ενίσχυση της Νέας Δημοκρατίας και του Α. Σαμαρά

Παρέμβαση υπέρ της ενίσχυσης της Νέας Δημοκρατίας με στόχο την αυτοδυναμία έκανε με δήλωση του ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής.


Ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ αναφέρει χαρακτηριστικά:

Καμμένος: Όσοι δεν είναι δικοί μας είναι τοκογλύφοι και όσι δεν είναι τοκογλύφοι είναι πρεζόνια...

«Η Νέα Δημοκρατία πληρώνει συμβούλους 8.500 ευρώ το μήνα για να ρίχνουν λάσπη», είπε μεταξύ άλλων ο πρώτος κουτσομπόλης αυτοανακηρυχθείς αρχηγός, Πάνος Καμμένος, μιλώντας στο «www.newsit.gr» και το Νίκο Ευαγγελάτο. Κλιμακώνοντας την επίθεσή του εναντίον του κόμματος του κ. Σαμαρά, με το οποίο ασχολείται μόνιμα καθώς φαίνεται να μην τον ενοχλεί το ΠΑΣΟΚ, ο ΓΑΠ και ο Παπακωνσταντίνου, ο αρχηγός των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» τόνισε:

Το ψηφοφέλτιο Επικρατείας της Ν.Δ.

Αναλυτικά το ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ:

Το ψηφοδέλτιο επικρατείας του ΠΑΣΟΚ... ξεφτυλίστικε κι ο Π. Δήμας...

Αναλυτικά το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ:

Ελεύθερος αφέθηκε ο Γιώργος Κουρής

Είχε συλληφθει το πρωί για χρέη προς το δημόσιο, αλλά ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί. Πρόκειται να δικαστεί στο αυτόφωρο στις 30 Απριλίου.

Συμβόλαιο Τιμής με τον Ελληνικό Λαό

Ομνύω πίστιν εις τα Ιερά Νάματα του Ελληνισμού.
Εφόσον εκλεγώ βουλευτής θα τηρήσω όλες τις δεσμεύσεις μου, όπως εξηγγέλθησαν προεκλογικώς.
Ουδέποτε θα συνεργαστώ με τους προδότες και τους δωσίλογους του Μνημονίου.

Αυτήν την βδομάδα θα “μιλήσει” ο Καραμανλής

Αυτήν την εβδομάδα αναμένεται τελικά το μήνυμα του Κώστα Καραμανλή εν όψει της εκλογικής αναμέτρησης της μεθεπόμενης Κυριακής.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες το μήνυμα θα είναι...

Η Μουτσάτσου τώρα θυμήθηκε ότι είναι Ελληνίδα; Γιατί όταν έκανε καριέρα στην Τουρκία αλλιώς μας τα 'λεγε...

Πάντως όταν η Κ. Μουτσάτσου ζούσε και έκανε "καριέρα" στην Τουρκία όλο για ελληνοτουρκική φιλία μας μιλούσε... φυσικά από τότε έχουν περάσει σχεδόν 15 χρόνια και οι έλληνες ως γνωστός ξεχνάνε σε 15 μέρες... σε μερικά χρόνια δηλ. κάποιοι θα προβάλουν βίντεο του Γιωργάκη που έφτιαξε για να υποστηρίξει την Ελλάδα από τη Νέα Υόρκη όπου θα ζει!!! Ας θυμηθούμε τι έλεγε η Μουτσάτσου για την ελληνοτουρκική φιλία το 2003:

Στο σκαμνί όσοι νοικιάζουν σε λαθρομετανάστες

΄΄Η Αθήνα θα καθαρίσει σε λίγες ημέρες, σήμερα ή αύριο θα ανακοινωθεί ότι τα διαμερίσματα στα οποία υπάρχούν μαζικά λαθρομετανάστες θα αδειάζουν και θα διώκονται ποινικά οι ιδιοκτήτες, επισήμανε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό "9", όπως μεταδίδει το www.protothema.gr.

Διακόσιες χιλιάδες Ελληνες έκαναν «πάρτι» σε βάρος των Ταμείων

Διακόσιες χιλιάδες περιπτώσεις ασφαλισμένων που ελάμβαναν παροχές χωρίς να τις δικαιούνται, ανακάλυψε το υπουργείο Εργασίας τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, δηλαδή από το ξεκίνημα του νοικοκυρέματος των ασφαλιστικών ταμείων. Πρόκειται για περιπτώσεις χορήγησης συντάξεων σε πεθαμένους, αναπήρους - «μαϊμού», μετανάστες που ελάμβαναν παροχές που δεν δικαιούνται, οικογενειακά επιδόματα σε μη δικαιούχους, διπλό ΕΚΑΣ κλπ.

Ο ΜαλακοΑϊβαλιώτης για μαλακοσφαιριστές και μαλακόσφαιρες

Απολαυστικός ο εκπρόσωπος τύπου του ΛΑΟΣ μίλησε για μαλακόσφαιρα και μαλακοσφαιριστές - Εξάλλου ο κ.Αϊβαλιώτης επιτέθηκε στην Χρυσή Αυγή, με αφορμή το περιοδικό της...

Ο κύριος Αϊβαλιώτης κατηγόρησε το υπουργείο Πολιτισμού, ότι χρηματοδοτεί μια σειρά από... όχι και τόσο λαοφιλή αθλήματα στα χρόνια της κρίσης και των μνημονίων. Ένα από αυτά, λέγεται όπως είπε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ, μαλακόσφαιρα και χρηματοδοτείται με 89.000€!

Παραιτήθηκε ο "Ελληνοαυστραλός Μουρίνιο" (βίντεο)

Ο Άγγελος Ποστέκογλου, ο προπονητής των επιτυχιών λίγο μετά την κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου πρωταθλήματος με τους Μπρίσμπεϊν Ρόουρ ανακοίνωσε την παραίτηση του.

Το Ζάππειο «πρωταγωνιστεί» στη νέα διαφήμιση της ΝΔ (βίντεο)

Νέο διαφημιστικό σποτ, με το οποίο προφανώς θα επιχειρήσει να αποταθεί στους νέους ανθρώπους, ετοιμάζει η ΝΔ και ο πρόεδρός της, Αντώνης Σαμαράς.

Για μια ακόμη φορά, μάλιστα, ο κ. Σαμαράς επιλέγει ως «ορμητήριο» το Ζάππειο, το οποίο, ως γνωστόν, έχει ταυτιστεί με την εις τριπλούν παρουσίαση των οικονομικών προγραμμάτων της ΝΔ.

Απίστευτη γκάφα της "Sport" με ...πρόστυχο εξώφυλλο για τη Μπαρτσελόνα!

[Θα κάνουν κι απ' αυτό αλλά στο Μόναχο...]

Η καταλανική εφημερίδα "Sport" θέλησε να δώσει το σύνθημα στην Μπάρτσα ενόψει του επαναληπτικού με την Τσέλσι με πρωτοσέλιδο που είχε τίτλο "Estaremos en Munich", δηλαδή "Πάμε Μόναχο".

Ψάχνουν τον Γιαννίκο

Οι αρχές αναζητούν κ πάλι τον Γιαννίκο για μη απόδοση ΦΠΑ ύψους...

Συνελήφθη για δεύτερη φορά ο γνωστός κομμωτής Νίκολας για χρέη στο Δημόσιο

Για δεύτερη φορά συνελήφθη χθες το πρωί στην Αθήνα, ο 47χρονος κομμωτής Νίκολας, της γνωστής αλυσίδας κομμωτηρίων, ο οποίος παρουσιάστηκε χθες αυτοβούλως στην Οικονομική Αστυνομία.

Πασίγνωστοι επιχειρηματίες φόρεσαν... χειροπέδες για χρέη στο Δημόσιο

Τρία ζευγάρια χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικοί σε επιχειρηματίες για χρέη στο δημόσιο που ξεπερνούν συνολικά το ποσό του 1.300.000 ευρώ

Ύφεση 5% για την ελληνική οικονομία το 2012 προβλέπει η Τράπεζα της Ελλάδος

Η συρρίκνωση της ελληνικής οικονομίας θα πλησιάσει το 5% εφέτος, εκτιμά ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γ. Προβόπουλος, στην ετήσια έκθεση του για το 2011 που δημοσιοποιήθηκε την Τρίτη.

Ανακάλυψαν άλλες 2 οffshore του Άκη!! Καλά πόσες είχε ο μπινές;


Καινούργια στοιχεία για τις χρυσές μίζες από την προμήθεια των οπλικών συστημάτων Τor-M1 προκύπτουν από το πόρισμα των δύο εισαγγελέων, που αποτέλεσε τη βάση για την άσκηση ποινικής δίωξης και οδήγησε στη σύλληψη και την προφυλάκιση του πρώην υπουργού Εθνικής Αμυνας Ακη Τσοχατζόπουλου.

Βίντεο από το κυνήγι Διαμαντοπούλου στην Καισαριανή

12 μέρες πριν από τις εκλογές, που για πολλούς είναι οι πιο ιστορικές και οι πιο σημαντικές της μεταπολίτευσης, η ένταση ανεβαίνει επικίνδυνα. Και δεν είναι λίγοι εκείνοι που φοβούνται πια ότι μπορεί να γίνουμε θεατές ανεξέλεγκτων καταστάσεων.

Συνελήφθη για μη απόδοση ΦΠΑ ο Γ. Κουρής... καλά αυτοί είναι ικανοί να συλάβουν και τον ΓΑΠ προεκλογικά

Συνελήφθη από αστυνομικούς στο Ψυχικό ο εκδότης Γιώργος Κουρής για μη απόδοση ΦΠΑ και κρατείται στο Α.Τ. της περιοχής.

Θα μπεί στη Βουλή ο Καμμένος;

ΜΟΝΟ ΣΤΟ FIMOTRO

ΣΤΟ 5% ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ" ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ
Ο Καμμένος έχει ήδη ενημερωθεί για τις τηλεφωνικές που ξεκίνησαν σήμερα. Τα πρώτα δείγματα δεν είναι ενθαρρυντικά. Αντέχει μεν και μπαίνει στη Βουλή, αλλά...

Πάλι τα ίδια το ΠΑΣΟΚ!!! Ξεφούσκωσαν το έλλειμμα του 2011 και φούσκωσαν του 2012!! Διαβάστε πως!!!


Η Ελλάδα πέτυχε να συγκρατήσει το έλλειμμα του 2011 χωρίς αστερίσκους αλλά με αρκετά -σύννομα- δημοσιονομικά «εργαλεία». Και στοχεύει πλέον για το 2012 σε πιο σκληρή δημοσιονομική προσαρμογή από αυτή που αναφέρει το Μνημόνιο.

Π. Καμμένος: Φοβάται και τη σκιά του και δεν έχει καμία εμπιστοσύνη σε Ζώη και Μαρκόπουλο

Ο αρχηγός ενός κόμματος σίγουρα εμπιστεύεται τους υποψήφιους βουλευτές του, αφού όλοι τους προσπαθούν για την επιτυχία του, αυτό τουλάχιστον πιστεύουμε όλοι, όλοι;;; για δείτε τι απαντά ο Καμμένος στο twitter σε ερώτηση που του έγινε από φίλο του...

Μπλόκο στην έκδοση του Μάκη Ψωμιάδη βάζει το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ

Σε διπλωματικό θρίλερ έχει εξελιχθεί η υπόθεση του Μάκη Ψωμιάδη, καθώς το θέμα της ονομασίας φαίνεται πως μπαίνει εμπόδιο στην έκδοσή του από την ΠΓΔΜ στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με Τα Νέα, οι ελληνικές Αρχές επικαλούμενες την Ευρωπαϊκή Σύμβαση περί εκδόσεων εγκληματιών έχουν απευθυνθεί προς τις Αρχές της ΠΓΔΜ, ζητώντας να κινηθούν το ταχύτερο δυνατό οι προβλεπόμενες νόμιμες διαδικασίες.

Διαβάστε τι μπορεί να πάθετε αν αντιμιλήσετε στον… μπαγλαμά τον Πρωτόπαπα

Το επεισόδιο ξεκίνησε όταν γυναίκα που καθόταν σε καφετέρια με φίλη της δέχθηκε την επίσκεψη του Χρήστου Πρωτόπαπα, ο οποίος είχε προγραμματισμένη συνάντηση στη συγκεκριμένη καφετέρια με τοπικά στελέχη. Όταν ο πρώην υπουργός πήγε να τη χαιρετήσει ακολούθησε όπως γράφει η εφημερίδα «Δημοκρατία» ο εξής διάλογος:

Κοκκορομαχία Καμμένου-Τατσόπουλου

[Κοκκορομαχίες για να συσπειρώσει τους οπαδούς του αποφάσισε να ξεκινήσει ο Π. Καμμένος και άρπαξε την ευκαιρία που του πρόσφερε ο Τατσόπουλος λέγοντάς του αυτό που είπαμε και εμείς χθες: Καμμένος: «Ούτε «νεκρός» δε θα συνεργαστώ με Ν.Δ».... ε τότε ετοιμάσου να «πεθάνεις»... φυσικά ο Καμμένος αντέδρασε και ο Τατσόπουλος τον άρχισε στο δούλεμα]

Με σκληρό τρόπο απάντησε στον Πέτρο Τατσόπουλο ο Πάνος Καμμένος μέσω του λογαριασμού του στο twitter.Ο Πάνος Καμμένος κατηγορεί τον γνωστό συγγραφέα και υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ ως «υβριστή του Κολοκοτρώνη» που τον θέλει όντως νεκρό!

Δεν έχει τέλος ο Γολγοθάς του Λάκη!!! Άσπλαχνος, τοκογλύφος, γερμανοτσολίας ιδιοκτήτης του ζητάει τα νοίκια 2 ετών!!

Δεν έχουν τέλος τα προβλήματα για το γνωστό σχεδιαστή Λάκη Γαβαλά, καθώς ο ιδιοκτήτης του διώροφου κτιρίου στο Κολωνάκι, του ζητά να καταβάλει τα ενοίκια των δύο τελευταίων ετών.

Ανέκδοτο έγινε στην Ευρώπη ο ΓΑΠ: Ο Σαρκοζί προειδοποιεί να μην ψηφίσουν Ολαντρέου (φώτο -βίντεο)

Ως Γάλλο ... Γιώργο Α. Παπανδρέου παρουσιάζει τον αντίπαλό του, Φρανσουά Ολάντ, ο Νικολά Σαρκοζί. Το επιτελείο του έχει λανσάρει και προβάλλει τον όρο «Ολαντρέου», προφανώς ως απάντηση στο σαρκαστικό «Μερκοζί»! Η μεγάλη πλάκα βέβαια είναι ότι τον όρο χρησιμοποιούν και οι αριστεροί όπως θα δείτε στο βίντεο στο τέλος

Αυτοί είναι οι 3 πρώτοι στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας και τα περί γυναίκας Σάλλα είναι φαντασιώσεις

Σήμερα Τρίτη ανακοινώνεται η σύνθεση του ψηφοδελτίου Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας. Το σίγουρο είναι ότι ο Σαμαράς αποφάσισε να ηγείται του ψηφοδελτίου ο πρόεδρος της Ενωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, Χαράλαμπος Αθανασίου, θέλοντας να σηματοδοτήσει την εμπιστοσύνη του στο θεσμό της δικαιοσύνης που καλείται να φέρει εις πέρας την κάθαρση. Σίγουρο είναι επίσης ότι τη δεύτερη καταλαμβάνει ο...

Το "πάρτι" με τα εφάπαξ φέρνει μειώσεις μετά τις εκλογές

Στην κορυφή της ατζέντας του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης της νέας κυβέρνησης θα βρεθούν η μείωση των συντάξεων κύριων και επικουρικών αλλά και των ποσών του εφάπαξ.

Από υπολογιστές του Εφετείου υπάλληλοι κατέβαζαν υλικό παιδικής πορνογραφίας

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται έρευνα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στο Εφετείο, καθώς εντοπίστηκαν ηλεκτρονικά ίχνη σε τρεις υπολογιστές, όπου οι χρήστες τους κατέβαζαν υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Arma 3: Πεδία μάχης Λήμνος και Άη Στράτης (video)

Σε (εικονικό) πεδίο μάχης μεταβάλλονται η Λήμνος και ο γειτονικός Άη Στράτης (ή “Stratis” όπως αποκαλείται το νησάκι σε σχετική ανακοίνωση...) στο νεότερο παιχνίδι της σειράς Arma για τους PC υπολογιστές! Η alpha προέκδοση του παιχνιδιού με δημιουργούς και πάλι τους ανθρώπους του στούντιο Bohemia Interactive παρουσιάστηκε την περασμένη Πέμπτη.

Π. Καμμένος: Κολοτούμπα μέσα σε λιγότερο από ώρα!!!

Δείτε και κρίνετε:

Βίντεο-Σποτάκι ΝΔ: Τέλος στη Ντροπή. Τροπή και Ανατροπή_

Δείτε το:

ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΣΙΛΑ - Το μπλέξαν το παιδί στα λεφτά

Δείτε το:

Βίντεο: F-16 πετάει στα 10 μέτρα από το έδαφος

Δείτε το:

Πάλι ψέμματα ο Καμμένος για την υπόθεση Πατσίφικο!! ΚΑΝΕΝΑ ΠΛΟΙΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΧΕΘΗΚΕ

Απαντώντας στην ανακοίνωση Μιχελάκη που τον χαρακτήριζε επικίνδυνο για τη χώρα λόγω της παραπληροφόρησης ότι οι Άγγλοι μπορούν να κατασχέσουν ελληνικά πλοία αν δεν πληρωθούν ελληνικά ομόλογα, ο Καμμένος απάντησε "Το αγγλικό δίκαιο έχει εφαρμοστεί στην Ελλάδα με κατάσχεση πλοίων για την υπόθεση Πατσίφικο"... πριν 160 χρόνια όταν δεν υπήρχε Διεθνές Δίκαιο και ίσχυε ο νόμος του δυνατότερου. Φυσικά ψεύδεται και αποκρύπτει από τους ΑΕροψεκασμένους ότι στη συγκεκριμένη υπόθεση ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΟΙΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΧΕΘΗΚΕ!!!

-Οι Άγγλοι με το στόλο τους βρήκαν ευκαιρία λόγω λεηλασιών ελληνών στο σπίτι του Αγγλοεβραίου Πατσίφικο να προχωρήσουν σε ναυτικό αποκλεισμό των λιμανιών μας και να ΑΠΕΙΛΗΣΟΥΝ με κατάσχεση όποιο πλοίο ενλιμενιστεί, γι αυτό η υπόθεση έμεινε στην ιστορία σαν "διπλωματία της κανονιοφόρου". Επρόκειτο ουσιαστικά για πόλεμο των Άγγλων εναντίον της Ελλάδας
-Οι Άγγλοι εκτός των άλλων απαιτούσαν για άλλους λόγους δύο ελληνικά νησιά, την Σαπιέντζα και την Ελαφόνησο!!!
πραγματικός λόγος είναι ότι ήθελαν δια της εξαθλίωσης να στρέψουν τον ελληνικό λαό εναντίον του Όθωνα και ήθελαν να πλήξουν την ελληνική ναυσιπλοΐα που τότε άρχιζε να γιγαντώνεται
-Μετά από επέμβαση Γαλλίας και Ρωσίας η υπόθεση πήγε σε διεθνή διαιτησία που επέβαλε στην Ελλάδα να πληρώσει αποζημίωση 3.750 δρχ (και αυτό με επιφυλάξεις) αντί των 886.000 δρχ που ζητούσαν οι Άγγλοι, ενώ μας επεστράφησαν και οι 330.000 δρχ που είχαμε καταβάλει σαν εγγύηση για να λήξει ο ναυτικός αποκλεισμός!! Δηλ. ακόμα και το 1850 δεν μας κατέσχεσαν τίποτα με την παπαριά του αγγλικού δικαίου.
-Όλες οι αποφάσεις της υπόθεσης αναιρέθηκαν από την Βουλή των Κοινοτήτων, ενώ η Βουλή των Λόρδων καταδίκασε τις ενέργειες του Άγγλου ΥΠΕΞ Πάλμερστον που επέβαλε τον ναυτικό αποκλεισμό

Ποιά υπόθεση Πατσίφικο λοιπόν και τι παπαριές περί κατάσχεσης ελληνικών πλοίων από αγγλικό δίκαιο επικαλείται ο Καμμένος προκειμένου να παραμυθιάζει τους ΑΕροψεκασμένους;

Διαβάστε αναλυτικά τι γράφει η wikipedia:

Υπόθεση Πατσίφικο

Η Υπόθεση Πατσίφικο ήταν μια διπλωματική και πολιτική κρίση μεταξύ Ελλάδας και Βρετανίας το 1847-1850 που ανέκυψε με αφορμή την επίθεση το 1849 του αθηναϊκού όχλου κατά της περιουσίας του βρετανικής υπηκοότητας Εβραίου Δον Πατσίφικο, προξένου της Πορτογαλίας. Η κυβέρνηση είχε απαγορεύσει τη χρονιά εκείνη για πρώτη φορά το «κάψιμο του Εβραίου» ή του «Ιούδα», πασχαλινό έθιμο κατά το οποίο έκαιγαν αχυρένιο ομοίωμα Εβραίου. Με αφορμή την απαγόρευση αυτήν όχλος επιτέθηκε στον Εβραίο Δον Πατσίφικο, εισέβαλε στο σπίτι του και προξένησε καταστροφές. Ο Πατσίφικο ζήτησε υπέρογκο ποσό ως αποζημίωση από το ελληνικό κράτος αλλά δεν ικανοποιήθηκε και τότε στράφηκε στη βρετανική κυβέρνηση. Η υπέρμετρη αντίδραση της Βρετανίας, που κορυφώθηκε με τον ναυτικό αποκλεισμό της χώρας από το Βρετανικό Ναυτικό το 1850 και την κατάσχεση ελληνικών πλοίων στο Αιγαίο, ώστε να αναγκαστεί η Ελλάδα να καταβάλει αποζημίωση, αποτελεί πρωτοφανή στην ιστορία των διεθνών σχέσεων αναίτια επίδειξη ισχύος και αμφισβήτηση της κυριαρχίας κυρίαρχου κράτους και έχει παραμείνει κλασικό παράδειγμα στρατηγικής καταναγκασμού μέσω της "διπλωματίας της κανονιοφόρου". Η κρίση έληξε ύστερα από παρέμβαση των άλλων δύο προστάτιδων δυνάμεων του νεοσύστατου ελληνικού κράτους, της Γαλλίας και της Ρωσίας και αφού η Ελλάδα δέχτηκε ισχυρό οικονομικό πλήγμα. Ο βρετανικός ναυτικός αποκλεισμός έμεινε στην ιστορία ως Παρκερικά, από το όνομα του Βρετανού ναυάρχου.

Παρκερικά ή Πατσιφικά ή Υπόθεση Πατσίφικο (όρος που δόθηκε από την γαλλική διπλωματία, κατά το υπόθεση Ντρέιφους), ονομάσθηκαν, από τους Έλληνες, τα υπέρογκα ενάντια της Ελλάδας πιεστικά εκ μέρους της Αγγλίας μέτρα, (ναυτικός αποκλεισμός, απαγόρευση καταπόπλων πλοίων, με κίνδυνο κατάσχεσης αυτών κ.λπ.) που λήφθηκαν τον Ιανουάριο του 1850, εξ αφορμής επεισοδίου που σημειώθηκε στην Αθήνα σε βάρος του Ισπανοεβραίου και Άγγλου υπηκόου Δαυίδ Πατσίφικο, πρώην Προξένου της Πορτογαλίας και στη συνέχεια τοκογλύφου. Η ονομασία προήλθε από το όνομα του Άγγλου ναυάρχου Ουΐλιαμ Πάρκερ που και εφάρμοσε τα μέτρα αυτά, κατά διαταγή του τότε υπουργού των εξωτερικών της Αγγλίας Πάλμερστον, ώστε να αναγκαστεί η Ελλάδα να καταβάλει την εξαιρετικά υπέρογκη αποζημίωση.

Τα μέτρα δε εκείνα αποτέλεσαν πρωτοφανή στην ιστορία των διεθνών σχέσεων αναίτια επίδειξη ισχύος και αμφισβήτηση της κυριαρχίας κυρίαρχου κράτους και έχει παραμείνει κλασικό παράδειγμα στρατηγικής καταναγκασμού μέσω της "διπλωματίας της κανονιοφόρου".

Γεγονός όμως υπήρξε ότι έναντι των μέτρων εκείνων πάντες οι Έλληνες από του Βασιλέως μέχρι και του τελευταίου εργάτη επέδειξαν γενναία ψυχραιμία και οι δε πληγέντες από τα μέτρα αυτά κυρίως έμποροι και ναυτιλλόμενοι στον Πειραιά τάχθηκαν όλοι στο πλευρό της ελληνικής Κυβέρνησης επιδοκιμάζοντας την στάση της.

Τελικά μετά από διπλωματικά επεισόδια μεταξύ Γαλλίας και Αγγλίας και της παρέμβασης της Ρωσίας ο ναυτικός αποκλεισμός ήρθη στις 15 Απριλίου του 1850 όπου και το ζήτημα της αποζημίωσης του Πατσίφικο παραπέμφθηκε σε διεθνή διαιτησία.

Ο πρωταγωνιστής

Ο Δαυίδ, ή Νταβίντ, Πατσίφικο ήταν ισπανοεβραίος ή πορτογαλοεβραίος (Γιβραλτάρ 1784-1854 Λονδίνο), τυχοδιώκτης που εγκαταστάθηκε στην Ελλάδα το 1836 ως Πρόξενος της Πορτογαλίας στην Αθήνα από το 1836 ως το 1842 οπότε και παύθηκε συνεπεία καταχρήσεων. Στη συνέχεια προσκολλήθηκε στο κύκλο της Δούκισσας της Πλακεντίας που έζησε για κάποιο διάστημα με βοηθήματά της. Στη συνέχεια επιδόθηκε στη τοκογλυφία με άγνωστους πόρους.

Διαμένοντας τότε επί της οδού Καραϊσκάκη, της συνοικίας Ψυρρή, (Αθήνα), έγινε παραίτιος οχλοκρατικού επεισοδίου σε βάρος του, λόγω ασέβειας που επέδειξε κατά την εκφορά του επιταφίου του Ιερού Ναού Αγίου Φιλίππου και του επακόλουθου εθίμου της καύσης ομοιώματος του Ιούδα. Συγκεκριμένα το έτος εκείνο (1849) πρωτοαπαγορεύθηκε το έθιμο αυτό μετά την εκφορά του επιταφίου, τουλάχιστον στην Αθήνα λόγω της έκτακτης τότε επίσημης επίσκεψης του Γάλλου τραπεζίτη Ρότσιλντ. Έτσι ο αθηναϊκός λαός ανέβαλε τη τέλεση του εθίμου για την Δευτέρα του Πάσχα, στη πλατεία Ηρώων (στου Ψυρρή). Όταν όμως επενέβει η αστυνομία και ακολούθησαν ταραχές, διερχόμενο το πλήθος προ της οικίας του Πατσίφικο είτε προκαλούμενο απ΄ τον ίδιο είτε θεωρώντας αυτόν ως υπαίτιο της απαγόρευσης επιτέθηκε στη οικία του προκαλώντας κάποιες καταστροφές, ο ίδιος δε, μόλις και που διασώθηκε από τη μανία του πλήθους, κατέφυγε στη αγγλική πρεσβεία, της οποίας την υπηκοότητα είχε αποκτήσει πρόσφατα. Ιδιαίτερα άξιο προσοχής είναι ότι αμέσως το πρωί της επομένης του συμβάντος ο τότε άγγλος πρεσβευτής Σερ Έντμοντ Λάιονς προέβει σε διάβημα προς το ελληνικό Υπουργείο των Εξωτερικών για την καταβολή αποζημίωσης στον θιγέντα με το αστρονομικό για τα τότε δεδομένα ποσό των 886.736 δραχμών και 57 λεπτών. Τότε η ελληνική κυβέρνηση βεβαίως αρνήθηκε θεωρώντας ότι το θέμα ανήκει στη Δικαιοσύνη.
Η άρνηση αυτή έδωσε την ευκαιρία στον τότε Υπουργό Εξωτερικών της Αγγλίας Πάλμερστον να ζητήσει από την Ελληνική Κυβέρνηση την άμεση καταβολή της αποζημίωσης για τις καταστροφές που υπέστη ο Πατσίφικο, χωρίς να είχε γίνει ούτε στοιχειώδης καταγραφή. Το ποσό αυτό είχε κριθεί πολλαπλάσιο ακόμη και της αξίας των τότε ανακτόρων (της Πλατείας Κλαυθμώνος). Επειδή και τότε η ελληνική κυβέρνηση δεν συναίνεσε σε αυτό, άνευ δηλαδή της δικαστικής οδού, ο Πάλμερστον έφθασε στο πρωτόγνωρο για τα τότε διεθνή δρώμενα να διατάξει τον αγγλικό στόλο να προβεί σε ναυτικό αποκλεισμό του Ελληνικού Βασιλείου και ακόμη την κατάσχεση πολεμικών και εμπορικών πλοίων, γεγονότα που έμειναν γνωστά ως Παρκερικά κατά το ωμότερο και βιαιότερο τρόπο προκειμένου να πετύχει τους στόχους του, δηλαδή την επιβολή φιλοβρετανικής πολιτικής στην Ελλάδα και την μεταβολή της ακολουθούμενης τότε φιλορωσικής πολιτικής.

Ο Αγγλικός ναυτικός αποκλεισμός δεν αφορούσε μόνο την υπόθεση Πατσίφικο. Είχε ακόμη και εδαφικές διεκδικήσεις στο όνομα του Κράτους των Ιονίων νησιών που κηδεμόνευε παράνομα η Αγγλία, συγκεκριμένα, διεκδικούσε από την Ελλάδα τα νησιά Σαπιέντζα και Ελαφόνησο,και επίσης, απαιτούσε: Αποζημίωση για έξη πλοιάρια που ληστεύθηκαν. Ικανοποίηση για καθύβριση της Αγγλικής σημαίας και ασέβεια προς τον Άγγλο πρόξενο Μπουντ. Αποζημίωση για δυο κακοποιημένους Επτανήσιους στον Πύργο. Αποζημίωση για τον αγρό του Φίνλεϊ που περιλήφθηκε χωρίς αποζημίωση στον τότε Βασιλικό Κήπο. (τώρα Εθνικό)

Με την αιτηθείσα επέμβαση όμως των Μεγάλων Δυνάμεων της Ρωσίας και της Γαλλίας και ιδιαίτερα με την αποχώρηση του Γάλλου πρέσβη από το Λονδίνο η υπόθεση πλησίασε στο τέλος της.

Αξίζει να αναφερθεί η μνεία του Μακρυγιάννη στα γεγονότα αυτά, που αποδίδει το λαϊκό αίσθημα και τον σοβαρό τους αντίκτυπό: "...και ένας μεγάλος στόλος των σκύλων μας έχουν μπλόκον οπούναι περίτου από τρεις μήνες και μας πήραν όλα τα καράβια και μας κατακερμάτισαν όλο το εμπόριο και τζαλαπάτησαν την σημαίαν μας και πεθαίνουν της πείνας οι ανθρώποι των νησιών και εκείνοι οπούχουν τα καράβια τους γκιζερούν εις τους δρόμους και κλαίνε με μαύρα δάκρυα..."
και αλλού γράφει:
"....ήρθε ο Πάκερ [Πάρκερ] (sic) με όλο το στόλο του, ο ναύαρχος της Αγγλίας, και μας μπλοκάρισαν κάμποσον καιρόν. Τότε με διόρισαν αρχηγό κι ενώθηκα με όλους τους Αθηναίους. και πήγα και μίλησα του αξιοσέβαστου Γκενεράλ Τζούρτζη και τον παρακάλεσα με δάκρυα να πάη να μιλήσει του Πάκερ. Τότε ο Γκενεράλης πήγε και μίλησε. Ο Βασιλέας και η Κυβέρνηση μου έστειλαν τον Γαρδικιώτη και μου είπαν να βαρέσω ντουφέκι. Τους είπα, ντουφέκι δεν βαρώ, ότι όσα κανόνια έχει ο Πάκερ, δεν έχομε ντουφέκια εμείς..."

Ο οικονομικός λόγος της Αγγλικής επέμβασης ήταν πως η Αγγλία άρχισε να νοιώθει τον ισχυρό ανταγωνισμό του Ελληνικού Εμπορικού Ναυτικού, που ήδη είχε γίνει πρώτη σημαία στην Δουνάβια ναυσιπλοΐα, που τότε ήταν σημαντική εμπορική οδός.

Ορίσθηκε επιτροπή διαιτησίας η οποία και εξακρίβωσε πως η ζημία που τελικά είχε υποστεί ο Πατσίφικο ήταν μόλις 3.750 δραχμές, με αρκετές αμφιβολίες, αφού και ο ίδιος δεν μπόρεσε να αποδείξει το τρόπο απόκτησης των καταλογιζομένων ειδών. Έτσι αφενός η ελληνική κυβέρνηση κατέβαλε στον Πατσίφικο το ποσόν των 3.750 δραχμών και αφετέρου επεστράφη σε αυτήν το υπόλοιπο ποσό εκ 330.000 δραχμών που είχε εν τω μεταξύ καταθέσει στην Αγγλία, ως εγγύηση, για την άρση τουλάχιστον του αποκλεισμού.

Στην Αγγλία το θέμα συζητήθηκε στην Βουλή των Λόρδων όπου καταδικάστηκε η ενέργεια του πρωθυπουργού, ενώ η Βουλή των Κοινοτήτων αναίρεσε την απόφαση. Ο Πάλμερστον υπερασπίστηκε τις ενέργειές του όχι μόνο για την συγκεκριμένη υπόθεση αλλά για την γενικότερη εξωτερική πολιτική του, που υιοθετούσε την υπεράσπιση οποιουδήποτε Βρετανού πολίτη με όλα τα μέσα, με μια ομιλία πέντε ωρών γνωστή ως Civis Romanus sum (Είμαι Ρωμαίος πολίτης). Η Βασίλισσα Βικτωρία της Αγγλίας απέστειλε σχετικό έγγραφο στον Πρωθυπουργό θεωρώντας τον εν λόγω υπουργό ως κύριο υπαίτιο της εις βάρος της Αγγλίας αποδιδόμενη διεθνή δυσφορία αλλά και κοινοποιώντας την απαγόρευση πλέον οποιασδήποτε ενέργειας επί εξωτερικών σχέσεων χωρίς την προηγούμενη έγκρισή της.
Μετα το τέλος της υπόθεσης εγκαταστάθηκε στο Λονδίνο.

Βίντεο: Αγκαλιές Καραμανλή-Σαμαρά

Επειδή κάποιοι ηλίθιοι και κάποιες κυκλοφορούν σε blogs και στο Facebook και το παίζουν Καραμανλικοί που δεν θα ψηφίσουν ΝΔ αλλά καμμένους, αεροψεκασμένους, βλαμένους κ.λπ... Δείτε το άλλη μια φορά για να το εμπεδώσετε:

Βίντεο προσφορά Μπένυ: Έτσι διαλύσαμε τη χώρα

Δείτε το:

Αποζημίωση για εργατικό ατύχημα... εν ώρα σεξ

Αποζημιώθηκε από την εργασία της μία αυστραλή δημόσια υπάλληλος, η οποία τραυματίστηκε σε επαγγελματικό ταξίδι, ενώ έκανε σεξ στο δωμάτιο του ξενοδοχείου.

Πιο συγκεκριμένα, στο πρόσωπο της γυναίκας από την Καμπέρα...

Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ προπηλάκισαν την Διαμαντοπούλου στην Καισαριανή

Επίθεση από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δέχτηκε το βράδυ της Δευτέρας η Αννα Διαμαντοπούλου κατά τη διάρκεια ομιλίας της σε επιστήμονες, σε ταβέρνα της Καισαριανής (τόσο στοιχίζει η ψήφος ΠΑΣΟΚου πανεπιστημιακού... όσο ένα κοψίδι στην ταβέρνα...). Με επικεφαλής την πρώην αντιδήμαρχο Μαριάννα Κραουνάκη, συγκεντρώθηκαν έξω από τον χώρο της εκδήλωσης και άρχισαν τους προπηλακισμούς, φωνάζοντας συνθήματα κατά της πρώην υπουργού Ανάπτυξης.

Την εκταφή της σορού του Κ. Τσαλικίδη αποφάσισε ο Εισαγγελέας

Την εκταφή της σορού του Κωνσταντίνου Τσαλικίδη αποφάσισε ο Εισαγγελέας Χ. Λακαφώσης, ο οποίος ερευνά εκ νέου τις συνθήκες θανάτου του στελέχους της Vodafone που κατά την οικογένεια του θανόντος, σχετίζεται με την υπόθεση των υποκλοπών.

Βίντεο: Αποδοκιμασίες εναντίον Χρυσοχοίδη... αλλά από ασφαλή απόσταση

Δείτε το:

Θα γελάσει και ο Άγνωστος Στρατιώτης: Το ΠΑΣΟΚ θα κάνει συγκέντρωση στο Σύνταγμα... άντε να δούμε αν θα κλείσουν την Αμαλίας

Με ανοιχτή συγκέντρωση στην Πλατεία Συντάγματος, την Παρασκευή 4 Μαΐου, και ομιλητή τον Ευάγγελο Βενιζέλο, προσανατολίζεται να ολοκληρώσει την προεκλογική του εκστρατεία το ΠΑΣΟΚ.

Νέο σποτ της ΝΔ: Ασφάλεια πολιτών και λαθρομετανάστευση

Το νέο σποτ της ΝΔ πραγματεύεται το θέμα της ασφάλειας των πολιτών και της λαθρομετανάστευσης και υπόσχεται

-Εφαρμογή του νόμου για τις κουκούλες
-Κατάργηση του νόμου Ραγκούση περί ιθαγένειας και
-Ανακατάληψη των πόλεων από τα γκέτο των μεταναστών.