14 Ιουνίου 2012

Μ' αρέσουν οι ξανθιές, αλλά....

Μ' αρέσουν οι ξανθιές, αλλά όχι αυτές που καπνίζουν και μάλιστα μπροστά σε "μωρά":

Βίντεο: Η ΣΥΡΙΖομαχία της ημέρας. Τσίπρας εναντίον Τσίπρα

Ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ μας προσφέρει 3 διαφορετικές επιλογές, ανάλογα με το τι θέλουν να ακούσουν οι Έλληνες ψηφοφόροι:

Βίντεο: Γυναίκα οδηγός καταστρέφει το αυτοκίνητο της σε λιγότερο από 2'

Μια γυναίκα οδηγός επιχειρεί να εισέλθει σε ένα πάρκινγκ. Αφού περιμένει κάμποση ώρα στην είσοδο του πάρκινγκ μάλλον σκεπτόμενη τι ταχύτητα να βάλει για να προχωρήσει, μπαίνει σε αυτό με μια μικρή λεπτομέρεια: Ξύνει με την αριστερά πλευρά του αυτοκινήτου της όλον τον τοίχο.

Οι αυτοκτονικές τάσεις της Γερμανίας

Σύμφωνα με την στατιστική υπηρεσία της Γερμανίας, οι εξαγωγές τον Απρίλιο έπεσαν 1,7% σε σχέση με τον Μάρτιο. Το ενδιαφέρον όμως είναι ότι αυτή η πτώση συντελέστηκε την ίδια ώρα που οι εξαγωγές προς τρίτες χώρες (εκτός Ευρώπης) αυξήθηκαν κατά 10,3%.

IIF: Να χαλαρώσουν οι στόχοι του ελληνικού προγράμματος

Οι στόχοι στο πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής της Ελλάδας θα πρέπει να χαλαρώσουν υπό το πρίσμα της μεγάλης ύφεσης σημειώνει το Ινστιτούτο Διεθνούς Χρηματοοικονομικής (IIF), ενώ εκτιμά ότι η χώρα ενδεχομένως να χρειαστεί πρόσθετη χρηματοοικονομική βοήθεια.

Σημεία και τέρατα από φορολογικές παραβάσεις σε ιατρεία, ενεχυροδανειστήρια και καφετέριες

Έλεγχοι σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ενεχυροδανειστήρια και ιατρεία, πραγματοποιήθηκαν κατά το τελευταίο οχταήμερο από την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας & Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

S&P: Πώς μπορεί η Ελλάδα να γυρίσει στη δραχμή

Την άποψη πως μπορεί η Ελλάδα να βρεθεί εκτός Ευρωζώνης "από ατύχημα" εκφράζει, σε άρθρο του στους Financial Times, o επικεφαλής πιστοληπτικής αξιολόγησης της Standard & Poor's.

Δύο χιλιάδες αμερικανοί στρατιώτες έχουν σκοτωθεί στο Αφγανιστάν

Έφτασαν τους 2.000 οι αμερικανοί στρατιώτες που σκοτώθηκν στο Αφγανιστάν, έπειτα από σχεδόν 11 χρόνια πολέμου και το θάνατο την Τετάρτη ενός 21χρονου δεκανέα των πεζοναυτών σε μάχη με τους Ταλιμπάν, σύμφωνα με στοιχεία του Πενταγώνου.


Με μια σφαίρα στο κεφάλι αποτελείωσαν τον 52χρονο φαρμακοποιό

Τρεις σφαίρες έριξαν στον 52χρονο φαρμακοποιό οι αδίστακτοι ληστές από τις οποίες τον βρήκε μόνο μία,στο πίσω μέρος του κεφαλιού, βάσει των όσων έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση. Αυτό που σοκάρει ακόμη περισσότερο είναι το γεγονός ότι τον πυροβόλησαν ενώ ήταν πεσμένος στο έδαφος.

ΣΥΡΙΖΑ κι έληξες: Έλα Αλέξη να κάνουμε πάρτυ (βίντεο)

Παλιόπαιδο μας συγκίνησες και σε κάναμε και τραγούδι:

Έρχεται από την Αμερική για να ψηφίσει Νέα Δημοκρατία!

Πριν από μερικές εβδομάδες, η επικεφαλής του ΔΝΤ Christine Lagarde δέχθηκε έντονη κριτική, επειδή μίλησε για την μεγάλη σε έκταση φοροδιαφυγή στην Ελλάδα, την οποία θεωρεί ως βασική αιτία της κρίσης χρέους που αντιμετωπίζει η χώρα.

Κατηγορήθηκε για εκμετάλλευση στερεοτύπων, και αναγκάστηκε να ανακαλέσει.

Υπάρχουν όμως και Έλληνες που συμφωνούν μαζί της.

Εκρηκτική άνοδος στο ΧΑ από διαρροή... μυστικής δημοσκόπησης... μαντέψτε ποιον έδειχνε πρώτο;

Τεράστιο άλμα της τάξης του 10,12% κατέγραψε την Παρασκευή ο Γενικός Δείκτης Τιμών στο Χρηματιστήριο Αθηνών, κλείνοντας στις 550,10 μονάδες, με ώθηση το άλμα 23,39% του τραπεζικού δείκτη. Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν πως η αισιοδοξία αυτή οφείλεται σε διαρροή μυστικής δημοσκόπησης, που καταγράφει πρωτιά...

Ο Πικραμμένος ευχαριστεί το Science για τη στήριξη της Ελλάδας

Ευχαριστήρια επιστολή για τη φιλοξενία της δήλωσης - στήριξης της Ελλάδας από 22 επιφανείς επιστήμονες (20 εξ αυτών νομπελίστες) με τίτλο «Support for Greece» απέστειλε ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός Παναγιώτης Πικραμμένος προς τον εκδότη του επιστημονικού περιοδικού «Science», Μπρους Άλμπερτ.

Κι όμως υπάρχει ακόμα βλάκας που θαυμάζει τον Γιωργάκη!!!

Επίθεση στον Αμβρόσιο για όσα γράφει (στην παρακάτω ανάρτηση) για τον Γιωργάκη και τον Ανδρέα Παπανδρέου εξαπέλυσε ένας από τους λίγους Έλληνες που επιμένει να θαυμάζει τον γιωργάκη και να λέει ότι καλώς μας έβαλε στο μνημόνιο, ο γγ Θρησκευμάτων του Υπ. Εθνικής Παιδείας, Καλατζής!!! Μάλιστα ο ΠΑΣΟΚος, νυν ΣΥΡΙΖΑίος όπως φαίνεται από την ανακοίνωσή του, για να δικαιολογήσει την απαράδεκτη επίθεσή του λέει ότι ο Αμβρόσιος «προπαγανδίζει ρατσιστικές και χουντικές θέσεις», κάτι που μπορείτε να διαπιστώσετε ότι δεν ισχύει, διαβάζοντας στην επόμενη ανάρτηση το εν λόγω άρθρο του Αμβρόσιου.Διαβάστε τι λέει στην ανακοίνωσή του ο τελευταίος οπαδός του Γιωργάκη στην Ελλάδα που τώρα όπως θα δείτε εκθειάζει και τον Τσίπρα και τι γλύψιμο ρίχνει στο ΓΑΠ καθώς εκτιμάει το ψωμάκι που έφαγε από το χέρι του:

Reuters: Τελεσίγραφο της Γερμανίας στη νεα ελληνική κυβέρνηση: Έχετε 100 ημέρες αλλιώς GAME OVER!

- Μεγάλο αφιέρωμα του Reuters στις σχέσεις Ελλάδας - Γερμανίας
- Κορυφαίος γερμανός τραπεζίτης λέει ότι η Μέρκελ δεν μπορεί να διώξει την Ελλάδα από το ευρω
- Γερμανοί βιομήχανοι: Η ΕΕ άφησε την Ελλάδα στην τύχη της αφού την ανάγκασε να πάρει σκληρά μέτρα
- "Ούτε ένας αξιωματούχος της ΚΟΜΙΣΙΟΝ δεν ταξίδεψε συμβολικά στην χώρα αυτή για να την στηρίξει"

Αμβρόσιος: Αμερικανικό σχέδιο προώθησης του Α.Τσίπρα - Διαλέξτε το κόμμα που θα κάνει μικρότερο κακό

____________Βρισκόμαστε ένα βήμα προ των εκλογών της 17ης Ιουνίου. Οι καιροί είναι εξόχως κρίσιμοι. Η αριστερή Κουλτούρα της Χώρας φαίνεται, ότι έχει πάρει τα πάνω της! Η κόπωση από τα λεγόμενα «κόμματα της Εξουσίας» φαίνεται, ότι έχει οδηγήσει τον Έλληνα ψηφοφόρο σε μεγάλη απόγνωση! Παρά ταύτα, όταν για πολύ σοβαρά θέματα της ζωής μας παίρνουμε αποφάσεις σε περίοδο που είμαστε ψυχικά καταπονημένοι, τότε ένα είναι βέβαιο, ότι οι αποφάσεις μας και οι επιλογές μας θα είναι πάντοτε λανθασμένες!

Fitch: Διδάγματα από την Αργεντινή για την Ελλάδα

Στην Αργεντινή στρέφεται η Fitch Ratings για να αξιολογήσει τις επιπτώσεις μιας πιθανής εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, σημειώνοντας σε ανάλυση της ότι αν και οι δύο περιπτώσεις δεν είναι όμοιες η Αργεντινή μπορεί να προσφέρει χρήσιμα συμπεράσματα.

Αποπομπή της Ελλάδας από το ευρώ απαιτεί η Σλοβενία!

Την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ απείλησε ότι θα ζητήσει ο Σλοβάκος Πρωθυπουργός, Ρόμπερτ Φίκο,σε σε περίπτωση που η Αθήνα δεν εφαρμόσει το πρόγραμμα λιτότητας σε αντάλλαγμα για το διεθνή δανεισμό προς τη χώρα.                       

ΠΡΟΣΕΧΕ ΠΑΣΟΚΕ

  ΠΑΣΟΚΕ
 Την Κυριακή έχουμε τις πλέον κρίσιμες εκλογές.
  ΕΣΥ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ?
  Το κόμμα που σε γιαούρτωνε?σου έριχνε αυγά ?σε έκραζε?
  Τι δουλειά έχεις εσύ με αυτούς;

Τσίπρας: Το ευρώ δεν είναι φετίχ

Για τον Τσίπρα, το ευρώ δεν είναι φετίχ σήμερα (video με δηλώσεις του στην Έλλη Στάη, ΝΕΤ), ενώ η παραμονή στην Ευρωζώνη δεν ήταν αυτονόητη ούτε τον Απρίλιο του 2010 (η Όμάδα Αλήθειας βρήκε το επίσημο κειμένο των θέσεων της ΚΠΕ του Συνασπισμού και σας το παρουσιάζει).

Κανένα νέο από το "σκάνδαλο Βατοπεδίου" εκτός από τις απανωτές αθωώσεις Εφραίμ και Αρσένιου;


Αθώοι κρίθηκαν από τον Αρειο Πάγο ο ηγούμενος Εφραίμ, ο μοναχός Αρσένιος και η δικαστής Μαρία Ψάλτη για κατηγορία που αφορά την καθυστέρηση δημοσίευσης της απόφασης του πρωτοδικείου Ροδόπης που δικαίωνε κατά πλειοψηφία το δημόσιο στη δικαστική διαμάχη για την κυριότητα της λίμνης Βιστωνίδας και των παρόχθιων εκτάσεων.

«Τζογάρει ο Τσίπρας για το λόμπι της δραχμής»

«Ανεύθυνο και επικίνδυνο» χαρακτηρίζει η ΝΔ τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για την φράση του που χρησιμοποίησε σε συνέντευξη του πως «το νόμισμα δεν είναι φετίχ».

Ο Γιάννης Μιχελάκης υποστηρίζει σε ανακοίνωση του κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα ότι «τζογάρει για το λόμπι της δραχμής».

Η δήλωση του εκπροσώπου της ΝΔ:

Ψηφοφορία μέσω facebook κάνει ο Δήμος Θεσσαλονίκης για να επισκευάσει ένα σχολείο!

Το facebook βάζει στο παιχνίδι ο Δήμος Θεσσαλονίκης ώστε να διαλέξουν οι δημότες ποιο σχολείο θέλουν να επισκευαστεί - αναβαθμιστεί, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Πρόκειται για την ενέργεια «Το σχολειό που θέλεις» που έχει σκοπό την επισκευή- αναβάθμιση ενός από τα 14 προτεινόμενα σχολικά κτίρια των τεσσάρων συνεργαζόμενων Δήμων του πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης, μέσω ψηφοφορίας στο...

Κleine Zeitung: «Ελλάδα ερχόμαστε»

Με τίτλο «Ελλάδα ερχόμαστε», η μεγάλης κυκλοφορίας αυστριακή εφημερίδα «Κleine Zeitung» προτρέπει, εμμέσως πλην σαφώς, τους αναγνώστες της να περάσουν τις διακοπές τους στην Ελλάδα.

Όπως επισημαίνεται στο άρθρο, μπορεί η Ελλάδα να συνεχίζει να βρίσκεται στους αρνητικούς τίτλους δημοσιευμάτων, όμως ο Σύνδεσμος Ενημέρωσης Καταναλωτή θεωρεί πως και φέτος κάποιος μπορεί να κάνει «πολύ καλές διακοπές στην Ελλάδα» και προς τούτο δίνει πολύτιμες, όσο και απαραίτητες, συμβουλές.

Spiegel: «Παιχνίδι πόκερ» για την επαναδιαπραγμάτευση

Για ένα «λεπτό παιχνίδι πόκερ» κάνει λόγο το Spiegel σε δημοσίευμά του για τις σχέσεις Ελλάδας και Ευρώπης και τα μετεκλογικά σενάρια στη χώρα.

Όπως σημειώνεται στο άρθρο η γραμμή έναντι της Ελλάδας ήταν σαφής: «Είτε η Αθήνα θα ακολουθήσει μία σκληρή πολιτική λιτότητας είτε θα σταματήσει η παροχή βοήθειας».

Επιχειρήσεις που επιμένουν ελληνικά

Ακόμα και τώρα στις μέρες της μεγάλης κρίσης, υπάρχουν επιχειρήσεις που μένουν στην Ελλάδα και προσπαθούν να τονώσουν την ελληνική οικονομία αλλά και να προσφέρουν ποιοτικά προϊόντα στους καταναλωτές.

Μια απο αυτές που είναι οικογενειακή επιχείρηση με μεγάλη αναγνωρισιμότητα και καλό όνομα στην αγορά είναι η BOXER - ΦΕΙΔΑΣ.

Πρόντι: Οι πολιτικοί πίεσαν να μπει η Ελλάδα στο ευρώ λέγοντας "θα λύσουν τα προβλήματα αργότερα" (βίντεο)

Σε συνέντευξή του στο RT ο πρώην πρόεδρος της κομμισιόν αποκάλυψε ότι οι Ευρωπαίοι ηγέτες έβαλαν την Ελλάδα, εν γνώση της αδυναμίας της, στο ευρώ και είπαν ότι θα λύσει τα προβλήματά της μέσα στο ευρώ. Το 2003 πρότεινε να μπει η Ελλάδα υπο επιτήρηση με ειδικό πρόγραμμα αλλά Γερμανία και Γαλλία αντέδρασαν λέγοντας ότι δεν μπορούν να επέμβουν σε τέτοια θέματα άλλης χώρας γιατί δεν ήθελαν να μειώσουν την εθνική κυριαρχία της.

Αλήθεια σε ποια ακριβώς κυβέρνηση προσβλέπουν όσοι θα ψηφίσουν την άλλη Κυριακή ΠΑΣΟΚ ή ΔΗΜΑΡ;

Του Κωνσταντινου Ζουλα

Το ερώτημα δεν τίθεται τυχαία, καθώς το πιθανότερο είναι από το αποτέλεσμα της κάλπης να μην προκύψει αυτοδυναμία και επομένως τα δύο αυτά κόμματα να υποχρεωθούν να συμπράξουν είτε με τον ΣΥΡΙΖΑ, είτε με τη Ν.Δ. για να μην οδηγηθούμε εκ νέου στο τραγέλαφο που παρακολουθήσαμε μετά την 6η Μαΐου.

Ολάντ: Χώρες της Ευρωζώνης θα προτιμήσουν να βγει η Ελλάδα από το ευρώ (βίντεο)

Μέχρι τώρα μας λένε ότι δεν υπάρχει κίνδυνος εξόδου της χώρας από την Ευρωζώνη αν καταγγείλουμε τις δανειακές συμβάσεις και αν δεν εφαρμόσουμε ότι συμφωνήσουμε με την ΕΕ. Μας λένε ότι δεν υπάρχει μηχανισμός εξόδου χώρας από την ευρωζώνη... Χθες όμως ο Ολάντα αλλιώς μας τα είπε:

Ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλει τον Τσίπρας για «καταστροφολογική προπαγάνδα»: Λέει ότι τα ταμεία είναι άδεια ενώ «λεφτά υπάρχουν»!!!

Σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 ο Α. Τσίπρας είπε: «Εχουν αφήσει τη χώρα νεκρή ζώνη με άδεια ταμεία και μας ρωτούν πως θα συνεχίσουμε την πορεία προς την καταστροφή».

Φυσικά το άδεια ταμεία, που το έχει ξαναπεί έρχεται σε ευθεία αντίθεση με τη χθεσινή ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, μετά από επίσκεψη στελεχών του στο ΥΠΟΙΚ όπου λίγο πολύ μας είπαν:

Ο Μητσοτάκης ήταν στο γήπεδο και πήραμε το Ευρωμπάσκετ του 87... ο Αλέξης ευχήθηκε καλή επιτυχία στην Εθνική και πήραμε τον πούλο... Ποιος είναι ο γκαντέμης; (βίντεο)

Ο Μητσοτάκης ήταν στο γήπεδο και πήραμε το Ευρωμπάσκετ του 87... ο Αλέξης, προχθές στη διακαναλική συνέντευξη που έδωσε, ευχήθηκε καλή επιτυχία στην Εθνική και πήραμε τον πούλο... με 2 γκολ στα πρώτα 5 λεπτά... Ποιος είναι λοιπόν ο γκαντέμης;

«Καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα», δεν λένε;
Κι όμως: Ο Μητσοτάκης ήταν στο γήπεδο όταν πήραμε το Ευρωμπάσκετ 1987!

Το χαβά του ο Γκρουέφσκι: Δεν θα αλλάξουν με εκβιασμούς οι Έλληνες τους "Μακεδόνες"

Νέες κατηγορίες σε βάρος της Ελλάδας εκτόξευσε ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ Νίκολα Γκρούεφσκι, σημειώνοντας ότι επιδιώκει την αλλαγή της ταυτότητας του λαού της χώρας του.
"Η Ελλάδα πρέπει να κατανοήσει ότι σε αυτό το κράτος ζουν Μακεδόνες, οι οποίοι μιλούν τη μακεδονική γλώσσα και ότι αυτό είναι κάτι που δεν μπορούν να αλλάξουν με οποιονδήποτε εκβιασμό", ανέφερε χαρακτηριστικά πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ.

"Ύποπτος" ο θάνατος του Οζάλ

«Ύποπτος» θεωρείται ο θάνατος του προέδρου της Τουρκίας Τούρκου Οζάλ το 1993 και πρέπει να ερευνηθεί σύμφωνα με έκθεση που διέρρευσε χθες από το τουρκικό προεδρικό γραφείο, όπως δημοσιεύει η Wall Street Journal.

Παγκόσμια συνωμοσία για να μην βγει ο Αλέξης!

Το υποψιαζόμουν αλλά, πλέον, μετά και τη χτεσινή συνέντευξη Ολάντ στο MEGA, βεβαιώθηκα: υπάρχει σε εξέλιξη μια παγκόσμια συνωμοσία για να μην βγει ο Αλέξης! Οι δηλώσεις του Γάλλου Προέδρου θέλουν να τρομοκρατήσουν τους Έλληνες ώστε να ψηφίσουν Σαμαρά!!

Απίστευτο: Ακύρωσαν γεύμα Ευρωπαίων υπουργών στην Κύπρο λόγω ελληνικής σημαίας


Αίσθηση προκαλεί η καταγγελία ιδιοκτήτη εστιατορίου στην Κύπρο πως ακυρώθηκε γεύμα προς τιμή των υπουργών Άμυνας της Ευρωπαϊκής Ένωσης τον Σεπτέμβριο, οπότε και η Κύπρος θα ασκεί τα καθήκοντα της Προεδρίας, λόγω της ελληνικής σημαίας.

Ωραίο προπονητή πήρε ο Ολυμπιακός!! Του αρέσει ο Χολέμπας!!!

Έντονη κριτική έχει δεχθεί τις τελευταίες μέρες ο Χοσέ Χολέμπας για τις εμφανίσεις του με την Εθνική Ελλάδας στο Euro, με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ να παίρνει το μέρος του «Γερμανού» αμυντικού.

Σαμαράς: Οι εκλογές δεν είναι για τον Σαμαρά, αλλά για την Ελλάδα

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς,πραγματοποιεί, από το πρωί, περιοδεία στο Νομό Θεσσαλονίκης. Επισκέπτεται τους Δήμους Σίνδου, Λαγκαδά, Επανομής, Καλαμαριάς και Αμπελοκήπων. Σε αντιφώνησή του, κατά την επίσκεψή του στο Δημαρχείο Λαγκαδά,ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ανέφερε τα εξής:

Die Zeit: Και τρίτο πακέτο βοήθειας;

Ενδεχομένως να υπάρξει και τρίτο πακέτο στήριξης σύμφωνα με την Zeit. Περίοδο χάριτος σε χώρες με κρίση ζητά επικεφαλής οικονομολόγος της Goldman Sachs. "Χαμηλός ο πληθωρισμός, δύσκολη η έξοδος από την κρίση".

Deutsche Bank: Απίθανη η αποχώρηση της Ελλάδας από την ευρωζώνη

Εξαιρετικά απίθανο θεωρεί ο οικονομικός διευθυντής της Deutsche Bank το ενδεχόμενο αποχώρησης της Ελλάδας από την ευρωζώνη.

Η Βενεζουέλα πρώτη παγκοσμίως σε αποθέματα πετρελαίου-Η Ρωσία η μεγαλύτερη πετρελαιοπαραγωγός χώρα

[Ασύλληπτος ο πλούτος που διαχειρίζεται ο κομμουνιστής, πρώτυπο του Τσίπρα, Τσάβες... και ο λαός του πεινάει και ζει 50 χρόνια πίσω]

Η Βενεζουέλα κατέκτησε την πρώτη θέση παγκοσμίως σε αποθέματα πετρελαίου, αφήνοντας για πρώτη φορά πίσω της τη Σαουδική Αραβία.

Ο «Πάγκαλος» και ο «Μπερλουσκόνι» ήταν οι ληστές με τα καλάσνικοφ στην Κύμη

Χειροπέδες πέρασαν αστυνομικοί στον «Μπερλουσκόνι» και στον «Πάγκαλο», τους δύο ληστές με τα καλάσνικοφ που το μεσημέρι της Τρίτη χτύπησαν στην Αγροτική τράπεζα στην Κύμη και άρπαξαν το ποσό των 121.500 ευρώ.

Πάλι καλά που δεν ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ: ΔΗΜΑΡ στηρίει ο Α. Ανδριανόπουλος

Αίσθηση (αν και έχει λογική το επιχείρημά του ότι κυβέρνηση ΝΔ θα αντιμετωπίσει υστερικές αντιδράσεις ΣΥΡΙΖΑ) προκαλεί η τοποθέτηση του φιλελέυθερου Ανδρέα Ανδριανόπουλου ότι η χώρα μπορεί να σωθεί μόνο από μια κυβέρνηση Αριστεράς και τη σύμπραξή ΣΥΡΙΖΑ και Δημοκρατικής Αριστεράς.

Με άρθρο του στην προσωπική του ιστοσελίδα, ο κ. Ανδριανόπουλος, υποστηρίζει ότι μια ισχυρή Δημοκρατική Αριστερά, θα μπορούσε...

Merkel: Η Γερμανία δεν είναι τόσο δυνατή για να λύσει μόνη όλα τα προβλήματα

Την πολιτική ενοποίηση της Ευρώπης ζήτησε σε ομιλία της την Πέμπτη στο γερμανικό κοινοβούλιο η καγκελάριος Angela Merkel, ενώ όπως είπε, η Γερμανία είναι δυνατή αλλά όχι τόσο για να λύσει μόνη της όλα τα προβλήματα.

«Η δύναμη της Γερμανίας δεν είναι ανεξάντλητη, η δύναμη της Γερμανίας δεν είναι απεριόριστη», δήλωσε χαρακτηριστικά η Γερμανίδα καγκελάριος.

“Μαξιλάρι” 10% στα ταμεία διασφαλίζει άμεσα τις συντάξεις

Του Δημήτρη Κατσαγάνη

Παρά τη συνεχιζόμενη μείωση των εσόδων των ασφαλιστικών αλλά και των κρατικών ταμείων, δεν κινδυνεύουν βραχυπρόθεσμα -τουλάχιστον- οι συντάξεις. Και αυτό γιατί, σύμφωνα με αρμόδιο υπηρεσιακό στέλεχος του Υπουργείου Εργασίας με το οποίο συνομίλησε το Capital:

Αχ ρε Γιωργάκη δεν εκτιμάνε το "έργο" σου: «Να χάσουμε την έδρα για να μη βγει βουλευτής ο ΓΑΠ»


Από μια κλωστή κρέμεται η εκλογή του Γιώργου Παπανδρέου στο νομό Αχαΐας καθώς εκτιμάται πως αν το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώσει ποσοστό κάτω από 11% δεν θα στείλει κανέναν εκπρόσωπό του στη Βουλή.

Ταυτόχρονα, φουντώνουν οι φήμες ότι τοπικά στελέχη και παράγοντες δεν επιθυμούν την εκλογή του πρώην πρωθυπουργού και κινούνται ενεργά για να χαθεί η έδρα.

Βαξεβάνης βρίζει τον Μουρούτη και δίνει διαπιστευτήρια για Κυβερνητικός εκπ ΣΥΡΙΖΑ

Αγρια κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στο δημοσιογράφο της φτωχολογιάς του "δεν πληρώνω διόδια" με το Audi TT, Κώστα Βαξεβάνη και στον υπεύθυνο του γραφείου Τύπου της ΝΔ Γιώργο Μουρούτη με αφορμή μία ανάρτηση του τελευταίου στο twitter για την ΕΡΤ και τους εργαζόμενους στο Ραδιομέγαρο. Συγκεκριμένα ο Γιώργος Μουρούτης έγραψε στο λογαριασμό του στο twitter

22,6% η ανεργία το πρώτο τρίμηνο του 2012

Στο 22,6% διαμορφώθηκε η ανεργία κατά το πρώτο τρίμηνο του 2012, έναντι 20,7% του προηγούμενου τριμήνου και 15,9% του αντίστοιχου τριμήνου 2011, σύμφωνα με τα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής.

Ο αριθμός των ανέργων αυξήθηκε κατά 9,2% σε σχέση με το προηγούμενο τρίμηνο και κατά 57,3% σε σχέση με το Α΄ Τρίμηνο του 2011.

Τον Τσίπρα τι τον ποτίζουν; Τη μια υπόσχεται διαγραφή δανείων και την επόμενη "αίμα και δάκρυα" σαν τον Τσόρτσιλ!! (βίντεο)

Αν μας πετάξουν από το ευρώ σας υπόσχομαι "αίμα και δάκρυα" όπως ο Τσόρτσιλ στους Βρετανούς... τι και αν οι ιδεολογικοί μου πρόγονοι ήταν οι αντίπαλοι του Τσόρτσιλ! Σιγά μην έχει ο Έλληνας μυαλό να σκεφτεί. Δείτε το πρώτο βίντεο:

Ελεύθερος ο Αχιλλέας Μπεος!... άμα έχεις πλάτες... άντε και στου Ψωμιάδη

Μετά από ομόφωνη απόφαση του Συμβουλίου Εφετών, ο πρώην ισχυρός άντρας του Ολυμπιακού Βόλου αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Να θυμίσουμε πως ο Αχιλλέας Μπέος ήταν προφυλακισμένος από τον Ιούνιο του 2011 ως βασικός κατηγορούμενος για το σκάνδαλο με τους στημένους αγώνες.

"Άκη φέρε πίσω το χρυσό μετάλλιο λέει ο Δήμος Τρικκαιών"... ο Άκης φταίει ρε μαλάκ@@ ή εσείς που του το δώσατε;

"Το χρυσό μετάλλιο της πόλης δεν μπορεί να το έχει ένας άνθρωπος που είναι στη φυλακή" λέει στο Νewsit o επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Δήμου Τρικκαιών ο οποίος πρότεινε στο Δημοτικό Συμβούλιο την επιστροφή του μεταλλίου που απονεμήθηκε το 2001 στον Άκη Τσοχατζόπουλο.


Lower στα... Αρχαία Ελληνικά, αλλά ας μην ενθουσιάζονται οι ιθαγενείς

Tου Aποστολου Λακασα

Μάλλον για λάθος και εντελώς εσωτερικής κατανάλωσης λόγους εντυπωσιάστηκαν ορισμένοι στην Ελλάδα με την πρόταση του σκιώδους υπουργού Παιδείας της Βρετανίας Στίβεν Τουίγκ, οι μαθητές να ξεκινούν από τα επτά τους χρόνια την εκμάθηση Αρχαίων Ελληνικών. Οι Βρετανοί δεν έχουν στο μυαλό τους την ελληνική γλώσσα, αλλά μια γλώσσα που ανήκει στην παγκόσμια κληρονομιά.

Ακούνε οι πατριώτες του κώλου; Εκχώρηση δικαιωμάτων στην ΑΟΖ στη Ρωσία σκέφτεται η Κύπρος για να δανειστεί

Το θρίλερ της κυπριακής οικονομίας βρίσκεται στο επίκεντρο του σημερινού κυπριακού Τύπου, μετά και τη χθεσινοβραδινή δήλωση του Κύπριου υπουργού Οικονομικών Βάσου Σιαρλή, ο οποίος δεν απέκλεισε την προσφυγή στον Μηχανισμό Στήριξης, λέγοντας αυτό θα γίνει τις μέρες -Παρασκευή απόγευμα μέχρι Δευτέρα πρωί- που οι αγορές είναι κλειστές. Εν τω μεταξύ, οι τριγμοί στην κυπριακή οικονομία συνεχίζονται αφού ο οίκος Moody's, προχώρησε, χθες, στην υποβάθμιση της Κύπρου κατά δύο βαθμίδες, από Ba1 σε Ba3. Σύμφωνα με τον οίκο, η υποβάθμιση της Κύπρου οφείλεται στην αύξηση της πιθανότητας εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη και κατ' επέκταση στις συνέπειες που μπορεί να προκαλέσει αυτή η εξέλιξη στις κυπριακές τράπεζες.

Αυτή θα είναι η νέα αστυνομική ταυτότητα [εικόνα]

Αλλάζουν και πάλι οι αστυνομικές ταυτότητες αφού το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη προχωρά τις διαδικασίες για την έκδοση νέου τύπου αστυνομικής ταυτότητας των Ελλήνων, η οποία θα αναγνωρίζεται και ως ταξιδιωτικό έγγραφο.

Δημοσκοπήσεις: Προηγείται η ΝΔ με αυξητική τάση αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει-ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ πάνω από 25%-Καθοριστικό το τελευταίο 48ωρο

- Απολύτως ανοιχτό το αποτέλεσμα αν και τα γκάλοπ δείχνουν μια τάση
- Θα κριθεί και από τις μετακινήσεις της τελευταίας στιγμής
- Η πόλωση θα ενταθεί μέχρι και το βράδυ της Παρασκευής

Τώρα που μπαίνουμε στην τελική ευθεία θεριεύει στα κόμματα ο φόβος του τελευταίου 48ωρου.

Οι δημοσκοπήσεις ως σήμερα καταγράφουν με σταθερότητα μια συγκεκριμένη τάση. Όμως η διαφορά υπέρ του κόμματος που είναι πρώτο δεν είναι ακόμη τέτοια ώστε το αποτέλεσμα να θεωρείται κλειδωμένο.

Περί πολιτικών διλημμάτων

Του Κωστα Ιορδανιδη

Πλησιάζουμε στο τέλος μίας αφόρητης διαδικασίας. Η προεκλογική αντιπαράθεση ανέδειξε πολιτικό πρωτογονισμό μοναδικών διαστάσεων. Εκτόξευσε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξη Τσίπρα από το περιθώριο σε θέση πρωταγωνιστική της ελληνικής πολιτικής σκηνής. Ανέδειξαν οι προηγούμενες εκλογές Βουλή των άκρων. Το αδιέξοδο ολοκληρώνεται. Ο φόβος του αγνώστου, ο κίνδυνος ανατροπών που ενδέχεται να αποδειχθούν μοιραίες, το φάσμα της εξόδου της Ελλάδος από την Ευρωζώνη είχαν ως αποτέλεσμα την επανασυσπείρωση της Νέας Δημοκρατίας, μέχρις ενός σημείου, που ενδεχομένως θα οδηγήσει σε αύξηση σημαντική του ποσοστού που είχε συγκεντρώσει στις εκλογές της 6ης Μαΐου.

Γελάει όλος ο πλανήτης με τον Superman Μοσκοβισί: «Μείωση του ελλείμματος χωρίς λιτότητα»

Όχι δε φόρεσε την κάπα του, ούτε τη στολή με το τεράστιο S στο στήθος. Απλά ο υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας προσπαθεί να μας πείσει πως μπορεί να κάνει ό,τι απέτυχαν όλοι οι άλλοι!

Η Γαλλία θα εκπληρώσει τον στόχο της επαναφοράς του δημοσιονομικού της ελλείμματος κάτω από το 3% του ΑΕΠ μέχρι το 2013 και μπορεί να το καταφέρει χωρίς την επιβολή μεγάλων περικοπών, είπε στο τηλεοπτικό δίκτυο France 2. Το θέμα είναι ποιος τον πίστεψε...

"Θύματα της ομορφιάς"; Διχάζουν οι αποκρουστικές φωτογραφίες βουλγαρικού τεύχους

Κάποιοι τις έχουν χαρακτηρίσει "διεστραμμένες". Άλλοι πάλι τις θεωρούν μορφή τέχνης. Το σίγουρο είναι ότι οι φωτογραφίες "κακοποιημένων" γυναικών στο βουλγαρικό περιοδικό 12 έχουν καταφέρει να προκαλέσουν.

ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ.

  Νικολάκη Χατζηνικολάου στα ΠΑΠΑΡΙΑ μας ότι και να ψηφίσεις.Λέω δε στα παπάρια μας γιατί,
     - το 2009 πολέμησες λυσσαλέα τον Καραμανλή ,επειδή τόλμησε να πει ότι πρέπει να κάνουμε και λίγο κράτει
     -γιατί τον παγίδευσες με μια έκφρασή του ,που στην είπε OF THE RECORD.
     - γιατί δεν έχεις το δικαίωμα να ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙΣ ΤΗΝ ΦΤΩΧΟΛΟΓΙΑ,αφού είσαι ένας Κ@ΡΓΙ@Λ@Σ  που ζει ΑΝΕΤΑ στα βόρεια προάστια ,παίζεις τένις σε ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΛΑΜΠ και ζεις γενικά πάνω από τον ΜΕΣΟ ΟΡΟ διαβίωσης.
      - Ήσουν από τους ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ του ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΗΜΙΤΗ.
      -δεν με ενδιαφέρει ,αν τα λεφτα σου τα απέκτησες νόμιμα ,η, όχι αλλά μεγάλωσες και ανδρώθηκες μέσα στο ΜΕΓΚΑ εκμεταλλευόμενος το όνομα του πατέρα σου(ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ Ν.Δ.).
      -τι παραπάνω είχες από άλλα παιδιά της ηλικίας σου που χάθηκαν μέσα στο χρόνο γιατί δεν είχαν τα δικά σου ΚΟΝΕ ?
      - γιατί τώρα κάνεις τη ΠΑΛΑΒΗ ,ενώ το 2009 υποστήριξες φανατικά τον ΓΑΠ και συνέχιζες να στηρίζεις το μνημόνιο,μέχρι τη στιγμή που κατάλαβες τη μεταστροφή της κοινής γνώμης.
    ΤΕΛΟΣ στα παπάρια μας ότι και να ψηφίζεις,γιατί το παίζεις δημοκράτης αλλά όταν κάποιος στη πέφτει στα SOSIAL NETWORK τους διαγράφεις στο ΑΨΕ-ΣΒΗΣΕ.
     ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΜΟΥ ΕΣΥ.
  ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ

Και ο Ο Χατζηνικολάου, όπως όλοι οι φίλοι του Άκη, ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ... λογικό! Και εγώ με τα μύρια στο εξωτερικό το ίδιο θα έκανα...

Και δεν νομίζω να αμφιβάλλει κανείς για το που έχουν τις καταθέσεις τους οι μεγαλοδημοσιογράφοι... Ιδιαίτερο μάλιστα ενδιαφέρον έχει η προτροπή του στους γηραιότερους που έφεραν τη χώρα στο σημερινό βιοτικό επίπεδο να ακουσουν τους 15χρονους τους οποίους μέχρι πριν 2-3 χρόνια ακόμα και ο ίδιος κορόιδευε ότι δεν ξέρουν τι γιορτάζουν την 25η Μαρτίου. Νικολάκη οι 15χρονοι τριγυρνάνε στις καφετέριες με δανεικά από τους παππούδες γιατί ανατράφηκαν μέσα σε μια κοινωνια όπου η αριστερά αν και δεν είναι πλειοψηφία είναι όμως μόδα. Ακούστε και την μπουρδολογία του:

Αν ο Τσίπρας με τις επιλογές του μας οδηγήσει εκτός ευρώ... θα φταίνε οι ξένοι που δεν μας πληρώνουν για να παπαριζόμαστε

Ο λαός στις 6 Μαΐου ανάγκασε όλους -και στο εξωτερικό και στο εσωτερικό- να μιλούν για διαπραγμάτευση, σημείωσε ο Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, αποκρύπτοντας ότι ο Α. Σαμαράς έχει μιλήσει από το Νοέμβριο του 2011 για την ανάγκη αλλαγή των όρων του μνημονίου προκειμένου να περάσουμε σε ανάπτυξη.

''Αυτή θα είναι η Ελλάδα της δραχμής''

''Βλέποντας τον οικονομικό και κοινωνικό ανεμοστρόβιλο που θα ακολουθήσει η επιστροφή στη δραχμή, τα άλλα ευρωπαικά κράτη θα ακολουθήσουν με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα τις μεταρρυθμίσεις για να αποφύγουν τις επιπτώσεις της εξόδου''.

Ο Moritz Kraemer, επικεφαλής πιστοληπτικής αξιολόγησης για τη Standard & Poor’s, υπογράφει στους Financial Times άρθρο με τίτλο: S&P: Ποιο είναι πραγματικά το σενάριο δραχμής.

Διαβάστε όλο το άρθρο.

Ο υποψήφιος που ξέφυγε

Tου Πασχου Μανδραβελη

Ποιο είναι το πρόβλημα του ΣΥΡΙΖΑ με τον κ. Ιφικράτη Αμυρά; Και γιατί τον απέσυρε, τελικώς, από τα ψηφοδέλτιά του; Είναι οι διαφορές τους αισθητικού τύπου, επειδή ο (έστω για λίγες ώρες) υποψήφιος βουλευτής του μιλούσε για ένοπλη αυτοοργάνωση του λαού με τσεκούρια, μαχαίρια, πιστόλια κ.λπ.; Ομως: αν ζούμε υπό «κατοχή» όπως υποστηρίζει ο κ. Παναγιώτης Λαφαζάνης, τότε όσα προτείνει ο κ. Αμυράς είναι εθνικό καθήκον.

Αμυράς: Κλασικός αριστερός που μόλις σφίξαν οι κώλοι αποκήρυξε την επανάσταση

[Κλασικά τα φόρτωσε όλα σε Πάγκαλους ... η μεγάλη δε κολοτούμπα είναι αυτό που είπε ότι το βίντεο είναι περσινό και δεν αναφέρεται στο σήμερα]
 
Στην αντεπίθεση πέρασε ο Ιφικράτης Αμυράς, για τον σάλο που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες με τις δηλώσεις του για τη «βία των επαναστατών», μιλώντας για υποκρισία και φωτογραφίζοντας τον Γιάννη Μιχελάκη και τη Νέα Δημοκρατία, ενώ επανέλαβε ότι όσοι υπέγραψαν το Μνημόνιο πρέπει να καταδικαστούν στην «εσχάτη των ποινών».

ΤΙΤΛΟΣ ΤΙΜΗΣ ΓΙΑ Ν.Δ.

        Αφού ο Αλαφούζος πήρε πλέον ΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ ,ένα αίσθημα ανακούφισης με διαπέρασε.
        Γιατί ποτέ δεν ξέχασα ότι ο Αλαφούζος έκανε το παν για να ρίξει τον Μητσοτάκη.
        Γιατί ποτέ δεν ξέχασα τον πόλεμο που είχε κηρύξει στον Κ.Καραμανλή.
        Γιατί εξ αρχής είχε πάρει θέση υπέρ της Ντόρας ,στην μάχη με τον Σαμαρά,μετά έκανε πόλεμο στον Σαμαρά γιατί έδιωξε την Ντόρα και τώρα που η Ντόρα γύρισε στη Ν.Δ. πήρε θέση καθαρά υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ.
       Άρα το μόνο που τον ενδιαφέρει διαχρονικά είναι να βάζει τρικλοποδιές στη Ν.Δ.
       Ποιος ? ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ.
       Υ.Γ. Μόνο τυχαίο δεν είναι που οι 3 ΠΡΩΗΝ ορκισμένοι εχθροί μεταξύ τους, ένωσαν τις δυνάμεις τους υπέρ ΣΥΡΙΖΑ.
     Αλαφούζος,Κουρής, Κοντομηνάς.
      Βγάλτε τα συμπεράσματά σας.
         Υ.Γ.1 από τους ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥΣ θα τη βρει στο τέλος.ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΤΣΑΜΠΑ.

    ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ

Φοροκυνηγητό σε 500.000 ιδιοκτήτες που δεν πλήρωσαν το «χαράτσι» για το 2011

Λίστα με περισσότερα από 500.000 ονόματα έστειλε η ΔΕΗ στο υπουργείο Οικονομικών, αφού με βάση τα στοιχεία της μέχρι και τις 30 Απριλίου 2011 δεν είχαν πληρώσει το ειδικό τέλος των ακινήτων.

Πλέον, το Έκτακτο Ειδικό Τέλος Ηλεκτροδοτούμενων Επιφανειών του 2011 θα πληρωθεί στις εφορίες από όσους δεν το κατέβαλαν μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.

Αντιδράσεις για το μήνυμα του Ραχόι ότι η Ισπανία δεν είναι Ουγκάντα

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε το SMS που έστειλε ο Ισπανός πρωθυπουργός, Μαριάνο Ραχόι, στον υπουργό Οικονομικών της χώρας, «Να αντισταθείς, η Ισπανία δεν είναι Ουγκάντα».

Η απάντηση ήρθε μέσω Twitter, όπου ο Ισπανός πρωθυπουργός δέχθηκε πλήθος ειρωνικών σχολίων.

Αυστραλια: Σταματάνε την προβολή ελληνικών καναλιών

Και επίσημα πλέον, με ανακοίνωσή της η τηλεοπτική πλατφόρμα Ubi World TV, από όπου μεταδίδονταν και τα προγράμματα ελληνικών καναλιών στην Αυστραλία, ανακοίνωσε τη διακοπή της λειτουργίας της.

«Δεν φταίει για όλα η Γερμανία», λέει ο αμερικανός υπουργός Οικονομικών

«Είναι κάπως άδικο να θεωρούμε ότι η Γερμανία αποτελεί τη μοναδική αιτία στο πρόβλημα», δήλωσε ο αμερικανός υπουργός Οικονομικών, Τίμοθι Γκάιτνερ, σχολιάζοντας τη δυσφορία που επικρατεί και στις δυο όχθες του Ατλαντικού για τους ...Βερολινέζικους χειρισμούς στα θέματα της κρίσης.

O δωδεκάλογος της Νέας Δημοκρατίας για Ασφάλεια.


1. Αλλαγή της νομοθεσίας, της ποινικής μεταχείρισης και το δικονομικού πλαισίου για τη σύλληψη και καταδίκη ενός κακοποιού.
Να φέρουμε τους κανόνες που υπάρχουν παντού αλλού στην Ευρώπη! Αυτή τη στιγμή υπάρχουν κουκουλοφόροι που συλλαμβάνονται κατά τη διάρκεια ταραχών στην Αθήνα, βρίσκονται πάνω τους μολότοφ, οι ίδιοι στα δικαστήρια το αρνούνται, ισχυρίζονται ότι «περνούσαν τυχαία», και οι… αστυνομικοί τους τα «φόρτωσαν» κι αφήνονται ελεύθεροι λόγω αμφιβολιών!

Μετά τoν Αμυρά, o Γιαννόπουλος; (βίντεο)

Μετα το ανατριχιαστικό βίντεο του κυρίου Ιφικράτη Αμυρά έρχεται ένα ακόμη στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ να επιβεβαιώσει τις υποψίες. Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε στο σημείο 2:58 να μιλάει με συμπάθεια για "απαγωγές" διευθυντών εταιρειών καθώς και λιγα δευτερόλεπτα αργότερα, το κάψιμο της Αθήνας το Δεκέμβριο του 2008 τον ονομάζει ώς "Δεκέμβη της Νεολαίας"

Ω ναι στο τέλος του βίντεο εμφανίζεται ο Αλέξης Τσίπρας να συνεχίσει την ομιλία.

Τσίπρας/παπαγαλάκια: Η Ισπανία δεν θα υπογράψει μνημόνιο-Ισπανικό ΥΠΟΙΚ: Έτοιμο το μνημόνιο, θα υπογράψουμε σε 10 μέρες!!!

Πρέπει να είναι πολύ μαλάκ@@ κάποιος για να πιστεύει τις παπαριές του Τσίπρα, που διαδίδουν τα πληρωμένα παπαγαλάκια του, ότι οι Ισπανοί δεν θα υπογράψουν μνημόνιο. Πέρα από την απλή λογική που λέει ότι δεν υπάρχει περίπτωση να πάρει κάποιος λεφτά χωρίς να υπογράψει και να δεσμευθεί για κάποια πράγματα... ο ίδιος ο εκπρόσωπος του ΥΠΟΙΚτων Ισπανών ανακοίνωσε χθες...

ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΦΙΣΟΚΟΛΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!

Από το Γραφείο Τύπου της ΝΔ Θεσσαλονίκης εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

«Η Θεσσαλονίκη υφίσταται την «επίθεση» των αφισοκολλητών του ΣΥΡΙΖΑ. Ο «νεοτσαμπουκάς» των στελεχών του γίνεται ορατός στην πόλη, κυρίως λόγω της συνεχιζόμενης ανικανότητας της Διοίκησης Μπουτάρη να διατηρεί σε λειτουργία έναν σοβαρό μηχανισμό καθαριότητας.