18 Ιουνίου 2012

Η βουλευτής-οδοντογιατρός του Μπερλουσκόνι γυρίζει πορνό [εικόνες]

Η Νικόλ Μινέττι, η 26χρονη οδοντίατρος που ανακάλυψε το 2009 ο Μπερλουσκόνι, ανάδειξε σε βουλευτή, περιφερειακή σύμβουλο και -πιο σημαντικό- στην γυναίκα που του προμήθευε κορίτσια για τα περίφημα πάρτι του (όπου του έκανε και στριπτίζ ντυμένη καλόγρια), αποφάσισε να παρατήσει την πολιτική. Αιτία μια πολύ δελεαστική πρόταση που είχε για να παίξει σε πορνό.

Επεισόδια στα Ά. Λιόσια-3 τραυματίες αστυνομικοί

Τρεις αστυνομικοί τραυματίες, δεν εμπνέει ανησυχία η κατάστασή τους.

Σοβαρά επεισόδια μαίνονται κοντά στον καταυλισμό των Ρομά, στη λεωφόρο Φυλής, στα Άνω Λιόσια. Σύμφωνα μάλιστα με καλά πληροφορημένες πηγές, τρεις τουλάχιστον αστυνομικοί μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο τραυματισμένοι από σκάγια κυνηγετικής καραμπίνας! Η κατάσταση της υγείας τους πάντως δεν εμπνέει καμία ανησυχία.

Τον πούλο ρε κινούμενη μπετονιέρα!!!

Αγαπητοί μου Συμπατριώτες και Συμπατριώτισσες,

Νοιώθω βαθιά την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους όσοι με εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους σε αυτή την κορυφαία κρίσιμη στιγμή.

Να ευχαριστήσω όλους όσοι με βοήθησαν σε αυτή την σπάνια για τη δυσκολία της εκλογική μάχη.

Να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου που ήταν πάντα δίπλα σε μένα και στις ανάγκες των ανθρώπων του τόπου μας στηρίζοντας την προσπάθεια μου.

Φασίστας Διοικητής απαγόρεψε το "Μακεδονία ξακουστή" σε στρατόπεδο!

Να απομακρυνθεί άμεσα από το στράτευμα, όπως όλοι οι φιλοναζί αξιωματικοί.
Το τραγούδι -ύμνο στην ελευθερία της Μακεδονίας, απαγόρεψε εθνομηδενιστής φασίστας στρατιωτικός, θαυμαστής προφανώς των συνεργατών των Ναζί Σκοπιανών. 
Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε πριν από λίγες ημέρες σε στρατόπεδο της Βόρειας Ελλάδας. Ο διοικητής του στρατοπέδου απαγόρευσε σε...

Ο Αντώνης Σαμαράς ξεκινά την ουσιαστική επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου (βίντεο)

Ο Αντώνης Σαμαράς στις πρώτες του δηλώσεις από το Ζάππειο δε μίλησε για επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου και δε θα τηρήσει όσα έλεγε προεκλογικά... λένε τα παπαγαλάκια του ΣΥΡΙΖΑ.Όμως οι δηλώσεις του Αντώνη Σαμαρά από το Ζάππειο ήταν ξεκάθαρες ως προς την κατεύθυνση της επαναδιαπραγμάτευσης.

Εξώδικο Βαγγέλη Μαρινάκη σε Γιάννη Αλαφούζο για την αξιοπιστία του ΣΚΑΪ

Κορυφώνεται η κόντρα του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Γιάννη Αλαφούζο καθώς ο πρόεδρος του Ολυμπιακού απέστειλε εξώδικο στο πρόεδρου του Ομίλου ΣΚΑΪ για τον τρόπο λειτουργίας του σταθμού στην προεκλογική περίοδο αλλά και τη βραδιά των εκλογών.

Spiegel: Η πολιτική της Μέρκελ είναι καταστροφική για την Ευρώπη

Επίθεση κατά της τακτικής της καγκελαρίου της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ, εξαπολύει το γερμανικό περιοδικό «Der Spiegel», το οποίο δεν διστάζει να παρομοιάσει την σημερική Ευρώπη με την Δημοκρατία της Βαϊμάρης.

«Η Ευρώπη πρέπει να κάνει ένα βήμα προς την Ελλάδα»

«Οι Έλληνες επέλεξαν την Ευρώπη και τώρα η Ευρώπη πρέπει να κάνει ένα βήμα προς την Ελλάδα», έχει τίτλο η ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα από τις Βρυξέλλες, ο πρόεδρος της Ομάδας των Φιλελευθέρων, Γκι Βερχόφστατ.

Δεν άρεσε ο χθεσινός «συνωστισμός» και τα γελάκια πίσω από τον Σαμαρά

[Εμένα επιπλέον δεν μου άρεσαν τα γελάκια και οι πανηγυρισμοί που δείχνουν μη αντίληψη της κρισιμότητας της κατάστασης και χαλαρότητα... αλλά ας περιμένουμε μερικές μέρες και μετά θα αρχίσει το κράξιμο...]

Στις λύπες είσαι μόνος και στις χαρές έχεις μεγάλη παρέα, λέει ο θυμόσοφος λαός μας. Κακή εντύπωση προκάλεσε το χθεσινό back round κατά τη διάρκεια των δηλώσεων του Α. Σαμαρά στο Ζάππειο. Το πλασάρισμα, ή καλύτερα το στρίμωγμα, “στελεχών” πίσω του δημιούργησε μόνο αρνητικές διαθέσεις στο τηλεοπτικό κοινό και έδωσε την αίσθηση ενός άτυπο συναγωνισμού για μια θέση στο νέο υπουργικό συμβούλιο.

Αντ. Σαμαράς: Ο Π. Καμμένος δεν επιθυμεί καμία συνεργασία

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μετά τη συνάντησή του με τον Πάνο Καμμένο δήλωσε ότι ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων δεν επιθυμεί καμία συνεργασία.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μετά τη συνάντησή του με τον Πάνο Καμμένο δήλωσε ότι ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων...

Απαντάει στο ίδιο στύλ η Bild, στις αθλητικές φυλλάδες που θέλουν τη Μέρκελ: "χρεοκοπημένοι Έλληνες"

Με πολύ αιχμηρό τρόπο, ανάλογο των δικών μας αθλητικών φυλλάδων, σχολίαζει η γερμανική εφημερίδα Bild το πάθος των Ελλήνων για την αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδος με τη Γερμανία την Παρασκευή, στα πλαίσια του Euro 2012.

FTD: Στα δύο το Βερολίνο για την Ελλάδα

Διαφορετικές προσεγγίσεις σε ό,τι αφορά την προοπτική παραχώρησης ελαφρύνσεων στο ελληνικό πρόγραμμα στήριξης, διαπιστώνονται στο εσωτερικό του κυβερνητικού συνασπισμού της Γερμανίας.
Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα, στην ηλεκτρονική σελίδα της εφημερίδας, που επικαλείται αποκλειστικές πληροφορίες, η Καγκελάριος 'Αγκελα Μέρκελ...

WSJ: Παράταση δυο χρόνων θα ζητήσει η νέα ελληνική κυβέρνηση

Η αμερικανική εφημερίδα Wall Street Journal -επιβεβαιώνοντας και το άρθρο της Dow Jones- επικαλείται έλληνες αξιωματούχους και επισημαίνει πως νέα κυβέρνηση αναμένεται να ζητήσει δυο χρόνια παράταση για την επίτευξη των δημοσιονομικών στόχων.

Ας μας εκπλήξουν ευχάριστα

Tου Αλεξη Παπαχελα

Οι νοικοκύρηδες, οι αστοί, οι άνθρωποι που πληρώνουν τους φόρους τους και δουλεύουν σκληρά έκαναν χθες τη δουλειά τους. Ανέδειξαν τη Ν.Δ. πρώτο κόμμα, στήριξαν το ΠΑΣΟΚ για να υπάρχει ένας υπεύθυνος μπαλαντέρ στο πολιτικό σκηνικό και κάποιοι ψήφισαν τον κ. Κουβέλη. Τώρα, όμως, πρέπει να κάνουν τη δουλειά τους και οι πολιτικοί τους οποίους εμπιστεύθηκαν. Οι ηγέτες των αστικών κομμάτων δεν δικαιούνται αυτήν τη φορά να αποτύχουν στην αποστολή τους!

Η Σκοπιανή «ΕΥΠ» ζητά κατασκόπους που να γνωρίζουν ελληνικά!


Έθελοντές κατασκόπους οι οποίοι καλό θα ήταν να γνωρίζουν και ελληνικά, ψάχνει η Υπηρεσία Πληροφοριών των Σκοπίων και για να πετύχει τον σκοπό της, έβαλε και αγγελία στον επίσημο ιστότοπό της.

Εξηγήσεις FTD για το άρθρο – σύσταση προς τους Έλληνες ψηφοφόρους

Της επιλογής τους να συστήσουν στους Έλληνες ψηφοφόρους δύο ημέρες πριν από τις εκλογές «να αντισταθούν στο δημαγωγό» - εννοώντας τον Αλέξη Τσίπρα - και να ψηφίσουν τη Νέα Δημοκρατία, υπεραμύνονται σε νέο άρθρο τους οι Financial Times Deutschland.

Επίθεση Βενιζέλου σε Τσίπρα... επειδή του πήρε το ΠΑΣΟΚ

Σφοδρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, μετά την συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά. Μετά το τετ α τετ των δύο ανδρών ο κ. Βενιζέλος, ζήτησε να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για τον σχηματισμό κυβέρνησης μέχρι αύριο το βράδυ.

Γιατί δεν πάει γήπεδο η Μέρκελ

Η καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, που έχει αδυναμία στο ποδόσφαιρο, δεν θα μεταβεί στο Γκτανσκ της Πολωνίας προκειμένου να παρακολουθήσει τον αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των εθνικών ομάδων της Γερμανίας και της Ελλάδας για την προημιτελική φάση του Euro 2012, διότι...

Fitch: Η Ελλάδα απομακρύνθηκε από το χείλος του γκρεμού

Ο οίκος αξιολόγησης Fitch Ratings εκτιμά ότι η οριακή νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της 17ης Ιουνίου, σημαίνει ότι «μειώθηκε βραχυπρόθεσμα ο κίνδυνος μιας μη συντεταγμένης χρεοκοπίας της Ελλάδας και της εξόδου από το ευρώ».

Η σύζυγος του Μιχαλολιάκου είναι ξαδέρφη της Κανέλλη - «Μικρές κάναμε παρέα»

Αποκαλυπτική ήταν σε συνέντευξή της η Ελένη Ζαρούλια, η σύζυγος το Νίκου Μιχαλολιάκου και βουλευτής της Χρυσής Αυγής αφού είπε πως είναι μακρινή ξαδέρφη με τη βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη.

Διάσημοι που ήταν άστεγοι πριν κολυμπήσουν στο χρήμα

Όταν ακούς τη λέξη «διάσημος» συνήθως αυτόματα φαντάζεσαι κάποιον που δεν ξέρει τι έχει και ζει μια χλιδάτη ζωή. Σίγουρα πάντως, δεν σκέφτεσαι ότι άτομα που τα ξέρουν και οι πέτρες έχουν υπάρξει κάποια στιγμή στη ζωή τους σε τόσο απελπιστική οικονομική κατάσταση, ώστε δεν είχαν χρήματα ούτε για τα βασικά.

Πως αντέδρασε ο Γιώργος Καραγκούνης όταν είδε το exit poll του ΣΚΑΪ;

Δείτε τον:

Κανένα χρώμα δεν άλλαξε στον χάρτη της Ελλάδας

Μην ακούτε τις παπαριές των αριστεροκρατούμενων ΜΜΕ που θέλουν να μας πουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ προήλθε από παρθενογένεση... Δείτε την εικόνα:

Το απόλυτο στην Πιερία για τη Νέα Δημοκρατία!!

Για πρώτη φορά από το 1974 και μετά
η Νέα Δημοκρατία εκλέγει 4 βουλευτές στην Πιερία. Αξίζει να σημειωθεί πως το 1974 η Πιερία ήταν τριεδρική.

Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους που έδωσαν τον αγώνα μετά την 6η Μαΐου. Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στον...

Ωραίο ψηφοδέλτιο...

Δείτε το:

Liberation: Η Ελλάδα είναι το μέλλον μας

Ένα άκρως φιλελληνικό άρθρο όπου εκθειάζεται η κουλτούρα και η ιστορία του Έλληνα, φιλοξενεί σήμερα, την επομένη των εκλογών, η γαλλική εφημερίδα Liberation.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο :

Σκύλιασαν οι Άγγλοι που πήρε τον πούλο ο Τσίπρας... Περαστικά τους-BBC: Μετά 35 χρόνια στην πολιτική, είναι ο Σαμαράς «ανανεωτής»;

«Παρά τη νίκη σε αυτές τις εκλογές, το ερώτημα παραμένει ανοιχτό: μετά από 35 χρόνια στην πολιτική, είναι ο Αντώνης Σαμαράς ο κατάλληλος άνθρωπος για να οδηγήσει την Ελλάδα στην ανανέωση;» Ετσι τελειώνει το πορτρέτο του Αντώνη Σαμαρά, όπως το σκιαγραφεί ο Πάτρικ Τζάκσον, στο BBC.

Θέσεις αντιπροέδρων θα προτείνει ο Σαμαράς σε Βενιζέλο-Κουβέλη;

Ακαρπη απέβη η συνάντηση του Αντώνη Σαμαρά με τον Αλέξη Τσίπρα, στο πλαίσιο της διερευνητικής εντολής που έλαβε ο πρόεδρος της ΝΔ για τον σχηματισμό κυβέρνησης.
Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ επέμεινε ότι επείγει ο σχηματισμός κυβέρνησης και δήλωσε ότι δεν θα δεχθεί διερευνητική εντολή από τον Κάρολο Παπούλια. Το ενδιαφέρον εστιάζεται τώρα στη...

Ακυρώνουν εντολές ανάληψης μετρητών

Τα πρώτα χαμόγελα επέστρεψαν στις τράπεζες λίγες ώρες μετά την έναρξη λειτουργίας των υποκαταστημάτων. Όπως πληροφορείται το protothema.gr από 5 διευθυντές υποκαταστημάτων μεγάλων τραπεζών από τις 8:00 το πρωί έως τις 13:00 το μεσημέρι οι πελάτες ακυρώνουν εντολές ανάληψης μετρητών που είχαν δώσει ήδη την Πέμπτη και την Παρασκευή.

Σαμαράς: Ο Τσίπρας δεν θέλει να συμμετάσχει και συνεχίζω

Είπα και χθες ότι η Ελλάδα έχει συνέπεια και αξιοπρέπεια. Ταυτόχρονα ζητάμε το αυτονόητο. Δηλαδή να υπάρξουν πολιτικές που θα δώσουν ανάσα. Οι τροποποιήσεις (στο μνημόνιο) γίνονται με επαναδιαπραγμάτευση. Θέση μου είναι ότι πρέπει να γίνει κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας με...

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Σαμαρά-Τσίπρα: Όχι σε όλα από Αλέξη

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, στο πλαίσιο της διερευνητικής εντολής που έλαβε ο αρχηγός του πρώτου κόμματος από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Η συνάντηση διήρκεσε κάτι λιγότερο από μισή ώρα.

Δυσαρέσκεια Βερολίνου για τις δηλώσεις Βεστερβέλε

Οι δηλώσεις του γερμανού υπουργού Εξωτερικών Γκίντο Βέστερβέλε ότι μπορεί να συζητηθεί το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης των μεταρρυθμίσεων δεν έγιναν σε συνεννόηση με τη γερμανική κυβέρνηση, αναφέρουν κύκλοι της γερμανικής κυβέρνησης.

Βίντεο: Τρόμαξε ο Πικραμμένος μόλις του είπε ο Παπαούλιας ότι συνεχίζει υπηρεσιακός Πρωθυπουργός

Δείτε τον να ανασκουμπώνεται όταν ο Παπούλιας του είπε "δεν αποδέχομαι την παραίτησή σας, θα χρειαστεί να δουλέψετε λίγο ακόμα":

Θεαματική πτώση του ελληνικού spread

Τα ελληνικά spreads φαίνεται να αποκλιμακώνονται αφού υποχωρούν κατά 96,20 μονάδες βάσης και διαμορφώνονται στις 2.473 μονάδες βάσης.
Αντίθετα...

Πτωχεύει το ΠΑΣΟΚ ο Μπένυ και για να γλυτώσει τα χρέη αλλάζει και όνομα

Τα αλλάζει όλα στο ΠΑΣΟΚ ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ακόμη και το όνομα μετά το εκλογικό αποτέλεσμα με το οποίο διατήρησε τις δυνάμεις του. Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr στο Πρωτοδικείο έχει ήδη κατατεθεί το νέο όνομα του Κινήματος το οποίο κρατείται ως επτασφράγιστο μυστικό.

Κάτι πρέπει να πει και ο Κουβέλης και είπε: Ναι σε συγκυβέρνηση, αλλά να βρούμε πρωθυπουργό!

Να ανοίξει συζήτηση για το πρόσωπο που θα αναλάβει τη θέση του πρωθυπουργού ζήτησε σήμερα ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης, αμφισβητώντας εμμέσως πλην σαφώς τη θέση του Αντώνη Σαμαρά ότι πρέπει εκείνος να ηγείται της κυβέρνησης συνεργασίας ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ.

ΤΩΡΑ στο Προεδρικό ο Α.Σαμαράς για να πάρει εντολή σχηματισμού κυβέρνησης – Τι θα γίνει από εδώ και πέρα - Πρώτη συνάντηση με Τσίπρα στις 14:00

- Σαμαράς στον Παπούλια: "Θεωρώ οτι θα σχηματίσουμε κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας μακράς πνοής, με κομματα που εχουν Ευρωπαικο προσανατολισμο"
- Παπούλιας: "Η χώρα δεν μπορεί να μείνει ούτε μια ώρα ακυβέρνητη"
- Ρυθμιστές Βενιζέλος, Κουβέλης, που είχαν τηλεφωνική επικοινωνία
- Ο Σαμαράς θέλει να σχηματίσει κυβέρνηση το συντομότερο
- Δεν αποκλείεται η συμμετοχή στελεχών του ΠΑΣΟΚ
- Ποια ονόματα "παίζουν" για υπουργοποίηση
- Στις 2μμ συνάντηση με Τσίπρα και στις 6μμ με Βενιζέλο

Μετέθεσαν οι Άγγλοι τηνκατάρεθση Ελλάδας-ευρώ-BBC: Προμηνύεται φθινόπωρο δυσαρέσκειας στην Ελλάδα

Για ικανοποίηση και ανακούφιση των Ευρωπαίων κάνουν λόγο οι περισσότερες βρετανικές αναλύσεις του αποτελέσματος των ελληνικών εκλογών, αμφισβητώντας όμως τη βιωσιμότητα τόσο της όποιας κυβέρνησης συνεργασίας προκύψει όσο και της πολιτικής λιτότητας στη χώρα.

Με σεβασμό αντιμετωπίζουν οι Γερμανοί την Εθνική μας

Kάθε άλλο παρά αφ’ υψηλού βλέπουν την Ελλάδα οι Γερμανοί. Αν και δεν αποποιούνται τον τίτλο του φαβορί εν όψει του προημιτελικού του Euro 2012 την Παρασκευή, όλοι αναγνωρίζουν τους κινδύνους που υπάρχουν για να βγάλει η Ελλάδα τη Γερμανία εκτός… Euro-ζώνης. Δείτε τι δηλώνουν προσωπικότητες όπως Μπεκενμπάουερ και Μάγκατ, αλλά και οι παίκτες των «πάντσερ» πριν από τη μεγάλη μάχη.

Οι εκλογές «ανεβάζουν» το Χρηματιστήριο

Με εντυπωσιακά κέρδη κοντά στο 6% ξεκίνησε η συνεδρίαση στο χρηματιστήριο της Αθήνας, ενώ ανοδικά - λόγω του αποτελέσματος των ελληνικών εκλογών - κινούνται και τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια.

Αυτοί ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ παρά τους μύθους: Ο γιός της Γιάννας στη συγκέντρωση του Τσίπρα στην Ομόνοια

[Καλοβολεμένοι αστοί που έχουν λύσει όλα τους τα προβλήματα και μα@@κίζονται... Άνθρωποι που έρχονται για διακοπές στην Ελλάδα αφού την ξεζούμισαν πρώτα με τους Ολυμπιακούς αγώνες...]
 
Ενα ακόμη απτό δείγμα της πολιτικής του τοποθέτησης έδωσε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, γιός του Θεόδωρου και της Γιάννας Αγγελοπούλου, παρακολουθώντας την περασμένη Πέμπτη από κοντά, την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην πλατεία Ομονοίας.

Α' Αθήνας και Α' Θεσσαλονίκης έφεραν τη ΝΔ στην ... Α' θέση

Η επικράτηση -με μεγάλη άνοδο- της Νέας Δημοκρατίας στην Α' Αθήνας και την Α' Θεσσαλονίκης ήταν η σημαντικότερη από τις παραμέτρους που «έδωσαν» την πανελλαδική πρωτιά στο κόμμα του Αντώνη Σαμαρά. Σε αμφότερες τις περιφέρειες τον Μάιο είχε επικρατήσει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Τα περίεργα των εκλογών: Εκτόξευση του «Παναθηναϊκού Κινήματος», ενώ υπήρξε κόμμα που έλαβε 1 ψήφο

Τα περίεργα των εκλογών ήταν αρκετά στη διάρκεια της διαδικασίας, με το κάψιμο μίας κάλπης στα Εξάρχεια, αλλά και τον διαπληκτισμό πατέρα και γιου με τη δικαστική αντιπρόσωπο. Υπήρξαν όμως περίεργα και στη διάρκεια της καταμέτρησης:

Γερμανικά ΜΜΕ: Στάση αναμονής…

Η μέρα μετά την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση, που ανέδειξε τη ΝΔ σε πρώτη δύναμη, βρίσκει τη Γερμανία ανακουφισμένη καταρχήν, αλλά και προβληματισμένη γύρω από το πόσο γρήγορα θα σχηματιστεί βιώσιμη κυβέρνηση αποφασισμένη να συνεχίσει στο δρόμο των μεταρρυθμίσεων.

Ενδιάμεση δόση για να ανασάνει η νέα κυβέρνηση μέχρι να αναδιαπραγματευτεί το νέο Μνημόνιο

Της Δήμητρας Καδδά

Μία κίνηση καλής θέλησης, εφόσον η νέα κυβέρνηση προβεί σε σαφείς δεσμεύσεις για την συνέχιση της «προσαρμογής» εξετάζουν, σύμφωνα με πληροφορίες, οι επιτηρητές: να δοθεί μία ενδιάμεση δόση που να μην καλύπτει μόνο τις ανάγκες με το εξωτερικό, αλλά και την τρύπα στα διαθέσιμα, έως ότου έρθει το νέο Μνημόνιο.

Εκτός Βουλής ο Ζώης... Χρήστο έλα πίσω, τώρα που δεν δεσμεύεσαι-Ποιοι μένουν εκτός Βουλής;

[Σε σχέση με τους Μανώληδες και τον κουρτινάκια (όπως τον λένε οι φίλοι του οι ΠΑΣΟΚοι με τους οποίους δεν ασχολήθηκε καθόλου κατά την προεκλογική περίοδο) Μαρκόπουλο, ο Χ. Ζώης ήταν ήπιος στους σχολιασμούς του και απέφυγε τις μαλακί@@ περί προδοτών κ.λπ. που υιοθέτησαν τα νούμερα των ΑΕροψεκασμένων, ενώ είχε ταχθεί εξ αρχής υπερ της συνεργασίας με τη ΝΔ... Γι αυτό η πόρτα της ΝΔ είναι ορθάνοιχτη...]

Η κάλπη του Μαΐου επιφύλαξε πολλές δυσάρεστες εκπλήξεις, κυρίως για το ΠαΣοΚ, το οποίο έχασε τα 2/3 της δύναμής του. Ωστόσο, οι απώλειες σε έδρες στις εκλογές της 17ης Ιουνίου είχαν ως αποτέλεσμα να μείνουν εκτός Βουλής ακόμα περισσότεροι βουλευτές.

Στις 12:30 ο Σαμαράς στον Παπούλια

Στις 12:00 το μεσημέρι, ο απερχόμενος υπηρεσιακός Πρωθυπουργός Π. Πικραμμένος θα μεταβεί στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να του παραδώσει τα τελικά αποτελέσματα των εκλογών και στις 12:30 ο Αντώνης Σαμαράς θα επισκεφθεί τον Πρόεδρο για να παραλάβει τη διερευνητική εντολή σχηματισμού Κυβέρνησης

Κ. Μητσοτάκης: Ο λαός έστειλε ένα ξεκάθαρο μήνυμα

Ο λαός έστειλε ένα ξεκάθαρο μήνυμα σε αυτές τις εκλογές, πρόκειται για μια καθαρή νίκη της ΝΔ, δήλωσε στο ΣΚΑΪ, ο βουλευτής του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σημείωσε ότι η χώρα πρέπει...

Φθιώτιδα: Εισβολή έλληνα νταή σε αστυνομικό τμήμα για την απελευθέρωση Αλβανού "δούλου" (προφανώς)!

Όλα έγιναν λίγο πριν τις 02.00 τα ξημερώματα, όταν οι αστυνομικοί προσήγαγαν στο τμήμα έναν Αλβανό που εντόπισαν στην πλατεία της Τιθορέας και δεν είχε τα απαραίτητα έγγραφα παραμονής στη χώρα μας.

ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ

   Επειδή όλα τα πράγματα δεν είναι τα ίδια.
   άλλο η  διαφορά να είναι στο 1%,άλλο στο 1,5% ,άλλο στο 2% ,άλλο στο 2,5%
   και άλλο στο  2,7%.
   Γιατί το 2000 που η νίκη του ΠΑΣΟΚ ήταν με 0,9 % ,ήταν ένας θρίαμβος και τώρα το 2,7% είναι μια προβληματική νίκη?
   Γιατί σύμφωνα με το ΣΚΑΙ ,ο πραγματικός νικητής ήταν ο Τσίπρας,που υποσχόταν τα πάντα σε όλους και δεν ήτανε ο Σαμαράς που δεν υποσχέθηκε τίποτα?
   Φανταστείτε τις υποσχέσεις του Τσίπρα να τις έδινε ο Σαμαράς!!!
   Αν το πάρουμε αναλογικά, ο μεγαλύτερος νικητής των εκλογών ήτανε η Χ.Α. που από το 1% περίπου εκτινάχθηκε στο 7% ,χωρίς τις σοσιαλοκουμουνιστικές ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ και με όλο το σύστημα εναντίον του .Για να λέμε την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ.
   Περαστικά τους όμως
  ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ

Γερμανία: «Να μην πιεστεί υπερβολικά η Ελλάδα για τις μεταρρυθμίσεις»

Η Γερμανία αναμένει από τη νέα ελληνική κυβέρνηση να τηρήσει τις δεσμεύσεις της, δήλωσε σήμερα ο Γερμανός αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Στέφεν Κάμπετερ, σημειώνοντας παράλληλα ότι οι επόμενες δόσεις του δανείου θα εξαρτηθούν...

Η πρωτιά στην περιφέρεια «κλειδί» για την εκλογική νίκη της ΝΔ

Η σαφής υπεροχή στην περιφέρεια και ο περιορισμός των απωλειών στα μεγάλα αστικά κέντρα, ήταν οι βασικοί παράγοντες της επικράτησης της ΝΔ στις εκλογές της 17ης Ιουνίου.

Καθοριστικές για την έκβαση του αποτελέσματος αποδείχθηκαν ακόμα, όπως φαίνεται, η πρωτιά στην Α' Αθήνας και την Α' Πειραιώς, καθώς και ο υπεδιπλασιασμός των ποσοστών του κόμματος στη Β' Αθήνας. Η ΝΔ έχει πολύ μεγάλο προβάδισμα και στις ηλικίες άνω των 55 ετών.

Σε σχηματισμό κυβέρνησης, μέχρι και το βράδυ της Δευτέρας, στοχεύει η ΝΔ

Ως ο εγγυητής της πολιτικής σταθερότητας της χώρας και της παραμονής της στο ευρώ εμφανίζεται, μετά και την εκλογική νίκη της Ν.Δ., ο πρόεδρός της κ. Αντ. Σαμαράς, στόχος του οποίου είναι άμεσα, εάν είναι δυνατόν και έως το βράδυ της Δευτέρας, να υπάρξει συμφωνία για τον σχηματισμό κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας, όπως την έχει ονομάσει.

Ρουμπινί: "Η κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ θα αποτύχει, εκλογές σε 6 μήνες"... καλά αυτός δεν πρόεβλεπε έξοδο από το ευρώ σε ένα μήνα;

Πριν καλά-καλά κλείσουν οι κάλπες και σχηματιστεί κυβέρνηση στην πολύπαθη Ελλάδα ο γνωστός οικονομολόγος Νουριέλ Ρουμπινί έκανε εξαιρετικά δυσοίωνες προβλέψεις για τη χώρα μας.
Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, μετά την ανακοίνωση των exit polls, ο Νουριέλ Ρουμπινί εκτίμησε ότι...

e-Επιλογές της 17/06/2012

Ενδιαφέρουσες αναρτήσεις φίλων:

ΒΙΝΤΕΟ-Απίστευτο γέλιο: Ελλάδα - Γερμανία 1-0

Κι όμως οι Μόντυ Πάιθονς έχουν παίξει πριν από χρόνια τον προημιτελικό της Παρασκευής Ελλάδα-Γερμανία:

Αφιερωμένο με αγάπη, από μένα στους πατριώτες του κώλου...

Από χθες έχουν εξαφανιστεί από τα σχόλια... τους αφιερώνουμε λοιπόν το παρακάτω:

Βίντεο: Ξεφτιλίστηκε το Associated Press!!!

Βάζει βίντεο από τις εκλογές στην Ελλάδα και τη νίκη της ΝΔ και στο βίντεο μετά τα 10 δευτερόλεπτα εμφανίζονται σκηνές από την καταμέτρηση των φηφοδελτίων στην...

Μεγάλη μέρα για κάθε ΝΔίτη: Μαντέψτε ποιος μένει εκτός Βουλής!!!

Την απόλυτη πανωλεθρία υπέστη το ΠΑΣΟΚ στην Κρήτη αφού τα αποτελέσματα της κάλπης δείχνουν πως στο νησί η Ιπποκράτους χάνει την πρωτιά που είχε στις προηγούμενες εκλογές της 6ης Μαΐου.

Η νύχτα ήταν του Αντώνη - φωτο

Είναι ίσως η βραδιά που ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Πρόεδρο της ΝΔ να χαμογελά περισσότερο από ποτέ. Και είχε καλό λόγο να το κάνει. Από τα γραφεία της ΝΔ έως το Ζάππειο και από εκεί στο εκλογικό κέντρο της ΝΔ, ο Αντώνης Σαμαράς, δεν σταμάτησε να χαμογελάει.

Η BILD εκθειάζει τον Α. Σαμαρά

"Αντώνης Σαμαράς, η νέα ελπίδα" είναι ο τίτλος δημοσιεύματος της γερμανικής εφημερίδας Bild, στο οποίο εκθειάζεται ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

"Είναι η καλύτερη επιλογή για την Ευρώπη: το Συντηρητικό κόμμα της Ελλάδας, η Νέα Δημοκρατία και ο Πρόεδρος της παράταξης, Αντώνης Σαμαράς είναι ο μεγάλος νικητής των εκλογών" αναφέρει η Bild.

Αυτοί εκλέγονται βουλευτές σε όλη την Ελλάδα

Η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Χαράλαμπος Αθανασίου, ο Χρύσανθος Λαζαρίδης και ο Γιάννης Μιχελάκης εκλέγονται βουλευτές Επικρατείας με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ. Από τον ΣΥΡΙΖΑ εκλέγονται...

Τι δήλωσαν οι Μπόρις Μπέκερ, Σμάιχελ και Ντ. Λουίζ για την πρόκριση της Εθνικής μας;

Αρκετά φιλέλληνες αποδείχθηκαν γνωστά ονόματα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου όπως ο Βραζιλιάνος στόπερ της Τσέλσι, Νταβίντ Λουίζ, ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός, Σιμάο Σαμπρόζα, ο πρωταθλητής Ευρώπης με τη Δανία το 1992, Πίτερ Σμάιχελ αλλά και ο άλλοτε σπουδαίος τενίστας (γνωστός για την αγάπη του στη χώρα μας), Μπόρις Μπέκερ.

Τελικά αποτελέσματα εκλογών: ΝΔ νικήτρια με 29,7%, ΣΥΡΙΖΑ 26,9%

Τον Αντώνη Σαμαρά συνεχάρη η Άνγκελα Μέρκελ, «ελπίζει σε σταθερή κυβέρνηση»

Συγχαρητήρια στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας έδωσε η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ για το εκλογικό αποτέλεσμα, σε τηλεφωνική επικοινωνία το βράδυ της Κυριακής.

ΕΛΚ: Ο ελληνικός λαός αποφάσισε πως το μέλλον του βρίσκεται στην Ευρωζώνη

Ο ελληνικός λαός αποφάσισε πως το μέλλον του βρίσκεται στην Ευρωζώνη, επισημαίνει το ΕΛΚ (Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα) χαιρετίζοντας το αποτέλεσμα των εκλογών.

To Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα χαιρέτισε σήμερα τα αποτελέσματα των εκλογών στην Ελλάδα, σημειώνοντας ότι ο ελληνικός λαός αποφάσισε πως το μέλλον του βρίσκεται στην ευρωζώνη.

Ένταση σε εκλογικό περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ: Καταγγέλουν ότι έφαγαν μια μπάτσα

Ενταση αργά το βράδυ της Κυριακής στο εκλογικό περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία δίπλα από το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.


Όπως κατήγγειλε στο «Βήμα» ο Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά κ. Γιάννης Καρδαράς περίπου 50 άτομα που φορούσαν μαύρα ρούχα ως επι το πλείστον και κάποιοι είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και επέβαιναν σε μοτοσικλέτες σταμάτησαν μπροστά από το περίπτερο και άρχισαν να εξυβρίζουν όσους βρίσκονταν στο χώρο.

Ποιοι εκλέγονται βουλευτές Επικρατείας;

Οι Ντόρα Μπακογιάννη, Χαράλαμπος Αθανασίου, Χρύσανθος Λαζαρίδης και Γιάννης Μιχελάκης εκλέγονται βουλευτές Επικρατείας με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ. Από τον ΣΥΡΙΖΑ εκλέγονται...

Βενιζέλος: Θα μπω σε συγκυβέρνηση 4ετίας με ΝΔ, ΔΗΜΑΡ αφού πρώτα εκθέσω τον Τσίπρα

Την απόφαση του να συμμετάσχει τελικά το ΠΑΣΟΚ σε κοινή κυβέρνηση με τη Νέα Δημοκρατία και τη Δημοκρατική Αριστερά, περιέγραψε εμμέσως αλλά σαφέστατα αργά το βράδυ ο Ευάγγελος Βενιζέλος, μιλώντας σε δημοσιογράφους.