19 Ιουλίου 2012

Η Κρητικοπούλα που διεκδικεί το στέμμα της «Μις Κόσμος» (βίντεο)


Η Μαρία Τσαγκαράκη από το Ηράκλειο Κρήτης θα βρεθεί στο διαγωνισμό ομορφιάς «Μις Κόσμος», που θα γίνει τον επόμενο μήνα στην Κίνα!


Η καλλονή στέφθηκε «Μις Κρήτη» το 2009 και αναπληρωματική «Σταρ Ελλάς» το 2010! Η Μαρία Τσαγκαράκη αναχώρησε για την Κίνα...

Tούρκικο δημοσίευμα: «Τους κομάντος των Ιμίων τους σκότωσαν Έλληνες πράκτορες»

Ο Έλληνας δημοσιογράφος Κώστας Χαρδαβέλλας ανέφερε ότι κατά την κρίση των Ιμίων του 1996, όπου η Τουρκία και η Ελλάδα ήρθαν στο χείλος του πολέμου, οι 12Τούρκοι καταδρομείς που ύψωσαν την τουρκική σημαία στα Ίμια, όλοι σκοτώθηκαν από Έλληνες πράκτορες, γράφει το τούρκικο δημοσίευμα και συνεχίζει:

Γαμημέ@@ ΔΝΤ μας ξεβράκωσες... το πουκαμισάκι Ralph Loren είναι;

Ή κάνω λάθος; Καλά για τον τυπάκο που κάθεται προσοχή μπροστά στον ηγέτη τι να σχολιάσεις:

Τι απάντησε ο Γιακουμάτος στον Φωτόπουλο;

Τελικά ο Μάκης έχει χιούμορ:

Ο μόνος που παίρνει αποφάσεις είναι ο Γ. Βρούτσης... όλοι οι άλλοι κρύβονται: Αρνούμαι να βάλω νέους φόρους για να πληρωθεί το εφάπαξ

[Αποφασιστικότητα απέναντι στους ΔΥ και την ΑΔΕΔΥ επέδειξε ο υπ. Εργασίας Γ. Βρούτσης και έκανε αυτό για το οποίο ο λαός ψήφισε ΝΔ: Να βάλει τάξη στο κράτος και να σταματήσουν οι φορολογούμενοι να επιδοτούν το πάρτι του Δημοσίου. Όπως μέχρι τώρα έτσι και σήμερα η πρόταση της ΑΔΕΔΥ ήταν επιδοτήσει το κράτος το φαγοπότι.
Όλοι συμφωνούν και δέχονται ότι όπως δείχνουν οι αναλογιστικές μελέτες δεν μπορούν να συνεχίσουν να δίνονται τα εφάπαξ που δίνονταν μέχρι τώρα. Ποια ήταν η πρόταση της ΑΔΕΔΥ; Να αυξηθούν οι εισφορές και να πληρώσουν οι νέοι εργαζόμενοι το φαγοπότι των βολεμένων ή να επιδοτηθεί το έλλειμμα από τον προυπολογισμό και τους φορολογούμενους!! Να πληρώσω δηλ. εγώ το εφάπαξ κάποιων που πέρασαν ζωή και κότα! Επόμενο ήταν ο Βρούτσης να μην κάνει δεκτές τέτοιες προτάσεις και να μειώσει το εφάπαξ σε αυτό που μπορούν να πληρώσουν τα Ταμεία τους που είναι ανάλογο με αυτό που πλήρωσαν όσο είχαν αράξει στο δημόσιο...

Σημειώστε ότι μέχρι τώρα ο μόνος που παίρνει αποφάσεις είναι ο Βρούτσης... όλοι οι άλλοι κοιτάνε τους διπλανούς τους... να δούμε μέχρι πότε;]


Τη μείωση του εφάπαξ στο δημόσιο «κατά το ποσοστό του αναλογιστικού ελλείμματος» παραδέχτηκε ο υπουργός Εργασίας Γ. Βρούτσης κατά τη συνάντηση που είχε με το προεδρείο της ΑΔΕΔΥ.

Όπως δήλωσε ο υπουργός αμέσως μετά: «Δυστυχώς τα αναλογιστικά ευρήματα για το ταμείο πρόνοιας δείχνουν σημαντικές αποκλίσεις που το καθίσουν μη βιώσιμο».

Σύμφωνα με τον κ. Βρούτση, η προσαρμογή θα γίνει μετά από αναλογιστικές μελέτες και με δίκαιο τρόπο. Ο υπουργός απέκλεισε για μια ακόμη φορά το ενδεχόμενο αύξησης των εισφορών ή κάλυψης του ελλείμματος μέσω ΛΑΦΚΑ δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Ως υπουργός, δε δέχομαι να χρηματοδοτηθούν τα ελλείμματα του ταμείου από τον κρατικό προϋπολογισμό είτε με την επιβολή φόρων στους πολίτες είτε με την επιβολή εισφορών στη νέα γενιά εργαζομένων προκειμένου οι παλιοί να πάρουν εφάπαξ ποσά που δεν αντιστοιχούν στις εισφορές που έχουν καταβάλλει».

Να σημειωθεί ότι ο κ. Βρούτσης δήλωσε στο προεδρείο της ΑΔΕΔΥ ότι ποσό 1,2 δισ. ευρώ από την επόμενη δόση της δανειακής σύμβασης θα διατεθεί για την άμεση αποπληρωμή του εφάπαξ για την οποία σήμερα περιμένουν στην ουρά 53 χιλ. δημόσιοι υπάλληλοι.

Αιτία πολέμου προκαλεί για την ΑΔΕΔΥ η μείωση κατά 22,68% του εφάπαξ των δημοσίων υπαλλήλων το οποίο ήδη από το προηγούμενο μνημόνιο μειώθηκε κατά 20%. Κατά τη διάρκεια της σημερινής συνάντησης, σύμφωνα με την ΑΔΕΔΥ, ο υπουργός δεν έκανε καμία από τις προτάσεις της ΑΔΕΔΥ δεκτές παρά επέμενε στην πρότασή του να προχωρήσει σε επιπλέον μείωση κατά 22,68%. Να σημειωθεί ότι κατά μέσο όρο το εφάπαξ των δημοσίων υπάλληλων ανέρχεται σε 40.000 ευρώ, συνεπώς η μέση μείωση θα αγγίζει τα 8.000 ευρώ για κάθε ασφαλισμένο. Η ΑΔΕΔΥ απαιτεί από την κυβέρνηση να σεβαστεί και να τηρήσει τις δεσμεύσεις της για μη περαιτέρω μείωση μισθών και συντάξεων και να διαπραγματευτεί τους επαχθείς όρους της δανειακής σύμβασης με την τρόικα.

Της Ρούλας Σαλούρου
Πηγή:www.capital.gr

''Ηλεκτρονικό Δίχτυ'' για εντοπισμό παράνομων συντάξεων

Στόχος να καταπολεμηθεί το φαινόμενο των εικονικών συντάξεων άμεσα σύμφωνα με τον υπουργό Εργασίας. Πώς θα λειτουργήσουν η ''συγκατοίκηση'' ταμείων και το ''ασφαλιστικό πιστοποιητικό''

Μέχρι το τέλος του έτους, θα έχει εξαλειφθεί κατά το μεγαλύτερο μέρος το φαινόμενο των εικονικών συντάξεων, σύμφωνα με τον υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση.

Στα 1.700 ευρώ ο μέσος μισθός στη ΔΕΗ... καθαρά εννοείται και χωρίς να υπολογίζουμε τα δωράκια

κλασική απάτη των ΔΥ... λέμε τον καθαρό μισθό, χωρίς επιδόματα, χωρίς δώρα, χωρίς υπερωρίες και νυχτερινά (εκεί γίνεται το πάρτι στη ΔΕΗ), χωρίς να υπολογίζουμε το εφάπαξ, χωρίς να υπολογίζουμε τις έξτρα παροχές όπως ότι όσοι έχουν παιδιά παίρνουν 300 ευρώ για παιδικό σταθμό ή όταν ενηλικιωθούνε τα παιδιά τους παίρνουν μπόλικα χιλιαρικάκια και χωρίς να υπολογίζουν όλα τα υπόλοιπα που κρατάνε κρυφά... ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΛΙΓΑ ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΣΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΙΚΤΑ...]

Στοιχεία για τις μέσες αποδοχές και το συνολικό κονδύλι μισθοδοσίας στη ΔΕΗ έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η διοίκηση της επιχείρησης, επισημαίνοντας ότι η μείωση του προσωπικού, των μισθών και των δαπανών για υπερωρίες, οδήγησαν σε μείωση του μισθολογικού κόστους κατά 700 εκατ. ευρώ ή 41%, από 1,7 δισ. το 2009 σε 1 δισ. ευρώ το 2012.

Πουλάνε και τον Μαύρο μετά τον Λεονάρντο...

Τελειωμό δεν έχει το σκότωμα των παικτών στην ΑΕΚ, αφού πλέον ο Λεονάρντο είναι ο εκλεκτός που θα θυσιαστερί για να μπουν χρήματα στα ταμεία του συλλόγου...

Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

Καταδίκη της Γερμανίας για άρνηση ευθανασίας σε παράλυτη γυναίκα

Για παραβίαση του δικαιώματος σεβασμού στην οικογενειακή ζωή καταδικάσθηκε από το Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων η Γερμανία επειδή οι αρχές αρνήθηκαν τη χορήγηση φαρμάκων για ευθανασία σε μία ασθενή που υπέφερε από ολοκληρωτική παράλυση.

Ανακλήθηκε από τον ΕΦΕΤ η Coca Cola Zero

Zero ασφάλεια φαίνεται να έχουν πλέον τα προίόντα της εταιρείας του Γιώργου Δαυίδ Coca Cola 3E. Κι αυτό διότι δύο μήνες μετά το κρούσμα ύπαρξης ουσίας που τοποθετείται στα ζιζανιοκτόνα και της τελικής ανάκλησης 850.000 μπουκαλιών που παρήχθησαν στο εργοστάσιο της Κρήτης και σήμερα στην ίδια μονάδα βρέθηκε ακατάλληλη φιάλη που προκάλεσε παρέμβαση εκ νέου του ΕΦΕΤ.

Βίντεο: Ισλαμιστής που έκανε 2 χρόνια στο Γκουαντάναμο ο δράστης της επίθεσης στη Βουλγαρία!

Οι αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα βίντεο με τον Mehdi Ghezali, ενα Αλγερινο-Σουηδό ισλαμιστή που ήταν για δυο χρόνια κρατούμενος στο Guantanamo Bay. Δείτε το βίντεο:

Ας πούμε στην Ελλάδα: «Μπράβο, κάτι είναι κι αυτό!»

Εύσημα στη χώρα μας για τις δημοσιονομικές προσπάθειες που έχει καταβάλλει από το 2009 έως το 2010 απέδωσε ο Γ.Άσμουσεν και καλεί τους Ευρωπαίους να πουν «Μπράβο, κάτι είναι κι αυτό».

Να ο λόγος που η Ισπανία θα υπογράψει light μνημόνιο: Εγκρίθηκαν από το ισπανικό Κοινοβούλιο τα αυστηρά μέτρα λιτότητας

Εγκρίθηκε από το ισπανικό Κοινοβούλιο το πακέτο των αυστηρών μέτρων λιτότητας που πρότεινε η κυβέρνηση, προκειμένου να κατευνάσει τις διεθνείς αγορές, οι οποίες ωστόσο έδειξαν να αψηφούν το γεγονός, αφού το κόστος δανεισμού της Μαδρίτης παρέμεινε σε υψηλά επίπεδα.

Φοροφυγάδες συνταξιούχους έβγαλε και η διασταύρωση στοιχείων στο ΤΣΜΕΔΕ

Στο πλαίσιο των ελέγχων για φοροφυγάδες συνταξιούχους, έπειτα από διασταύρωση στοιχείων στο ΤΣΜΕΔΕ/ΕΤΑΑ, όπου ασφαλίζονται μηχανικοί και εργολήπτες, διαπιστώθηκε ότι το 11,70% (2.011 ασφαλισμένοι) των ασφαλισμένων δήλωσε μικρότερη σύνταξη από αυτή που χορηγούσε το Ταμείο.

Μπουτάρης: «Στο υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης υποδαύλιζαν τον εθνικισμό» [βίντεο]

Κατά της επανασύστασης του Υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης τάχθηκε ο Γιάννης Μπουτάρης, λέγοντας ότι λειτουργούσε για εξυπηρέτηση πελατειακών σχέσεων και για να δημιουργεί εθνικιστικά αισθήματα.

Γ. Βρούτσης: Μείωση εφάπαξ Δημοσίου κατά 22,63%

Τη μείωση των εφάπαξ του Δημοσίου κατά 22,63% ανακοίνωσε ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης, στους εκπροσώπους της ΑΔΕΔΥ κατά τη συνάντηση που είχαν σήμερα, 19 Ιουλίου.

Η μείωση αφορά και τις αιτήσεις που...

ο Φωτόπουλος φοβάται για τη ζωή του... τότε ας αλλάξει δουλειά μη μας πάθει και τίποτα από το άγχος

Λυσσαλέα και ενορχηστρωμένη επίθεση εναντίον του, που θέτει σε κίνδυνο τη ζωή του, καταγγέλλει ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ Νίκος Φωτόπουλος, σε ανοιχτή επιστολή τους προς τον πρωθυπουργό, τους βουλευτές και τους δημοσιογράφους.

2,5 ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΦΩΤΙΕΣ

  Λοιπόν δεν ξέρω τι λέτε εσείς ,αλλά περάσαμε 2,5 χρόνια χωρίς φωτιές ,η, με ελάχιστες φωτιές.Αυτό μπορεί να πιστωθεί στο ΜΑΓΟ της πολιτικής ,το ΑΝΗΜΕΡΟ ΘΗΡΙΟ τον Γ.Παπανδρέου.
  Ο πρώην πρωθυπουργός ΔΙΕΛΥΣΕ την πυροσβεστική ,με ένα απαράμιλλο θάρρος ,γνωρίζοντας ότι δεν θα έπιανε καμιά μεγάλη πυρκαϊά.
  Ήταν σίγουρος ότι και χωρίς πυροσβεστική η Ελλάδα,δεν θα είχε κανένα πρόβλημα.Όπως δεν είχε τα 2,5 τελευταία χρόνια.
  Σαν θαύμα δε μόλις ανέλαβε την εξουσία δεξιά κυβέρνηση ,άρχισαν οι φωτιές.Ο νέος διοικητής της ΕΥΠ θα έχει πολλή δουλειά να κάνει.
  Απλώς αυτές οι φωτιές είναι ο ΠΡΟΑΓΓΕΛΟΣ του τι θα επακολουθήσει.
  ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ

Φύλακες Ακρόπολης: Για τους τουρίστες κλείσαμε... αλλιώς εμείς τα ξύνουμε και με ζέστη

Προς όφελος των επισκεπτών, αλλά και των εργαζομένων, στο χώρο της Ακρόπολης ελήφθη η απόφαση για το κλείσιμο του μνημείου την περασμένη Δευτέρα, υποστηρίζει με ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ένωση Υπαλλήλων Φυλάκων Αρχαιοτήτων (ΠΕΥΦΑ).

O Διαμαντούρος τσατίστηκε επειδή δεν τον κάναμε Πρωθυπουργό: "Η Frontex παραβιάζει τα ανθρώπινα δικαιώματα των μεταναστών"

[Ε τότε να σου τους λαθρομετανάστες στο Στρασβούργο να τους περιποιείσαι...]

Προσκλητήριο σε ευρωπαίους πολίτες, μη κυβερνητικές οργανώσεις και άλλους φορείς που δραστηριοποιούνται στον τομέα της προστασίας των θεμελιωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων απηύθυνε σήμερα από το Στρασβούργο ο Ευρωπαίος Διαμεσολαβητής Νικηφόρος Διαμαντούρος προκειμένου να...

Η άλλη «αξιοποίηση» της δημόσιας περιουσίας

Ενα είναι σίγουρο: αν είχε ενδιαφερθεί επενδυτής για να αξιοποιήσει το παραλιακό μέτωπο του Κατάκωλου στην Ηλεία θα είχαν ξεσηκωθεί και οι πέτρες. Οι αριστεροί θα μιλούσαν για «ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας». Οι βουλευτές όλων των κομμάτων -«τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι»- θα δήλωναν με τον γνωστό στόμφο «δεν θα επιτρέψουμε τον βιασμό της Ηλείας από ιδιωτικά συμφέροντα».

Ανήθικη επίθεση στον Στράτο Σιμόπουλο από τον κοντό με τα τακούνια γνωστό και ως Ρετσίνα!


κρατικοδίαιτος δημοσιογράφος του Μαρινάκη, Κουρτάκης, που κάποιοι του έχουν αναθέσει την προώθηση της ΝΔ στο διαδίκτυο νομίζει ότι όλοι είναι σαν τα μούτρα του να τα παίρνουν από 10 μπάντες και ειδικά από τα κρατικά ραδιόφωνα... επειδή τα παρακάτω μπορεί να θεωρηθούν υποκειμενικά, πάτε μόνοι σας μια βόλτα από τη σελίδα της "κατασκευαστικής" του Σιμόπουλου για να δείτε τι κρατικά έργα έχει φτιάξει... από Sprider μέχρι Lidl και Mediterranean Cosmos Center ... δείτε και εδώ τους πελάτες του... όλο υπουργεία...

Άντε να χαθείς ξεφτιλισμένο λαμόγιο Ρετσίνα... αλλά δεν φταίς εσύ, φταίνε αυτοί που σε ταϊζουν]

Μόνο ανήθικη, αλλά καθόλου περίεργη μπορεί να χαρακτηριστεί η επίθεση που δέχθηκε σήμερα από γνωστό παραπολιτικό σάιτ, ο Στράτος Σιμόπουλος, λίγες ώρες μετά τον διορισμό του ως Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Έργων, στο Υπουργείο Ανάπτυξης.

Αυτή είναι η ελληνική αποστολή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου

Από 105 μέλη αποτελείται η αποστολή που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου σε 20 αθλήματα.

Σημαιοφόρος της αποστολής είναι ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης (φωτογραφία), ο οποίος...

Φωτιά στο Διόνυσο Κερατέας

Πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική περιοχή στην περιοχή του Διονύσου στην Κερατέα Αττικής.

Η φωτιά ξεκίνησε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία λίγο μετά τις 14:00 μετά το μεσημέρι της Πέμπτης και βρίσκεται κοντά σε σπίτια.

Απαραίτητη η αλλαγή του νόμου περί ιθαγένειας, τόνισε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης

Την ανάγκη για βασική αλλαγή του νόμου περί ιθαγένειας τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών, Ευριπίδης Στυλιανίδης, για την αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης, υπογραμμίζοντας, παράλληλα, πως η ΕΕ θα πρέπει να αναλάβει ένα μέρος του οικονομικού βάρους της Ελλάδας για την ενσωμάτωση των μεταναστών, δεδομένου ότι το 90% αυτών που θέλουν να φτάσουν στην Ευρώπη περνάνε από τη χώρα μας.

Με παπαριές απαντά η Περιφέρεια Δ. Ελλάδος: Θα φτιάξουμε και κάτι βίντεο και θα κάνουμε και κλικ στο κουμπί Share...

Για ηλίθιους μας περνάει ο ΠΑΣΟΚος ο Κατσιφάρας; Ενώ η προκήρυξη λέει απλά δημιουργία και διαχείριση λογαριασμών, σήμερα έβγαλε ανακοίνωση και λέει ότι τα λεφτά αφορούν κυρίως τη δημιουργία προωθητικών βίντεο και φώτο για την προβολή της περιφέρειας!!!

Κυριάκος: Ποιος είναι ο Κιουτσούκης;

«Θα γίνει διαπραγμάτευση και κάθε μέρος της διαπραγμάτευσης θα υπερασπιστεί τις θέσεις του. Αυτό που είναι απαραίτητο είναι να δοθεί παράταση της δημοσιονομικής προσαρμογής κατά δύο χρόνια» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Real fm και την Κάτια Μακρή.

Ευτυχώς που ο Καραμανλής ξέκοψε μ' αυτά τα νούμερα

Το ποιος μιλάει και ποιος δεν μιλάει με τον Καραμανλή μπορείτε να το καταλάβετε από τη σιωπή του ή όχι. Όποιος μιλάει μαζί του στηρίζει την Κυβέρνηση... όποιος δεν μιλάει βγάζει πίκρα και γελάει ο κόσμος:

Διαβάστε πριν μιλήσετε: Τι πληρώνει η εκκλησία σε φόρους-μισθούς ιερέων και τι σε φιλανθρωπίες

Απαντήσεις στην παραφιλολογία και την παραπληροφόρηση που έχει αναπτυχθεί ως επί το πλείστον στον Ευρωπαϊκό Τύπο για τα θέματα φορολόγησης της Εκκλησίας, της μισθοδοσίας των κληρικών, τα έσοδα της Εκκλησίας και το κοινωνικό της έργο δίνει ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος.

Πρωινή αναφορά ζήτησε ο Σκορδάς στο υπουργείο!

Σε μια κίνηση αιφνιδιασμού προέβη ο υφυπουργός Ανάπτυξης Θανάσης Σκορδάς, για να δει πόσοι και ποιοι είναι οι ...κοπανατζήδες στο υπουργείο, που μπορεί να χτυπήσανε την καρτούλα και να την κάνανε για καμιά παραλία.

Πληρώστε τα κρατικοδίαιτα λαμόγια για να σας πούνε και ευχαριστώ: Καταβολή δεδουλευμένων στους εργαζόμενους συνδικαλιστικών οργανώσεων υποσχέθηκε ο Βρούτσης

[Εμείς τα πληρώνουμε και όλα αυτά τα λαμόγια που "δουλεύουν" σε εργατικά κέντρα και τα ξύνουν όλη μέρα... Θα μας πει κάποιος πόσο μας στοιχίζουν το χρόνο όλα αυτά τα εργατικά κέντρα; Κρατικά πληρωμένος συνδικαλισμός! Εννοείται ότι δεν υπάρχει πουθενά αλλού στον κόσμο...]

Τη διαβεβαίωση ότι έχουν δρομολογηθεί οι διαδικασίες για την καταβολή των λειτουργικών δαπανών και τη μισθοδοσία των εργαζομένων στις συνδικαλιστικές οργανώσεις, έδωσε ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, Γιάννης Βρούτσης, στα μέλη της αντιπροσωπείας του Πανελλήνιου Συλλόγου Εργαζομένων στις Συνδικαλιστικές Οργανώσεις, με τα οποία συναντήθηκε το πρωί.

Ρέθυμνο:Νέα δίωξη στον ζώο γυμναστή-παιδεραστή για σκληρά βίντεο με ανήλικους!

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τη δράση του 47χρονου Νίκου Σειραγάκη - ''Πάγωσαν'' οι αστυνομικοί, από τα νέα βίντεο που είδαν στον υπολογιστή του, στα οποία πρωταγωνιστούσαν ανήλικα παιδιά...

DIW: Να μειωθεί ο φόρος των πλουσίων στο 10% υπό την υποχρέωση να αγοράζουν κρατικό χρέος


Ο πλούτος που έχει συσσωρευτεί στον ιδιωτικό τομέα της Ευρώπης είναι πολύ μεγαλύτερος από το συνολικό χρέος των χωρών

Δύο είναι τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ευρώπη: Το τεράστιο χρέος και η ανισότητα μεταξύ των πλουσίων και των υπολοίπων. Αυτό αναφέρει σε ανάλυση του ο Stefan Bach, κορυφαίος οικονομολόγος στο Γερμανικό Ινστιτούτο Οικονομικής Έρευνας (DIW) στο Βερολίνο, ο οποίος μάλιστα κατέθεσε και μία πρόταση για την επίλυση της κρίσης χρέους.

Πέφτουμε απ' τα σύννεφα! Κάποιο λάθος θα έγινε! Συνελλήφθη ο Δ/της Δημοτικής Αστυνομίας που χρέωνε τη βενζίνη του στο Δήμο...

[Τον κάρφωσε ο από κάτω για να βάζει αυτός τώρα τζάμπα βενζίνη... αλλά θα τη βρει κι αυτός από τον απο κάτω του... Αυτός είναι ο μόνος τρόπος να βγούνε λαμογιές στη φόρα: Να σε καρφώσει ο απο κάτω... γι' αυτό τα έξυπνα λαμόγια ταΐζουν κάτι τις και τους αποκάτω]

Συνελήφθη διευθυντής δημοτικής αστυνομίας σε δήμο της Αττικής για ψευδή στοιχεία σε δηλώσεις και υπεξαίρεση χρημάτων.

Για κλάμματα οι επιλογές ΓΓ από Μαξίμου και Υπουργούς-Δοκιμασμένη συνταγή από κολλητούς, λαμόγια και άσχετους...

[Υπάρχουν βέβαια και μερικοί τίμιοι άνθρωποι δουλευταράδες όπως ο Τσόκας ή ο Κοκκόρης, αλλά θα χαθούν μέσα στη μετριότητα... θα κυριαρχήσουν οι κολλητοί γλύφτες φελλοί όπως ο γιος του ΠΑΣΟΚου Ιωαννίδη και αν γι' αυτόν έχουν τη δικαιολογία ότι τον πρότεινε το ΠΑΣΟΚ για τον γλύφτη ανηψιό του ΑΕροψεκασμένου Μελά που έβαλε η ΝΔ στο Υπ. Αγραοτικής Ανάπτυξης, ποια δικαιολογία έχουν; Είναι δυνατόν να έχει η ΝΔ στην Πολιτική της Επιτροπή τον Πρόεδρο του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου, Σ. Μάμαλη και να πηγαίνει να βάζει ΓΓ τον γλύφτη που προωθεί μέσα στο Υπ. ο θείος του ο Μελάς και λίγο πριν πέσει ο Καραμανλής του κανόνισε και τον έστειλε υπάλληλο στις Βρυξέλλες; Πάτε καλά ρε;]


Με... σύστημα 6-2-2 κατεβαίνει η «ομάδα» των γενικών γραμματέων υπουργείων, καθώς η κατανομή των θέσεων έγινε ανάμεσα στους κυβερνητικούς εταίρους (Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ) με βάση αυτήν την αναλογία. Κάτι που είχε συμφωνηθεί στην «ομάδα εργασίας» μεταξύ Χρ. Λαζαρίδη, Στ. Αγγελούδη και Δ. Χατζησωκράτη από το απόγευμα της Δευτέρας και πήρε την έγκριση του πρωθυπουργικού γραφείου πριν τη χθεσινή σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών.

Σε εξέλιξη πυρκαγιές σε Αχαΐα και Κίσσαμο Χανίων

Σε εξέλιξη μέχρι αυτή την ώρα βρίσκεται η φωτιά στην Αχαΐα, ανάμεσα στις περιοχές Πλατάνι και Δρέπανο, ενώ σε ύφεση βρίσκονται οι πυρκαγιές σε Κίσσαμο Χανίων και Ζευγολατιό Κορινθίας.
Ειδικότερα στην Αχαΐα, όπου πνέουν άνεμοι 4-5 μποφόρ, οι πυροσβεστικές δυνάμεις έχουν ρίξει το βάρος στο πύρινο μέτωπο που είναι σε εξέλιξη, ενώ στην ευρύτερη περιοχή υπάρχουν μικροεστίες φωτιές.

«Δάνειο 433 εκ για τη ΔΕΗ»... ακούνε οι μαλάκ@@ που μιλάνε για «κερδοφόρα ΔΕΗ» και «εθνικό πλούτο»;

«Εκτός τιμολογίων ΔΕΗ δημοτικά τέλη και ΕΡΤ»

Κατάργηση από τα τιμολόγια της ΔΕΗ των δημοτικών τελών και του τέλους ΕΡΤ που αντιστοιχούν στο 30% των λογαριασμών εξετάζει το ΥΠΕΚΑ με το υπουργείο Οικονομικών, σύμφωνα με τον υφυπουργό ΠΕΚΑ, Μάκη Παπαγεωργίου.

Mπαίνει λουκέτο στα ταμεία των εφοριών

Του Σπύρου Δημητρέλη

Την πληρωμή κάθε είδους φόρου και τέλους μέσω των τραπεζών θα μπορούν να κάνουν πολύ σύντομα -πιθανόν και πριν το τέλος του μήνα- όλοι οι φορολογούμενοι. Πρόκειται για μια εξέλιξη που ανοίγει το δρόμο προκειμένου να μπει οριστικό λουκέτο στα ταμεία των εφοριών.

Εφοπλιστές: Πλεονέκτημα Ελλήνων έναντι των Γερμανών

Κατά την περίοδο ανόδου της ναυτιλίας, 2003-2007, οι Ελληνες εφοπλιστές έκαναν συγκρατημένες αγορές πλοίων, τη στιγμή που οι Γερμανοί αγόραζαν σε υψηλές τιμές.

Οι Ελληνες πρωτίστως και δευτερευόντως οι Κινέζοι εφοπλιστές θα επωφεληθούν από την αδυναμία των γερμανικών ναυτιλιακών εταιρειών να εξασφαλίσουν επιπλέον χρηματοδότηση, σύμφωνα με δημοσίευμα της οικονομικής εφημερίδας «Handelsblatt».


Μαθήματα δεοντολογίας στους βουλευτές του Καμμένου θα κάνει ένας παλαιοΠΑΣΟΚος... και μαθήματα ΛΑΙΚΙΣΜΟΥ ο ίδιος ο Καμμένος

Στα θρανία βάζει τους βουλευτές του να καθίσουν ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Π. Καμμένος. Έχει μάλιστα «προσλάβει» (αλλά άμισθα) και δάσκαλο που δεν είναι άλλος από τον πρώην...

Κλείδωσαν οι περικοπές σε εφάπαξ - προνοιακά επιδόματα

Της Ρούλας Σαλούρου

Άνοιξε και επίσημα ο δρόμος για νέες σημαντικές περικοπές στα εφάπαξ που χορηγούν σε χιλιάδες ασφαλισμένους 37 ταμεία ή τομείς ασφάλισης. Η μείωση θα ξεκινά από το 10% και υπό προϋποθέσεις μπορεί να φθάσει ή και να ξεπεράσει το 30%. Καθοριστικό ρόλο σε αυτό θα διαδραματίσει το ύψος των καταβαλλόμενων εισφορών.

Το επιτυχημένο γερμανικό μοντέλο είσπραξης φόρων που είχαν εφαρμόσει οι Γερμανοί στην Ελλάδα! (φώτο)

Όταν η φοροδιαφυγή ήταν απλά ανύπαρκτη!
Δείτε πως το είχαν πετύχει αυτό οι εταίροι μας!!

Μητσοτάκης: Να μην αντικαταστήσουμε το open.gov με το... koumparos.gov

Ένα καυστικό σχόλιο για τις τοποθετήσεις των γενικών γραμματέων των υπουργείων, που ανακοίνωσε χτες η κυβέρνηση, έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης δείχνοντας τις προθέσεις του για την τακτική που θα ακολουθήσει το επόμενο χρονικό διάστημα.

Σημαντικό το έργο Σφακιανάκη και της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Ο προϊστάμενος της υπηρεσίας και ογδόντα επίλεκτοι αστυνομικοί κάνουν σημαντικό έργο για τον εντοπισμό και την εξιχνίαση εγκλημάτων στον κυβερνοχώρο...
Καίριες είναι οι επιτυχίες της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στα κυκλώματα διακίνησης υλικού παιδικής πορνογραφίας, στον εντοπισμό και την εξάρθρωση κυκλωμάτων ηλεκτρονικής απάτης, καθώς και στην αποτροπή αυτοκτονιών.

Ρε Καμμένε πως δένει η μαύρη εκπρόσωπος με πρώτη γλώσσα τα αγγλικά και η κατάργηση του νομου Ραγκούση που ψεκάζεις τους ηλίθιους; (φώτο)

[Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τους μαύρους (ίσα-ίσα ο Λίνο είναι παικταράς ;))... αλλά έχουμε μια απορία: Όταν ζητάς την ακύρωση του νόμου Ραγκούση και καταθέτεις και νομοσχέδιο επ αυτού, δεν μπορείς να βάζεις μια αφρικανή μαύρη μετανάστρια εκπρόσωπο που πέρα από το ξέκωλο της υπόθεσης, δηλώνει και πρώτη γλώσσα τα αγγλικα!!! Τόσοι ηλίθιοι σε ακολουθούν ρε Πάνο! Θες να σκεφτούν ότι όσα τους πουλάς για το ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ είναι πατριωτισμός του κώλου; .... Αλλά ξέχασα:

Βίντεο: Απίστευτη θαυμάστρια του Μπαρμπαρούση

Δείτε τη:

O Γιωργάκης στο μέτωπο της φωτιάς στην Αχαϊα (VIDEO+ΦΩΤΟ)

Στα μέτωπα της φωτιάς στην Αχαΐα βρέθηκε ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου. O Γιώργος Παπανδρέου διέκοψε την παρουσία του στο Συμπόσιο της Σύμης, το οποίο διεξάγεται στη Σάμο και μεταβαίνει στην Αχαΐα.

ΧΑΑ ! Έργα, λόγια και ημέρες, των κ.κ. Λ. Παπαδήμου, Ε. Βενιζέλου, Μ. Σάλλα, Σ. Μάνου, Δ. Ρέππα, κ.α, στην εποχή της "μεγάλης κλοπής".


Σε μια σελίδα -κυριολεκτικά- της εφημερίδας "Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ", της 18 Μαρτίου 2000, έχουν δημοσιευθεί πέντε σημαντικά και "σημαδιακά" άρθρα σχετικά με το ΧΑΑ, που περιγράφουν -σε αλληλεξάρτηση- το οικονομικό και πολιτικό κλίμα, τις τελευταίες ημέρες πριν αρχίσει η κατάρρευση.
Σωρευμένη λαϊκή αποταμίευση δεκαετιών και αποθεματικά ασφαλιστικών ταμείων, είχαν μπει στο στόχαστρο των επιτηδείων, που στο τέλος τα "εξαφάνισαν".

Στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ ο Σάββας Ξηρός (βίντεο)

Σε οφθαλμολογική επέμβαση, θα υποβληθεί σήμερα το μεσημέρι, στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, ο κατηγορούμενος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «17 Νοέμβρη», Σάββας Ξηρός.

Στάθης Παναγούλης προς Γιώργο Παπαχρήστο των ΝΕΩΝ: Καταλαβαίνουμε ότι πρέπει να είσαι ευγνώμον σε αυτούς που σου έδωσαν 7 αργομσθίες

Ο εγκρατής της ελληνικής γλώσσης κ. Γ. Παπαχρίστος με σχόλιό του στην εφημερίδα τα ΝΕΑ ( 18-7-2012 ) εκφράζεται ειρωνικώς για την ερώτησή μας στην Βουλή των Ελλήνων, περί της στρατιάς των συμβούλων του Γ.Α. Παπανδρέου, εγχωρίων και αλλοδαπών , οι οποίοι στοίχισαν στον ελληνικό λαό αμύθητα ποσά.

Όλοι οι ξένοι σύμβουλοι του Γιωργάκη

Ερώτηση και αίτηση κάταθεσης εγγράφων υπέβαλλαν στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Παναγούλης και Νάσος Αθανασίου προς τον υπουργό Επικρατείας και τον υπουργό Οικονομικών προκειμένου να ενημερωθούν για τον αριθμό των συμβούλων του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, των αμοιβών τους κατ΄ άτομο, καθώς και του συνολικού κόστους στον Δημόσιο Προϋπολογισμό από την λειτουργία του επιτελείου του στην διάρκεια της πρωθυπουργίας του. Μία πρόγευση για τα ονόματα που θα ακουστούν: