14 Σεπτεμβρίου 2012

Εκανε σεξ με ανήλικους στο κρεβάτι που κοιμόταν το παιδί της!

Εκτός κάθε ελέγχου βγήκε μία 34χρονη, μητέρα τεσσάρων παιδιών, από το Surrey της Βρετανίας. Η γυναίκα αφού μέθυσε έκανε σεξ με δύο ανήλικα αγόρια και μάλιστα στο ίδιο κρεβάτι που κοιμόταν το δίχρονο παιδί της!

Πώς όμως ξεκίνησαν όλα;

Απίστευτο!! Ο Ομπάμα μιλάει ελληνικά και απάντησε στον Καμμένο!! Δείτε τι του είπε

Κι όμως! Ο Ομπάμα μιλάει ελληνικά και κατάλαβε το ερώτημα που του απηύθυνε ο Πάνος Καμμένος. Δείτε τι του απάντησε στα αγγλικά βέβαια μιας και δεν μπορεί να γράφει καλά ελληνικά:

Αίγυπτος: Ακόμα και να την χτίσουν ή να την μπαζώσουν την αμερικάνικη πρεσβεία οι κάφροι θα βρούνε τρόπο να μπουκάρουν (σειρά φώτο)


Η αιγυπτιακή ΜΟΜΑ έχτισε ένα τοίχο 5 μέτρων στη μία πλευρά του δρόμου που περνάει μπροστά από την αμερικάνικη πρεσβεία

Διαδικτυακή δημοσκόπηση από τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Ο βουλευτής Β’ Αθηνών της ΝΔ μάς έχει συνηθίσει σε πρωτότυπες μεθόδους επικοινωνίας. Αυτήν την φορά επέλεξε να δει την γνώμη των φίλων του στο facebook σχετικά με την πρόθεση του υπουργείο Εσωτερικών να απαγορεύσει τις κουκούλες στις πορείες.

Η ερώτηση που έκανε στους διαδικτυακούς φίλους του ήταν η εξής:

ΝΔ: Ο δημαγωγός Τσίπρας οφείλει να δώσει εξηγήσεις για στήριξη σε καταλήψεις και αμαρτωλό ΑΠΘ

«Την ώρα που ο κ. Τσίπρας αρχίζει την παράσταση δημαγωγίας στη Θεσσαλονίκη, το κόμμα του τάσσεται υπέρ των καταληψιών δημοσίων κτιρίων της πόλης και στρέφεται εναντίον της Αστυνομίας.

Τελειώνετε με τις παπαριές για 78 ώρες εργασίας-Τρόικα: Τήρηση του 40ώρου και ρεπό σε περίπτωση υπέρβασής του

Διαβάστε τι προτείνει για να μη λέει ο καθένας τη μαλακ@@ του

Παρά την άρνηση των πολιτικών αρχηγών στη πρόσφατη συνάντησή τους να συζητήσουν τις αλλαγές στις εργασιακές σχέσεις που πρότεινε η τρόικα, οι εκπρόσωποι των δανειστών μας επανέφεραν το θέμα της ευελιξίας στην διευθέτηση του χρόνου εργασίας, αυτή τη φορά για τις τράπεζες και τα εμπορικά καταστήματα, με προτάσεις που κατέθεσε στο υπουργείο Ανάπτυξης.

Διαδηλώσεις και επιθέσεις σε αμερικάνικους στόχους σε 20 χώρες του κόσμου

Δείτε στο χάρτη σε ποιες πόλεις πολιορκούνται οι αμερικάνικες διπλωματικές αρχές:

Γιγαντιαίος αστεροειδής πέταξε πάνω από τη Γη

Την περασμένη νύχτα πάνω από την Γη πέταξε ο αστεροειδής QG42 μεγέθους 10-όροφου κτιρίου. Ο «Διαστημικός ξένος» πέταξε σε απόσταση 3 εκατομμυρίων χιλιομέτρων από τη Γη.

Άδωνις προς Κιουτσούκη: "Να είχες φύγει μόνος σου αν διαφωνούσες με όσα πρεσβεύει η ΝΔ επί χρόνια"

Ανοιχτή επιστολή του βουλευτή της ΝΔ στον διαγραφέντα συνδικαλιστή

Προχθές, κατά την συνεδρίαση της ΚΟ ομάδος της ΝΔ μαζεύτηκαν ορισμένα στελέχη της ΔΑΚΕ ιδιωτικού τομέα, με επικεφαλής τον κ. Κιουτσούκη και ανέβηκαν κάπως οι τόνοι. Ως αποτέλεσμα αυτού του γεγονότος, ο Πρόεδρος της ΝΔ αποφάσισε την διαγραφή του κ. Κιουτσούκη πράγμα που οδήγησε σε κάποιες άστοχες δηλώσεις εκ μέρους του Προέδρου της ΔΑΚΕ.

Κάψανε και την αμερικάνικη πρεσβεία στην Τύνιδα (βίντεο και φώτο)

Δείτε βίντεο και φώτο από τις διαδηλώσεις, που μέχρι στιγμής κόστισαν τη ζωή 3 ατόμων (28 τραυματίες) και το κάψιμο της αμερικάνικης πρεσβείας στην πρωτεύουσα της Τυνησίας :

Τώρα ο λεβεντομαλάκ@@ διαφωνεί και με τους δικούς του

Στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ έστρεψε αυτήν τη φορά τα «βέλη» του ο βουλευτής του κόμματος, Πέτρος Τατσόπουλος, επικρίνοντας το γεγονός ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ψήφισε «λευκό» και δεν προσυπέγραψε το κείμενο της Επιτροπής δεοντολογίας της Βουλής, που καταδικάζει τη βία της Χρυσής Αυγής.

Ο Τσίπρας καλύπτει Μυλόπουλο και καταγγέλλει τους δημοσιογράφους

Με... χρωματιστά γυαλιά φαίνεται ότι βλέπει τα σκάνδαλα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Αλέξης Τσίπρας, στην προσπάθειά του να καλύψει τον πρύτανη του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, κ. Γιάννη Μυλόπουλο, αναφορικά με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα.

Μετά τους αναρχικούς και οι ΧΑγίτες κάνουν κοινωνικές απαλλοτριώσεις: Μοίρασαν στον κόσμο τα προϊόντα του πακιστανού (βίντεο)

[Απορίας άξιο γιατί ο πακιστανός δήλωση την απαλλοτρίωση μετά από 2 ώρες... άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου]

Ομάδα δέκα ατόμων εισέβαλε το μεσημέρι σε ψιλικατζίδικο Πακιστανού στον Αγιο Παντελεήμονα, του άρπαξαν τα αναψυκτικά που είχε στο κατάστημά του και τα μοίρασαν στους περαστικούς που περνούσαν από έξω. Αυτόπτες μάρτυρες, καταγγέλουν ότι φορούσαν μπλούζες της Χρυσής Αυγής.

Έκαψαν την αμερικάνικη και τη γερμανική πρεσβεία στο Χαρτούμ (Σουδάν) ενώ πολιορκούν τη βρετανική

Δείτε το βίντεο και τις φώτο από το RT:

Συγκρότηση Εθνικής Επιτροπής Κοινωνικού Διαλόγου

Με σημερινή απόφαση του ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Γιάννης Βρούτσης ανακοίνωσε την συγκρότηση της Εθνικής Επιτροπής Κοινωνικού Διαλόγου η οποία αποτελείται από τους: Νικόλαο Παναγιωτόπουλο, υφυπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, ως πρόεδρο και συντονιστή, Άννα Στρατινάκη, Γενική Γραμματέας του υπουργείου

Θα τους κάνουν τα τρία δύο: Ποινική δίωξη κατά της Morgan Stanley από την ελληνική δικαιοσύνη

Ποινική δίωξη σε βάρος της Morgan Stanley, όπως νόμιμα εκπροσωπείται, σχετικά με καταγγελίες για την εμπλοκή της στην υπόθεση του λεγόμενου «γάμου» μεταξύ των τραπεζών Εθνικής και Alpha, πριν από ένα χρόνο, ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών.

Έζησα το σκορποχώρι της Αμερικής την 11η Σεπτεμβρίου

του Μ. Ιγνατίου

Η Αμερική, όπως κάθε χρόνο μετά την 11η Σεπτεμβρίου του 2001, όταν η Αλ Κάϊντα τη χτύπησε και την αποσυντόνισε, τίμησε τους νεκρούς της με τελετές στο Λευκό Οίκο, στο Κογκρέσο, στη Νέα Υόρκη (που πλήρωσε βαρύτατο τίμημα) και σε άλλες πόλεις της χώρας.

Βίντεο: Αμόρφωτοι και μαλάκ@@... χωρίς περικεφαλαία, σε ρεσιτάλ γραφικότητας

Και επειδή το εν λόγω νούμερο στο 5:45 του βίντεο λέει ότι δυστυχώς δεν μπόρεσε να βρει το βιβλίο Γραμματικής του Τριανταφυλλίδη για να μας το δώσει να μορφωθούμε, της αφιερώνουμε τη σελίδα από το βιβλίο του Τριανταφυλλίδη που λέει ότι...

Αναρχικοί καρφώνουν Μέλλο και αυτός τα έκανε πάνω του και κλαίγεται στο blog του, το dimotikosafari...

Συγχαρητήρια στη ΧΑ για τη νέα μεταγραφή...

Ο Σταμάτης Μέλλος, ο πρόεδρος των μικροπωλητών που πρόσφατα τάχθηκε υπερ της ΧΑ, είναι κάτοχος του περιθωριακού dimotikosafari.blogspot.gr, το οποίο χρησιμοποιεί για λάσπη και για να εξυπηρετεί τις δουλειές του. Αν και χοντρο ΠΑΣΟΚος το 2002 διαγράφηκε από το ΠΑΣΟΚ και κόλλησε στη ΝΔ...

Ποιες πόλεις είναι οι πιο ακριβές και ποιες με τους καλύτερους μισθούς;

Σύμφωνα με έρευνα της UBS, η Αθήνα βρίσκεται στην 39η θέση ως προς το επίπεδο των τιμών και την αγοραστική δύναμη και στην 38η θέση ως προς το επίπεδο των μισθών. Δείτε τους πίνακες:

Έκαναν τις πάπιες οι Πετσάλνικος-Καρχιμάκης-ΠΑΣΟΚ: Ήξεραν εδώ και 5 μήνες ότι οι Ελβετοί δεν δίνουν στοιχεία για λογαριασμούς βουλευτών

Δείτε την έγγραφη απάντηση των Ελβετών που λένε: "όπως σας απαντήσαμε και με email στις 25 Απριλίου και 11 Μαΐου... δεν μπορούμε να σας δώσουμε τέτοια στοιχεία":

Προσπάθειες... "κουκουλώματος" για τους μαϊμού τυφλούς στη Ζάκυνθο και τα "φακελάκια" στην Πάτρα - Στην Εισαγγελία Εφετών όλα τα στοιχεία

Στα χέρια του προϊσταμένου της εισαγγελίας Εφετών Πατρών βρίσκεται ο φάκελος με τα στοιχεία που παρέδωσε ο διοικητής της 6ης Υγειονομικής περιφέρειας Δημήτρης Κατσικόπουλος, για τρεις υποθέσεις που αφορούν χρηματισμό δύο γιατρών κρατικών νοσοκομείων της Πάτρας, καθώς και επιδόματα τυφλότητας στη Ζάκυνθο.

Παναγιώταρος σε αλλοδαπή: Εσύ εδώ όχι, πήγαινε για χαβιάρι και αστακομακαρονάδα στον Τσίπρα και την Παπαρήγα [βίντεο]

Δείτε το βίντεο:

Κατατέθηκε η τροπολογία για το κούρεμα 50% στο μισθό του Προέδρου της Δημοκρατίας

Τροπολογία που μειώνει στο μισό το ύψος της μηνιαίας χορηγίας προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κατέθεσε το υπουργείο Οικονομικών μετά από σχετική επιθυμία του κ. Κάρολου Παπούλια.

Πόσο μαλάκ@@ είσαι; Υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού εκβίαζε ανήλικα κορίτσια

Δικογραφία σε βάρος υπαξιωματικού του Πολεμικού Ναυτικού, 29χρόνων, σχηματίστηκε από την Οικονομική Αστυνομία, με την κατηγορία ότι εκβίαζε νεαρές τις οποίες είχε καταγράψει γυμνές μέσω web camera.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, αφού κατέγραφε τα κορίτσια, εν συνεχεία τα απειλούσε ότι θα έστελνε τα βίντεο στους γονείς τους, εκτός εάν...

Επιστροφή φόρου κατόπιν... συμψηφισμού


Η εφορία θα συμψηφίζει την επιστροφή φόρου που δικαιούνται οι φορολογούμενοι, με τυχόν ληξιπρόθεσμες οφειλές που έχουν προς το δημόσιο.

Αυτό προβλέπεται σε απόφαση του υφυπουργού Οικονομικών Γιώργου Μαυραγάνη, σχετικά με τη διαδικασία επιστροφής φόρου προς τους φορολογούμενους από την εκκαθάριση των φετινών φορολογικών δηλώσεων.

Όσκαρ γραφικότητας στον Περισσό!

Γράφαμε προχτές για το λουκέτο του 902 και τα ιμπεριαλιστικά σχέδια της πλουτοκρατίας και των μεγαλοεπιχειρηματιών που οδήγησαν σε αυτό το τραγικό γεγονός. Ε, πλάκα στην πλάκα δεν πέσαμε και πολύ έξω.

Η συνέχεια στο topolitikon.blogspot.gr

Ως Ρουμάνοι εμφανίζονται πολλοί Έλληνες Βλάχοι της Αλβανίας!

Δεν είναι λίγοι οι Έλληνες Βλάχοι της Αλβανίας, που δηλώνουν Ρουμάνοι! Η ρουμανική προπαγάνδα, που στηρίζεται με πολλά χρήματα φαίνεται πως έχει αποτελέσματα.Την ίδια στιγμή απουσιάζει οποιοδήποτε ίχνος ελληνικής στρατηγικής στο θέμα! Την ιστορική πραγματικότητα αναδεικνύει με δηλώσεις του στην "Κάτοψη" ο φιλόλογος Νίκος Υφαντής.

Αυτές είναι οι γυμνές φωτογραφίες της μελλοντικής βασίλισσας Κέιτ Μίντλετον [εικόνες]

Σαν να μην έφταναν τα ρεζιλίκια του πρίγκιπα Χάρι που πονοκεφάλιαζαν για καιρό το παλάτι, ήρθαν και οι γυμνές φωτογραφίες της Κέιτ Μίντλετον να τους αποτελειώσουν. Η Δούκισσα «συνελήφθη» από τον φωτογραφικό φακό κατά τη διάρκεια των διακοπών της με τον Γουίλιαμ στη Νότια Γαλλία και φαίνεται πως είχε αποφασίσει να μαυρίσει παντού... παντού όμως!

Αφιερωμένο στους μαλάκ@@ με την ευημερεύουσα Αργεντινή: Μπαράζ διαδηλώσεων για την πολιτική Φερνάντεζ (φώτο)

Δείτε τις φώτο με την πλατεία τίγκα... 

Αντιμέτωπη με τις μαζικότερες διαδηλώσεις από τότε που ανέλαβε τα ηνία της χώρας της βρίσκεται η πρόεδρος της Αργεντινής, Κριστίνα Φερνάντεζ.

Δεν υπάρχει λέμε !!! O Καμμένος κουφαίνει τον Obama στο Twitter ...

Σε ΑΣΧΕΤΟ θέμα και σε άπταιστα ... ΕΛΛΗΝΙΚΑ !!!

Ο Καμμένος...

Γιατί ο Obamma δεν ξέρουμε αν κατάλαβε το θέλει να πεί ο ΓΝΗΣΙΟΣ ΈΛΛΗΝΑΣ Αρχηγός...

Δείτε τι του είπε στο Twitter ΕΔΩ.

Ήξεραν για την επίθεση στην πρεσβεία των ΗΠΑ ένα 48ωρο πριν γίνει;

Απόρρητα έγγραφα που εξαφανίστηκαν. Μια επίθεση που ίσως να μπορούσε να αποφευχθεί και οι φήμες πως η Ουάσινγκτον ήξερε. Παιχνίδια συνωμοσίας στη σκιά του θανάτου 4 ανθρώπων... Τουλάχιστον αυτό «κυκλοφορεί» στον διεθνή Τύπο τις τελευταίες ώρες. Χαρακτηριστικό το δημοσίευμα του Independent, σύμφωνα με το οποίο οι Ηνωμένες Πολιτείες γνώρισαν 48 ώρες πριν από την επίθεση ότι αμερικανικές αποστολές στη Λιβύη και την Αίγυπτο θα μπορούσαν να γίνουν στόχος.

Μας κάνουν και πλάκα οι Ευρωπαίοι: Στην Ελλάδα ο χαμηλότερος πληθωρισμός μετά τη Σουηδία

Το δεύτερο χαμηλότερο πληθωρισμό στη ζώνη του ευρώ με 1,2% καταγράφει η Ελλάδα σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε την Παρασκευή στη δημοσιότητα η Eurostat.

Ο Σόιμπλε συστήνει στην Ελλάδα υπομονή!

Υπομονή μέχρι την σύνταξη της έκθεσης προόδου της τρόικας για την Ελλάδα, συνέστησε από τη Λευκωσία ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόϊμπλε.

«Θα συζητήσουμε τις επιπτώσεις και τότε θα πάρουμε τις αποφάσεις, όχι τώρα», πρόσθεσε.

Επιτέλους στο φυσικό του περιβάλλον: Τρέχει στον Καμμένο ο κρατικοδίαιτος αρχισυνδικαλιστής της ΝΔ…

[Μην πεταχτεί πάλι κανας βλάκας στα σχόλια και πει: "Ούγκ! Τι κρατικοδίαιτος ρε; αφού ο άνθρωπος ήταν του ιδιωτικού τομέα ούγκ!" Ο γγ. της ΓΣΕΕ είναι κρατικοδίαιτος μιας και ο συνδικαλισμός επιδοτείται κάθε χρόνο με 19 εκ ευρώ από το Υπ. Εργασίας... άρα ο Κιουτσούκης είναι κρατικοδίαιτος... ξεστραβωθείτε και μην υπερασπίζεστε τα 50 λαμόγια που μαζεύτηκαν έξω από τα γραφεία της ΝΔ να τραμπουκίσουν....]

Τα της διαγραφής του επικεφαλής των συνδικαλιστών της ΝΔ, Νίκου Κιουτσούκη, τα μάθατε. Εκπαραθυρώθηκε με συνοπτικές διαδικασίες, μετά το αντάρτικο που σήκωσε και τα μπουγέλα που έριξαν οι δικοί του στον Τζαβάρα (αναπληρωτή υπουργό Πολιτισμού) έξω απ’ τα γραφεία του κόμματος.

Πράσινη φούσκα για τις καταθέσεις βουλευτών στην Ελβετία

Πράσινη φούσκα ολκής αποδεικνύονται τα όσα επί δύο χρόνια σκηνοθετούσε και καλλιεργούσε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ σε συνεργασία με τον τότε Πρόεδρο της Βουλής, Φίλιππο Πετσάλνικο, ότι δήθεν υπάρχει συμφωνία με τις ελβετικές τράπεζες πως, εάν λάβουν ατομικές εξουσιοδοτήσεις από τους Έλληνες βουλευτές, αυτές θα αποστείλουν τα στοιχεία με τα ονόματα όσων διαθέτουν καταθέσεις στα ιδρύματά τους.

Εργαζόμενοι του λιμανιού και του σαλονιού

Η ΜΕΛΙΝΑ ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ!

Το καφενείο - εντευκτήριο των λιμενεργατών βρίσκεται φυσικά στο λιμάνι. Μεγάλος χώρος με αυλή, τραπεζάκια, τσιπουράκια, τοστ, μεζέδες και το απαραίτητο τάβλι.

Το πρωί όμως μέσα κι έξω μετατρέπεται σε...

Πόσο διαρκεί το ιδανικό σεξ;

Οι επιστήμονες... μίλησαν! Σε έρευνα που έγινε στις Ηνωμένες Πολιτείες και στον Καναδά, oι ειδικοί εξέτασαν χιλιάδες ζευγάρια. Τους ζήτησαν να αξιολογήσουν τη διάρκεια της ερωτικής επαφής με τους χαρακτηρισμούς: επιθυμητή, επαρκής, πολύ σύντομη και πολύ μακρά - βαρετή/κουραστική.

Δείτε τα αποτελέσματα:

Δήμαρχος Σητείας: Το δημόσιο θέλει να νοικιάσει νησιά που δεν του ανήκουν

Το νησάκι Ελάσα έκτασης 1.700 στρεμμάτων που το δημόσιο θέλει να νοικιάσει σε ιδιώτες ανήκει από το 1960 στο δήμο Σητείας. Αυτό υποστηρίζει ο δήμαρχος της περιοχής Θεόδωρος Πατεράκης που κατηγορεί το υπουργείο Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας για προχειρότητα καθώς προφανώς κανείς δεν έχει κάνει έλεγχο στο ιδιοκτησιακό καθεστώς τους.

Hurriyet: "Οι Έλληνες μαθαίνουν τούρκικα βλέποντας τα σήριαλ μας"

Οι Τουρκικές τηλεοπτικές σειρές που μεταδίδονται σε διαφορετικές χώρες αυξάνουν το ενδιαφέρον για την τουρκική γλώσσα στο εξωτερικό. Ενώ οι τουρκικές τηλεοπτικές σειρές αντιμετωπίζουν πολλές επικρίσεις, αυξάνουν επίσης ενδιαφέρον για την τουρκική γλώσσα και κουλτούρα.

Μάχη στο Ευρωκοινοβούλιο για το όνομα της FYROM. Δείτε τι ζήτησε Άγγλος ευρωβουλευτής !

Η Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, με εισηγήτρια την Ελληνίδα Ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ Μαρία-Ελένη Κοππά, υπέβαλλε στην ολομέλεια πρόταση ψηφίσματος για τη διεύρυνση της Ε.Ε. 

Στην πρόταση το κείμενο έλεγε:
Η συνέχεια στο taxalia.blogspot.com

Μητσοτάκης: Με τη διαγραφή Κιουτσούκη σπάμε τα δεσμά με τον κρατικοδίαιτο συνδικαλισμό

Ως απαλλαγή από τα δεσμά του κρατικοδίαιτου συνδικαλισμού χαρακτήρισε τη διαγραφή του γαλάζιου στελέχους της ΔΑΚΕ, Νίκου Κιουτσούκη από την Νέα Δημοκρατια Κυριάκος Μητσοτάκης.

Το υπουργείο Περιβάλλοντος πάει... Μινιόν

Τη μεγαλύτερη αναζωογόνηση του κέντρου της Αθήνας φέρνει η έλευση του υπουργείου Περιβάλλοντος στο κτίριο του Μινιόν στην Πατησίων, η οποία τοποθετείται την άνοιξη του 2013. Στις επόμενες δύο εβδομάδες αναμένεται η υπογραφή της σύμβασης μίσθωσης μεταξύ της Κτηματικής Υπηρεσίας Αθηνών (υπουργείο Οικονομικών) και εταιρείας συμφερόντων του ομίλου Κουτσουλιότσου στην οποία ανήκει το ακίνητο.

Στην e-τσιμπίδα 80.000 I.X. "έξυπνων" χωρίς σήμα τελών κυκλοφορίας

Του Σπύρου Δημητρέλη

Περισσότεροι από 80.000 ιδιοκτήτες ΙΧ έχουν πιαστεί στην ηλεκτρονική «τσιμπίδα» του taxisnet επειδή εμφανίζονται να μην έχουν εξοφλήσει τα τέλη κυκλοφορίας για το2012.

H Δούκισσα... topless

Έναν εφιάλτη ζει από σήμερα το πρωί η Kate Middleton, ενώ βρίσκεται σε περιοδεία στην Άπω Ανατολή με τον σύζυγό της πρίγκιπα William. Μετά τις φωτογραφίες του Harry που έκαναν τον γύρο του κόσμου, εξέθεσαν τον ίδιο τον πρίγκιπα κι έφεραν σε δύσκολη θέση το Παλάτι, ήρθε η σειρά της Kate. Την περασμένη εβδομάδα το πριγκιπικό ζευγάρι έζησε έναν δεύτερο μήνα μέλιτος.

Γκιουλέκα προς υποκριτές ΣΥΡΙΖαίους: «Σας δέρνουν κι εσείς ψηφίζετε λευκό»;

Οργισμένη ήταν η αντίδραση του βουλευτή της Ν.Δ. Κώστα Γκιουλέκα, προς τους συναδέλφους του, που ψήφισαν λευκό κατά την συζήτηση της Επιτροπής Δεοντολογίας που εξέτασε το θέμα της βίας και την στάση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

Ν. Κιουτσούκης: "Τιμή μου που διαγράφηκα από τη ΝΔ"... και γιατί δεν έφευγε μόνος του πριν μερικές μέρες; Δεν είχε "τιμή" τότε;

Δριμεία επίθεση στη Νέα Δημοκρατία και τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Σίμο Κεδίκογλου προσωπικά για τη διαγραφή του από το κόμμα εξαπέλυσε μέσω του ΣΚΑΪ ο γγ. της ΓΣΕΕ και πρόεδρος της ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέα Νίκος Κιουτσούκης. Στις κατηγορίες περί συντεχνιών απάντησε μάλιστα ότι «δεν υπάρχει μεγαλύτερη συντεχνία από αυτή των βουλευτών».

Μ. Κεφαλογιάννης: Το κανονισμό και τη συμπεριφορά του καθένα που το κάνει χαρακτήρισα ηλίθια, όχι όλους τους οδηγούς λεωφορείων

Εξηγήσει έδωσε πριν από λίγο στην τηλεόραση του Αντ! ο Μ. Κεφαλογιάννης για τις χθεσινές δηλώσεις του εναντίον οδηγών που πχ. καπνίζουν κατά τη διάρκεια της βάρδιας. Δείτε τι είπε για κάτι που το κατακρίνουμε όλοι, αλλά όταν το πει ένας πολιτικός του λέμε ότι δεν μπορεί να κατηγορεί τους οδηγούς και γιατί ήρθε πάλι στα χέρια με τους δημοσιογράφους:

Ξεσηκώθηκαν οι συγχωριανοί του Αθανάσιου Διάκου κατά της Κιτσοπούλου κι ο Τζαβάρας "πέρα βρέχει"

Το δημοσίευμα του «ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ» για το έργο της συγγραφέως, ηθοποιού και σκηνοθέτιδας Λένας Κιτσοπούλου για τον εθνικό μας ήρωα, Αθανάσιο Διάκο, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, ειδικά στο χωριό του ήρωα, όπου οι κάτοικοι συνέταξαν οργισμένη επιστολή προς τον Τζαβάρα, ο οποίος ακόμα δεν έχει αντιληφθεί τίποτα....

Μέγα σκάνδαλο στο Αργυρόκαστρο: Απαγορεύουν στα βορειοηπειρωτόπουλα να διδαχθούν την Ελληνική γλώσσα

Μέγα σκάνδαλο φαίνεται να ξεσπά στο Αργυρόκαστρο-Άνωθεν εντολή για «απαγόρευση» εγγραφής Βορειοηπειρωτών που δεν ανήκουν στα αναγνωρισμένα «μειονοτικά χωριά» στο ελληνικό τμήμα της Παιδαγωγικής Σχολής "Παντελή Σωτήρη"

Σύμφωνα με δημοσίευμα πίσω απ’ την εντολή αυτή κρύβεται ο «Βορειοηπειρώτης» Άριαν Πάνο, ο οποίος βρίσκεται στο «τιμόνι» της Διεύθυνσης Παιδείας Αργυροκάστρου.

Στα 3,5 εκατ. ευρώ οι ζημιές που προκάλεσαν οι "λαμπροί νέοι", όπως τους αποκαλεί ο ΣΥΡΙΖΑ, στην Εστία του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης (κατάληψη ΔΕΛΤΑ)

Στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ υπολογίζει το Αλεξάνδρειο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης (ΑΤΕΙΘ) το κόστος αποκατάστασης της Εστίας Δέλτα, η οποία τελούσε υπό κατάληψη από το 2007 και εκκενώθηκε την Τετάρτη, ύστερα από επιχείρηση της Αστυνομίας.

Αρβανιτόπουλος: 3 μέτρα για την παιδεία

Σε ανακοίνωση 3 άμεσων μέτρων για φοιτητές, καθηγητές και γονείς προχώρησε χθες ο Υπ. "Εθνικής" (πάει αυτό καταργήθηκε ανεπιστρεπτί για να μην ενοχλείται η θολοκουλτούρα) Παιδείας Κ. Αρβανιτόπουλος, ο οποίος έχει ξεχάσει να τραβήξει το αυτί του Τζαβάρα "πέρα βρέχει" που ακόμα να σουτάρει τον Λούκο και την Κιτσοπούλου. Δείτε ποια τρία μέτρα ανακοίνωσε, ενώ θυμίζουμε ότι εκκρεμεί απάντησή του σε αίτημα βουλευτών της ΝΔ, για τη διευκόλυνση μεταγραφών φοιτητών με εισοδηματικά κριτήρια, λόγω των εκτάκτων συνθηκών που αντιμετωπίζει η χώρα:

Υπερασπιστής της Ρεπούση το κόμμα του Σαδίκ

Διαβάσαμε για το θράσος των Τούρκων να προβούν σε διαβήματα προς το Παρίσι, επειδή με απόφαση της κυβέρνησης Ολάντ συμπεριελήφθη και πάλι στα σχολικά βιβλία Ιστορίας το θέμα της αρμενικής γενοκτονίας. Αναπόφευκτα στο μυαλό μας ήρθε η υπόθεση του βιβλίου Ιστορίας της κ. Ρεπούση και του φοβικού τρόπου με τον οποίο χειρίστηκε το θέμα η Αθήνα. Τώρα έχουν το θράσος οι γνωστοί κύκλοι στη Θράκη να απευθύνουν προειδοποιήσεις και επιστολές στο υπουργείο Παιδείας, επειδή αποκαθίσταται στο βιβλίο της Ιστορίας η αλήθεια για τη Μικρασιατική Καταστροφή….

Ο Πούτιν ομολογεί ότι οι «περιπέτειές» του με άγρια ζώα ήταν σκηνοθετημένες

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν παραδέχτηκε ότι ορισμένες από τις «περιπέτειές του στην άγρια φύση» ήταν προσεκτικά σκηνοθετημένες, αλλά υποστηρίζει ότι αυτό έγινε ώστε να τραβήξει την προσοχή του κόσμου σε σημαντικά προγράμματα για την προστασία της πανίδας.
Βίντεο που παρουσίαζαν τον Πούτιν με διάφορα άγρια ζώα, από τίγρεις μέχρι φάλαινες, προβάλλονται τακτικά στη ρωσική τηλεόραση τα τελευταία χρόνια, εδραιώνοντας την εικόνα του ως «ανθρώπου της δράσης». Ταυτόχρονα όμως οι επικριτές του σχολίαζαν ότι τα βίντεο θυμίζουν προπαγάνδα σοβιετικού στυλ.

Σε συνάντηση που είχε στο Κρεμλίνο με μια δημοσιογράφο που στο παρελθόν έχει καταφερθεί εναντίον του, ο Πούτιν παραδέχτηκε ότι ορισμένες φορές οι προσεκτικά σκηνοθετημένες «περιπέτειές» του ήταν υπερβολικές. «Φυσικά γίνονται υπερβολές. Και οργίζομαι γι' αυτό» φέρεται να είπε στην Μάσα Γκέσεν.

Η Γκέσεν προσκλήθηκε στο Κρεμλίνο μετά την απόλυσή της από ένα ταξιδιωτικό περιοδικό επειδή αρνήθηκε να στείλει δημοσιογράφους να καλύψουν την πρόσφατη πτήση του Πούτιν με ένα σμήνος γερανών. Η ίδια αφηγήθηκε τη συνομιλία που είχε με τον πρόεδρο στο περιοδικό Μπαλσόι Γκαρόντ.

Σύμφωνα με την Γκέσεν, ο Πούτιν υποστήριξε ότι δική του ήταν η ιδέα να εμφανιστεί με τίγρεις και λεοπαρδάλεις. «Ναι, ξέρω, τις είχαν πιάσει από πριν αλλά το σημαντικότερο είναι να τραβήξουμε την προσοχή του κόσμου στο πρόβλημα» φέρεται να είπε. «Ό,τι κάνω σ' αυτόν τον τομέα [την προστασία του περιβάλλοντος] δεν έχει σχέση με την πολιτική. Αλλά είναι πολύ δύσκολο για έναν άνθρωπο που έχει τη δική μου θέση» προσέθεσε.

Σκηνοθετημένη φαίνεται επίσης ότι ήταν η κατάδυσή του στη Μαύρη Θάλασσα, πέρσι, όπου υποτίθεται ότι ανακάλυψε αρχαίους αμφορείς. «Γιατί βούτηξα; Όχι για να δείξω το προγούλι μου, αλλά για να διασφαλίσω ότι οι άνθρωποι θα μαθαίνουν ιστορία. Φυσικά ήταν στημένο» είπε ο Πούτιν, πάντα σύμφωνα με την δημοσιογράφο.

Ο εκπρόσωπος του Ρώσου προέδρου, Ντμίτρι Πεσκόφ, είπε σε δημοσιογράφους από το Σότσι όπου βρίσκεται ο Πούτιν αυτήν την εβδομάδα ότι η Γκέσεν παρουσίασε μια ορθή εικόνα της συνάντησης «εκτός από κάποιες ασήμαντες λεπτομέρειες».

Η πρόσκληση του Πούτιν στην δημοσιογράφο φάνηκε σαν μια προσπάθεια μεσολάβησής του στη διαμάχη της με τον πρώην εργοδότη της. Όπως ανέφερε η Γκέσεν, ο ιδιοκτήτης του περιοδικού ήταν παρών στη συνάντηση και ο πρόεδρος την ρώτησε αν πράγματι θέλει πίσω τη δουλειά της ή αν την αρκεί ο ρόλος της «διωκόμενης δημοσιογράφου», οπότε η συζήτηση δεν θα είχε νόημα.

Η Γκέσεν έγραψε ότι αρνήθηκε την προσφορά επειδή δεν θέλει να εργαστεί σε ένα περιοδικό όπου ο αρχισυντάκτης είναι διορισμένος από τον Πούτιν. Ωστόσο, ο Πεσκόφ υποστηρίζει ότι η δημοσιογράφος αρχικά δέχτηκε να επιστρέψει στη θέση της αλλά άλλαξε γνώμη την επόμενη ημέρα.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ/Reuters

Δοκιμαστικά στην F1 ο Έλληνας!

Μία μεγάλη στιγμή για τον κυπριακό, αλλά και τον ελληνικό, αθλητισμό αποτελεί η ανακοίνωση της Marussia για τον Τίο Έλληνα. Ο ελληνοκύπριος οδηγός που αγωνίστηκε φέτος στο πρωτάθλημα GP3 είναι υποψήφιος να οδηγήσει το μονοθέσιο της ομάδας της Φόρμουλα 1 το 2013.

Από χθες τα ΜΑΤ στου Παπάγου, για το σημερινό πανηγύρι

Πανηγύρι έχει αύριο στην συνοικία των "στρατηγών" και από σήμερα το μεσημέρι είχε σταθμεύσει μια κλούβα

Εντύπωση έκανε το γεγονός πως σήμερα το μεσημέρι έφτασε μια κλούβα ων ΜΑΤ στου Παπάγου , στο σημείο όπου θα στηθούν οι πάγκοι με τις πραμάτειες των μικροπωλητών.

«Η Ελλάδα είναι μια χώρα της Ανατολής και κακώς τη δεχθήκαμε στην Ευρώπη»

Δεν πρόκειται για μια δήλωση κάποιου «ιέρακα» της ευρωπαϊκής πολιτικής σκηνής που επιλέγει να χρησιμοποιήσει την κρίση για μικροπολιτικούς λόγους, αλλά για την πεποίθηση ενός από τους «φίλους» της χώρας μας ο οποίος χαρακτηρίζει λάθος την αποδοχή μιας χώρας σαν την Ελλάδα στην Ευρώπη..

Οι πρώτες και τελευταίες ελεύθερες εκλογές στην Βόρειο Ηπειρο

Του Κώστα Μάρη

Η διαφωνία που προέκυψε μεταξύ του Πρωθυπουργού και του Βασιλέως, ως προς την θέση της Ελλάδος κατά τον εκραγέντα, και σε εξέλιξη ήδη τότε ευρισκόμενο, Α’ παγκόσμιο Πόλεμο, οδήγησε τον Ελ. Βενιζέλο σε δεύτερη, εντός 6μήνου, παραίτηση1. Κατόπιν τούτου, η Βουλή της Κ’ Περιόδου διελύθη και προκηρύχθηκαν εκλογές για την 6-12-19152. Στις  εκλογές αυτές, με απόφαση της ελληνικής Κυβερνήσεως που καθόριζε και τον αριθμό των εδρών3, συμμετέσχον και οι Βορειοηπειρώτες.