25 Ιανουαρίου 2013

Σταλόνε: Θύμα εκβιασμού ή κακοποιούσε την αδερφή του;

Στο απόγειο της δόξας του, ο Σιλβέστερ Σταλόνε, όπως αποκαλύπτει η New York Post, προχώρησε σε μυστικό διακανονισμό με την ετεροθαλή αδερφή του Toni - Ann Filiti μετά από ισχυρισμούς της πως ο διάσημος ηθοποιός την κακοποιούσε επί χρόνια.

Άνθρωποι από το περιβάλλον του Σιλβέστερ Σταλόνε αναφέρουν πως ο "Ράμπο" ήταν θύμα εκβιασμού.

Σύμφωνα με τα έγγραφα που έχει στην κατοχή του το Page Six, ο Σιλβέστερ Σταλόνε συμφώνησε πριν από 26 χρόνια με την ετεροθαλή αδερφή του να της δώσει 2 εκατομμύρια δολάρια και 16,666.66 δολάρια κάθε μήνα εφ' όρου ζωής, καθώς και ένα καταπίστευμα 50.000 δολαρίων σε μηνιαία βάση για ψυχιατρικές και ιατρικές δαπάνες.

Η Toni - Ann Filiti, βάσει του συμφωνητικού, προέβαλλε αξιώσεις για σωματικές βλάβες από τον Σιλβέστερ Σταλόνε, ο οποίος αρνήθηκε σθεναρά και εξακολουθεί να αρνείται και να αμφισβητεί τους ισχυρισμούς της.

Πηγές που επικαλείται η New York Post αναφέρουν ότι η Toni - Ann Filiti, που έφυγε από τη ζωή τον Αύγουστο από καρκίνο του πνεύμονα, απείλησε τον ηθοποιό με μήνυση.

Η μητέρα του Jacqueline Stalone υποστηρίζει ότι ο συμβιβασμός ήταν αποτέλεσμα εκβιασμού της Toni - Ann Filiti, την οποία περιέγραψε ως εθισμένη στα ναρκωτικά και απεγνωσμένη για χρήματα.

"Η Toni - Ann έπαιρνε 65 χάπια Oxycotin την ημέρα και απείλησε τον Σιλβέστερ. Ένας ναρκομανής θα κάνει τα πάντα. Όταν ο Σιλβέστερ έγινε διάσημος, άρχισε να τον απειλεί. Προσπαθούσε να τη βοηθήσει, αλλά ενέδωσε. Υπήρχαν τόσες πολλές αντικρουόμενες ιστορίες... Τότε, το 1987, ήταν πολύ διάσημος και άκουσε τη συμβουλή των δικηγόρων του να της δώσει κάτι για να της κλείσει το στόμα", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο γιος της Toni - Ann Filiti Ed αναφέρει πως έκαναν τη μητέρα του να μοιάζει με το μαύρο πρόβατο της οικογένειας, σημειώνοντας πως του αποκάλυψε ότι έπεσε θύμα κακοποίησης φωνάζοντας ενώ βρισκόταν σε ένα κρεβάτι νοσοκομείου στη Φλόριντα.

"Δυστυχώς οι celebrities, οι πολιτικοί και οι αθλητές γίνονται συχνά στόχοι προσπαθειών εκβιασμού από μέλη της οικογένειάς τους και συνεργάτες που κατασκευάζουν ισχυρισμούς προκειμένου να τους αποσπάσουν χρήματα", ανέφερε εκπρόσωπός του ηθοποιού.

news247.gr