25 Ιανουαρίου 2013

Τι έχουν δει τα μάτια της Έλλης Στάη….

Για τη νομή της εξουσίας και όχι για το δημόσιο συμφέρον σφάζονται στην ΕΡΤ τα διάφορα κομματο-στελέχη. Η Έλλη Στάη, παρά τις έντονες διαφορές που έχει με τους προϊσταμένους της (Νίκος Σίμος, διευθύνων σύμβουλος, Αιμίλιος Λιάτσος, γενικός διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης, Βασίλης Θωμόπουλος, διευθυντής ειδήσεων) ανανέωσε για έναν ακόμη χρόνο τη σύμβασή της ως Προσωπικό Ειδικών Θέσεων (ΠΕΘ) με αμοιβή...
3.500 ευρώ. Θα αναρωτηθεί κανείς τι τα θέλει τα χρήματα και την καρέκλα μια δημοσιογράφος φτασμένη που συμπεριφέρεται περίπου ως Μαρία Αντουανέτα στο μίζερο και θλιβερό Ραδιομέγαρο;

Η εξουσία είναι γλυκειά και από ό,τι φαίνεται η Έλλη διαθέτει αρκετή. Έτσι, ενώ προ 4μήνου είχε κυριολεκτικά σφαχτεί με το ερτικό κονκλάβιο για το ποια θέματα θα προβάλλονται πρώτα και ποιοι θα είναι οι καλεσμένοι στο δελτίο, όλα στο τέλος έγιναν μέλι – γάλα για να διατηρηθεί η ισορροπία, ο μισθός τους και οι θέσεις τους. Το ΠΑΣΟΚικό βενιζελικό κατεστημένο είναι ιδιαίτερα ισχυρό στην Αγία Παρασκευή.

Αίφνης και ο ΔΗΜΑΡίτης Τέλης Σιαμαντάς θυμήθηκε να διαμαρτυρηθεί για τις αλλαγές στην ΕΡΤ επειδή αντικαταστάθηκαν τα δικά τους παιδιά.

Αφορμή οι νέες τοποθετήσεις και στελεχών γαλάζιας πολιτικής προέλευσης στη διεύθυνση της ERT World (Εύα Μπούρα) αντικαθιστώντας τον Νίκο Μεγγρέλη. Ο Τέλης Σαμαντάς εκφράζει τη ριζική του αντίθεση στις αποφάσεις, με τις οποίες «αντικαταστάθηκαν έμπειρα επιτελικά στελέχη» ενώ καταγγέλλει ευθέως τη διοίκηση για «αδιαφανείς διαδικασίες αντικατάστασης, οι οποίες δεν έχουν καμία σχέση με τον κανόνα της τεκμηριωμένης αξιολόγησης και την αρχή της αξιοκρατίας».

http://www.antinews.gr/2013/01/25/200900