03 Ιανουαρίου 2013

Με … «δώρα» για το Βενιζέλο επιστρέφει ο Παπακωνσταντίνου

Φτάνει στην Ελλάδα για να αντιμετωπίσει την Προανακριτική Επιτροπή στη Βουλή ο πρώην Τσάρος της Οικονομίας όχι όμως με άδεια χέρια…

Πριν από μια ώρα πρέπει θα έφτανε στην Ελλάδα από την Ολλανδία όπου βρισκόταν οικογενειακώς για τα Χριστούγεννα, ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου για να αντιμετωπίσει τις κατηγορίες που διατυπώνονται εναντίον του σχετικά με την αλλοίωση της λίστας Λαγκάρντ.


Σύμφωνα με πληροφορίες του ANT1, ο πρώην υπουργός Οικονομικών θα έφτανε στην Αθήνα με πτήση των 11.10.

Υπενθυμίζεται ότι εις βάρος του, 71 βουλευτές από ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ κίνησαν την διαδικασία για σύσταση προκαταρκτικής επιτροπής. Την παραπομπή του κ.Παπακωνσταντίνου για την λίστα Λαγκάρντ ζητά και ο ΣΥΡΙΖΑ, που όμως αποδίδει ευθύνες και στον Ευάγγελο Βενιζέλο και πολιτικές ευθύνες στον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου.

Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου σύμφωνα με πληροφορίες δεν επιστρέφει στην Ελλάδα με … άδεια χέρια, αναφορικά με το θέμα της λίστας Λαγκάρντ. Όπως ήταν φυσικό παρακολουθούσε και επιβεβαιώθηκε όλες αυτές τις ημέρες για την εξέλιξη που αναμένονταν, ότι δηλαδή θα επιχειρηθεί από κάθε κατεύθυνση να σηκώσει το βάρος της απόλυτης ευθύνης μόνο ο ίδιος. Πηγές του parapolitika.gr αναφέρουν ότι ο πρώην Τσάρος της οικονομίας έρχεται με πολλά δώρα από την … Ολλανδία.