18 Φεβρουαρίου 2013

Απίστευτο! Ο κωλόφαρδος φίλησε και τη Μαρία Μενούνος!

Μετά το φιλί διαρκείας με το ισραηλινό μοντέλο, ο ηθοποιός Jesse Heiman "ένιωσε την αγάπη" και της Maria Menounos. Αλήθεια, ποιος άντρας δεν θα 'θελε να είναι στη θέση του;
O 35χρονος Jesse Heiman πρέπει να θεωρείται ένας από τους πιο τυχερούς άντρες του 2013, τουλάχιστον μέχρι τώρα. Σε ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα διαφημιστικά σποτ που είδαμε την βραδιά του Superbowl, ο Jesse φιλιέται σαν να μην υπάρχει αύριο με την Bar Refaeli.

Η διαφήμιση προκάλεσε χιλιάδες σχόλια στα social media και τις Η.Π.Α., αλλά όπως φαίνεται οι γυναίκες δεν λένε να τον αφήσουν στην ησυχία του. Λίγες μέρες πριν, η Maria Menounos τον συνάντησε κατά τη διάρκεια γυρισμάτων σε εμπορικό κέντρο του L.A. και βάλθηκε να αναπαραστήσει το φιλί της περιβόητης διαφήμισης. Παρότι ντροπαλός, ο Jesse δεν έφερε καμία αντίσταση. Προφανώς.

Το φιλί τους μπορεί να μην ήταν τόσο παθιασμένο όσο εκείνο με την Bar, αλλά η Maria Menounos έδειχνε να απολαμβάνει τη "συνάντηση".



Κατά τ' άλλα, ο Jesse θα πρέπει να ζήσει για λίγο καιρό με το γεγονός ότι όλοι θέλουν να τον φιλήσουν (περίπου) όπως το έκανε η Refaeli, το οποίο δεν είναι πάντα ένα καλό νέο.

Τις προάλλες, για παράδειγμα, φιλήθηκε με τον Jay Leno. Θέλει θυσίες αυτή η καριέρα, έστω και για έναν επαγγελματία extra του Χόλιγουντ.



cosmo.gr