11 Φεβρουαρίου 2013

Ε, και; Η σύζυγος συνεργάτη του Κωστή Χατζηδάκη στη «λίστα Λαγκάρντ»

[Μην τρελαθούμε κιόλας!! Φυσικά δεν αποδεικνύει τίποτα ότι είναι κάποιος στη λίστα, γιατί η λίστα περιέχει καταθέτες της Τράπεζας. Το θέμα είναι αν τα λεφτά είναι νόμιμα ή όχι. Η δε φυλλάδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ που αναφέρει την τωρινή ιδιότητα του συνεργάτη του πλέον άχρηστου υπουργού, φυσικά και δεν λέει ότι η λίστα έχει καταθέτες της δεκαετίας του 2000, αλλά προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις... φαντάζομαι ότι όλοι καταλαβαίνουν που αποσκοπεί η πίεση όλων των φυλλάδων... να τις μπουκώσουν με διαφημίσεις και εν προκειμένω με διαφημίσεις του ΕΣΠΑ...]

Στη «λίστα Λαγκάρντ» φέρεται να περιλαμβάνεται η σύζυγος του Ευθύμιου Βιδάλη στενού φίλου του υπουργού Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη και συνεργάτη του στο υπουργείο.


Ο λόγος για την Μαρία Βιδάλη, η οποία σύμφωνα με δημοσίευμα της «Δημοκρατίας» φέρεται να περιλαμβάνεται στην επίμαχη λίστα γεγονός το οποίο είχε περάσει απαρατήρητο από τα έντυπα, καθώς σύμφωνα με την εφημερίδα ενδεχομένως να είχαν οδηγηθεί εντέχνως να πιστέψουν ότι το όνομα της κ. Βιδάλη αφορούσε την γνωστή ηθοποιό.

Ο κ. Βιδάλης, κατέχει την θέση-κλειδί του διαπραγματευτή του υπουργείου Ανάπτυξης για το κρίσιμο θέμα της επανεκκίνησης των οδικών έργων παραχώρησης, κατόπιν εισηγήσεως του κ. Χατζηδάκη, με το έργο του να μην κρίνεται ιδιαίτερα επιτυχημένο [Τι σχέση έχει αυτό μωρέ μαλάκ@ς της φυλλάδας; Αφού ο λογαρισμός που αναφέρεται στη λίστα είναι παλιός...].

Ο κ. Χατζηδάκης με τον κ. Βιδάλη, συνδέονται στενά σε πολιτικό και προσωπικό επίπεδο με την οικογένεια Μητσοτάκη, ενώ η οικογένεια του κ. Βιδάλη και από τις δύο πλευρές της, διατηρεί από παλιά ιδιαίτερες προσωπικές σχέσεις με τον επίτιμο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας.

iefimerida.gr