11 Φεβρουαρίου 2013

Οι «Αντώναροι» της μιας πλευράς λένε ότι δεν ασχολούνται με τον Αντώναρο ® της άλλης... αλλά γλύφουν τον «Αντώναρο» του κινέζου

"Επιχειρούν" να ρίξουν τους τόνους οι "Αντώναροι" του Μαξίμου αλλά εκθέτουν τον Σαμαρά... κάνοντας τις πάπιες για όσα λέει ο εκσυγχρονιστής "Αντώναρος" του κινέζου, ο Στουρνάρας... Γιατί αυτό είναι το θέμα (το τι είπε ο Στουρνάρας) για τη ΝΔ, αν θέλει να έχει συνέχεια και συνέπεια και όχι τι απάντησε απ την κούτρα του, ο Αντώναρος ή ο κάθε παρατρεχάμενος Πάκης. Διαβάστε τι διαρρέουν με τον παπαγάλο οι "Αντώναροι" της άλλης πλευράς που "μιλάνε" εκ μέρους του Σαμαρά:

Το τελευταίο διάστημα έχει δημιουργηθεί εσωτερικό θέμα στη Ν.Δ., με αφορμή τις δηλώσεις του υπουργού Εθνικής Οικονομίας Γιάννη Στουρνάρα, αναφορικά με τα λάθη της διετίας 2007- 2009. Τα όσα υποστηρίζει ο τσάρος φαίνεται ότι έχουν εξοργίσει τον πρώην πρωθυπουργό, αλλά κυρίως τους βουλευτές και τα στελέχη της Ν.Δ., που το τελευταίο διάστημα έχουν ανακαλύψει την πολιτική γοητεία, του νεότερου Καραμανλή.


Η αλήθεια είναι ότι όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, προβληματίζονται εντόνως, απ’ όσα συμβαίνουν τελευταία στο εσωτερικό της Ν.Δ. Για πρώτη φορά, ακόμη και ο ίδιος ο Καραμανλής, έχει αρχίσει να εξωτερικεύει τις σκέψεις του, ενώ στις κατ’ ιδίαν συζητήσεις του, δείχνει ενοχλημένος απ’ όσα λέει ο Στουρνάρας.

Μάλιστα, την προηγούμενη βδομάδα, σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, είχε αποφασίσει να κάνει μια διαρροή, με αφορμή τη συνέντευξη του υπουργού Οικονομίας στην «Καθημερινή». Την τελευταία στιγμή όμως, άλλαξε ρότα, αποφασίζοντας να συνεχίσει την στρατηγική της απόλυτης σιωπής. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα μείνει με σταυρωμένα χέρια, κάτι που φαίνεται και από τις αντιδράσεις των βουλευτών, με τους οποίους διατηρεί ανοικτή γραμμή επικοινωνίας.

Το πρόβλημα για τη Ν.Δ., δεν είναι το πώς και αν θα αντιδράσει, αλλά το γεγονός ότι πλέον έχει αρχίσει να εμπεδώνεται η άποψη, ότι: «κάποιοι χειρίζονται λάθος τον πρώην πρωθυπουργό». Ακόμη και υπουργοί της κυβέρνησης, έχουν αρχίσει να προβληματίζονται, γνωρίζοντας ότι αργά ή γρήγορα θα ανακύψει θέμα, αν συνεχιστεί η αμφισβήτηση, ενώ το τελευταίο διάστημα, έχουν αρχίσει να πέφτουν διάφορες εισηγήσεις στο τραπέζι του Μαξίμου. Συγκεκριμένα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που εισηγούνται στον Σαμαρά, να επιδιώξει συνάντηση με τον πρώην πρωθυπουργό, εκτιμώντας ότι έτσι θα έσβηνε η εσωκομματική φωτιά που άναψαν οι απανωτές δηλώσεις Στουρνάρα.

Προς το παρόν πάντως, ο πρωθυπουργός, δείχνει να μην συμμερίζεται τους φόβους όσων τον προτρέπουν να ρίξει γέφυρες στο Καραμανλείκο. «Σιγά μην ασχοληθούμε με τον Αντώναρο…», έλεγε συνεργάτης του Σαμαρά, επιδιώκοντας να υποβαθμίσει το όλο θέμα.

παραπολιτικα