06 Φεβρουαρίου 2013

Καρασμάνης: «Δεν είμαι … μουγκός βουλευτής»

Ο Βουλευτής Πέλλας της Ν.Δ. αποκαλύπτει γιατί δεν ανεβαίνει στο βήμα της Βουλής

Στοιχεία από τους λαλίστατους αλλά και από τους βουλευτές που φέτος δεν ακούσαμε και δεν είδαμε ούτε για μια φορά στο βήμα της Βουλής δημοσίευσε χθες το parapolitika.gr, μεταξύ των οποίων αναφέρεται και το όνομα του βουλευτή Πέλλας, της Νέας Δημοκρατίας Γιώργου Καρασμάνη.

Ο κ. Καρασμάνης που εκλέγεται πρώτος βουλευτής από το 1996 μέχρι σήμερα (σε 7 εκλογικές αναμετρήσεις) δίνει την δική του απάντηση στο parapolitika.gr σχετικά με το δημοσίευμα. «Το ότι για έξι μήνες δεν έλαβα το λόγο στη Βουλή, σημαίνει κάτι. Υποδηλώνει την τακτική του κάθε βουλευτή που ακολουθεί. Πάντως αν ανατρέξετε στη δράση μου όλα αυτά τα χρόνια, μόνο «μουγκός» βουλευτής δεν είμαι».

Αξίζει να σημειωθεί ότι στους πρώτους έξι μήνες της κυβέρνησης ο κ. Καρασμάνης κατακτάει πρωτιές στη δραστηριότητα των βουλευτών όπως στην κατάθεση ερωτήσεων, ομιλιών στις Επιτροπές και στην κατάθεση αναφορών. Το ότι δεν το βλέπουμε στο βήμα της βουλής στην Ολομέλεια ... είναι προφανώς μια επιλογή και στρατηγική που ακολουθεί τον τελευταίο καιρό.

Ο κ. Καρασμάνης που έχει μακρά κοινοβουλευτική πορεία και που είναι σε θέση να γνωρίζει καλά τις πολιτικές εξελίξεις ίσως και να διατηρεί την συγκεκριμένη στάση, ως προσωπική του στρατηγική απέναντι στις πολιτικές τακτικές που ακολουθεί η κυβέρνηση. Αν ισχύει αυτό δεν είναι ο μόνος απ’ ό,τι φαίνεται που ακολουθεί μια συγκεκριμένη στρατηγική…