06 Φεβρουαρίου 2013

Αποσπάσματα προκηρύξεων στο usb της γιάφκας στο Μαρούσι

Αποσπάσματα προκηρύξεων πριν αναρτηθούν στο διαδίκτυο που αφορούν σε δύο χτυπήματα οχημάτων με εμπρηστικούς μηχανισμούς, την ευθύνη των οποίων αναλαμβάνουν αναρχικές ομάδες βρήκαν οι αστυνομικοί στο περίφημο usb της γιάφκας του Αμαρουσίου.

Συγκεκριμένα, η πρώτη προκήρυξη αφορά στον εμπρησμό οχημάτων που ανήκουν σε εταιρεία στο Χαλάνδρι στις 24 Σεπτεμβρίου του 2012 την ευθύνη την οποία ανέλαβε η «Άτυπη Αναρχική Ομοσπονδία».

Η δεύτερη προκήρυξη αφορά στην εμπρηστική επίθεση δύο οχημάτων έξω από την οικία του πρώην υπουργού Οικονομικών κ. Γιάννου Παπαντωνίου στις 7 Δεκεμβρίου του 2012 την ευθύνη την οποία ανέλαβε η «Μαχόμενη Μειοψηφία, Κομάντο Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος».

Η προκήρυξη, ανέβηκε την ίδια μέρα στις 18:18 και όπως λένε οι αστυνομικοί τα αποσπάσματα που βρέθηκαν είναι προγενέστερα της ανάρτησης στο διαδίκτυο.

Παράλληλα, στο στικάκι βρέθηκε και μια αφίσα από την εμπρηστική επίθεση στο Πρωτοδικείο Αθηνών στις 30 Δεκεμβρίου του 2011 την ευθύνη της οποίας είχε αναλάβει η οργάνωση «Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς – Κομάντο Horst Fantazzini», σε ένδειξη αλληλεγγύης προς τα προφυλακισμένα μέλη της οργάνωσης Τσάκαλο, Αργυρό, Χατζημιχελάκη.